Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Κυνηγετικός Σύλλογος Αμφιλοχίας: Η επίδειξη των θηραμάτων ως λάφυρα στα social media θα επισύρει αφαίρεση αδείας


Κυνηγετικός Σύλλογος Αμφιλοχίας

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμφιλοχίας με αφορμή μέλη του Συλλόγου μας, που επιδεικνύουν μέσω των κοινωνικών δικτύων τα θηράματα τους, ως λάφυρα απευθύνει έκκληση αλλά και προειδοποίηση προς όλους τους κυνηγούς..... ν΄αποφεύγουν την ανάρτηση φωτογραφιών θηραμάτων. Σε τέτοιες περιπτώσεις το Δ.Σ. θα εισηγηθεί να αφαιρείται η άδεια κυνηγιού και να επιβάλλεται μεγάλο χρηματικό ποσό.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γ. Γραμματέας

Κ. Ντουμάζιος                                                  Σ. Καπότης

3 σχόλια:

  1. Θηράματα σαν τρόπαια αποικονιζονται σε διάσημους πίνακες ζωγραφικής καθώς επισης κυνηγετικές παραστάσεις βλέπουμε και σε ευρήματα από την αρχαιότητα.Σήμερα για πιο λόγο πρέπει να υπάρχει αυτή η απαγόρευση;Νομιζω ότι είναι συνέχεια της ξύλινης γλώσσας των πολιτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι νόμος του κράτους η έτσι γουστάρω το ΔΣ και βγάζει δικούς του νόμους;Άλλωστε όλα νόμιμα είναι.Αδεια όπλο τα πάντα.Τους πειράζει να βλέπουν θηράματα που έχουν θηρευτή νόμιμα;Ας μην τα κοιτάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστός.Ας βλέπουν πτώματα από Ουκρανία και Ισραήλ.Θα τους αρέσει να βλέπουν πτώματα από παιδάκια και όχι από πουλιά και γουρούνια και λαγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο