Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Ξηρόμερο: Πυροβόλησαν θανάσιμα δύο σκυλάκια.

 


    Στην περιοχή του Προδρόμου Ξηρομέρου μόνο απάνθρωπη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πράξη αγνώστου/ ων  να θανατωθούν δύο σκυλάκια. 

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων, ο οποίος έχει καταγγείλει στην αστυνομική αρχή τη θανάτωση των σκύλων ιδιοκτησίας του, αναφέρει σε μήνυμά του, έχασα το σκυλάκια μου από την Κυριακή το απόγευμα και τα έψαχνα και τα βρήκα Πέμπτη πρωί σκοτωμένα στο Πρόδρομο, στον δρόμο προς την Ρουστα.Δυστυχώς μία ακόμη δυσάρεστη είδηση που μαρτυρά ότι η κακοποιητική συμπεριφορά τόσο απέναντι στα αδέσποτα, όσο και στα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Οι κάτοικοι της περιοχής, δηλώνουν οργισμένοι και σημειώνουν, ότι είναι μια πράξη που ντροπιάζει την κοινωνία μας, ενώ παράλληλα εκφράζουν την ανάγκη να βρεθεί ο δράστης/ οι δράστες που με αυτό τον βάρβαρο τρόπο θανάτωσαν τα άτυχα σκυλάκια.

Το βέβαιο είναι ότι για το περιστατικό, θα ξεκινήσει έρευνα η αστυνομία, ώστε να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες της κτηνωδίας αυτής.

Το ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS θα σας μεταφέρει με δημοσιεύσεις του, όλες τις νεότερες πληροφορίες από αυτή την εγκληματική πράξη.
7 σχόλια:

 1. να γίνει εξέταση από κτηνίατρο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πόσα κτήνη υπάρχουν στον κόσμο θεέ μου, αλλά όλα έχουν να κάνουν με την ανθρωπιά που έχει χαθεί, να δούμε τι θα κάνει η αστυνομία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. βγειτε στα καφενεια να σασ πουν ποιοσ ειναι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. φοναξτει την αστυνομια να ψαξει στα καφενεια εκει ξερουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ξέρουν αλλά άμα πουν ύστερα θα τους πουν ρουφιάνους... φθηνες δικαιολογίες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καρκινοματα στον τοίχο για παραδειγματισμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ανατριχιλα και θλυψη φονιάδες αθώων ψυχων

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο