Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΤΡΑ: Εκτός του Δήμου Ξηρομέρου η διαμαρτυρία για το ΦΕΚ το οποίο προβλέπει την Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.


Εκτός του Δήμου Ξηρομέρου η διαμαρτυρία για το ΦΕΚ, το οποίο προβλέπει την Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.
Συγκεκριμένα στην Πάτρα σήμερα Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, πλήθος κόσμου έδωσε τον δικό του παλμό με κεντρικό σύνθημα, Κανένα κλουβί καμιά παρανομία καμία χωροθέτηση χωρίς την κοινωνία, οι δημότες Ξηρομέρου διαμαρτύρονται πιστεύοντας πως έχουν όλα εκείνα τα λογικά επιχειρήματα και επιστημονικά στοιχεία, που αποδεικνύουν τον λαθεμένο σχεδιασμό.
 
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης έχει δώσει το στίγμα, που η δημοτική αρχή επιθυμεί, και δεν είναι άλλη από τη βιώσιμη και λειτουργική λύση ώστε οι ιχθυοκαλλιέργειες να συγκεντρωθούν στην ανοικτή θάλασσα στις Κεντρικές και Βόρειες Εχινάδες, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός διαχρονικά, με επίσημες αποφάσεις των θεσμικών οργάνων της Ελληνικής Πολιτείας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει οι ακτές της διαδρομής Αστακός - Μύτικας, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ του σχεδιασμού για νέες ιχθυοκαλλιέργειες και επέκταση υπαρχουσών.
Καλώντας πάντα να στηριχθούν οι θέσεις και το δίκαιο των αιτημάτων προς την κατεύθυνση μίας υιοθέτησης και εφαρμογής βιώσιμης και λειτουργικής λύσης όπως έχει περιγράψει παραπάνω, και με γνώμονα το όφελος της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Ξηρομέρου, των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και του κλάδου των ιχθυοκαλλιεργειών.
 
Δείτε τις φωτογραφίες:








































1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο