Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Στο 2ο πρακτικό ο διαγωνισμός στο έργο: «Προμήθεια τηλεμετρίας δικτύων ύδρευσης οικισμών Αστακού, Μύτικα, Κανδήλας Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 2.480.000 €. Το ένα από τα δύο υποέργα του μεγαλύτερου έργου ύδρευσης στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου.

 

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτήθηκε στις 20 Ιουνίου 2023, πρόσκληση - γνωστοποίηση για την διακήρυξη δημοπρασίας του έργου: «Προμήθεια τηλεμετρίας δικτύων ύδρευσης οικισμών Αστακού, Μύτικα, Κανδήλας Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 2.480.000 € (δείτε εδώ), το οποίο είναι το ένα από τα δύο υποέργα ύδρευσης, για τα οποία εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση 6.085.000 €, από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου.......

Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις, να συμμετέχει στον διαγωνισμό, δίνοντας την προσφορά του.
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός έγινε και είμαστε στο 2ο πρακτικό της δημοπρασίας.
Τα επόμενα βήματα είναι ο προσωρινός ανάδοχος να καταστεί οριστικός, με την σύνταξη και του 3ου πρακτικού της δημοπρασίας, να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και κατόπιν να γίνει εγκατάσταση του εργολάβου και να εκκινήσει το έργο.

Λίγα λόγια για το έργο:
  • Το έργο αυτό μελετήθηκε επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη το 2021, σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Ι.Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου και τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου (δείτε εδώ).
  • Τον Ιούνιο του 2021, επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη, κατατέθηκε ως πρόταση χρηματοδότησης στο Αντώνης Τρίτσης (ΑΤ), ανάμεσα σε δέκα (10) προτάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 11.009.114,73 € (δείτε εδώ).
  • Το έργο εντάχθηκε τον Μάρτιο του 2022, επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη, στο Αντώνης Τρίτσης (ΑΤ), με συνολική χρηματοδότηση 6.050.000 € που αργότερα έγινε 6.085.000 € (δείτε εδώ).
Κλείνουμε λέγοντας ότι τα έργα δεν ανήκουν ποτέ σε καμία εκάστοτε δημοτική αρχή, γιατί γίνονται με δημόσιο χρήμα και οι εκάστοτε δημοτικές αρχές πράττουν απλά το καθήκον τους, άλλες με καλό αποτέλεσμα, άλλες με μέτριο και άλλες με κακό αποτέλεσμα, με τελικό κριτή τους δημότες.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τον προσωρινό ανάδοχο.

mytikaspress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο