Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Αστακός : δηλητηρίασαν ένα αδέσποτο σκυλάκι τον Κανέλλο


πηγη facebook Thenia Vala

Σε ανάρτηση της στο facebook  Thenia Vala εγραψε δηλητηρίασαν τον Κανέλλο ένα αδέσποτο σκυλάκι που δεν πείραξε ποτέ κανέναν ζητιάνευε για λίγο φαγητό από εδώ και από εκεί στον  Αστακό ......


Πριν από λίγη ώρα δηλητηρίασαν τον Καννέλο ένα αδέσποτο σκυλάκι που δεν πείραξε ποτέ κανέναν ζητιάνευε για λίγο φαγητό από εδώ και από εκεί. 

Χάσαμε την ανθρωπιά μας να βλέπουν ένα ζώο να χτυπιέται να βγάζει αφρούς να ουρλιάζει από τον πόνο και η βοήθεια ελάχιστη..αδιαφορία από παντού..3 άτομα προσπαθήσαμε με ενέσεις με τηλέφωνα αλλά δεν προλάβαμε να σε σώσουμε Κανέλλο μου  συγνώμη..άδικος ο κόσμος μας ξεσπάνε επάνω σε ανυπεράσπιστες ψυχές εκμεταλεύονται την πείνα τους και τα ταίζουν θάνατο. Εύχομαι σε όποιον το έκανε να νιώσει τον ίδιο πόνο είτε αυτός είτε ακόμα καλύτερα τα παιδιά του..να το βρει απο τον Θεό μπροστά του.Λένε ότι ύπαρχει ένας Παράδεισος για όλες αυτές τις αθώες ψυχές εκεί πάνω.. Καλό Παράδεισο Καννέλο μου εύχομαι εκεί πάνω να είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος μακρυά από την κακία αυτού του κόσμου   Άρραγε η αστυνομία και ο δήμος θα κάνουν κάτι γιαυτό; αλλά να μου πεις πότε έκαναν για να κάνουν τώρα..


7 σχόλια:

  1. Όταν λέγαμε στο δήμο να ασχοληθεί άμεσα με τη σωστή περισυλλογή και φύλαξη των αδέσποτων μας κραζατε. Υπεύθυνος είναι μόνο ο δήμος για αυτή την καθυστέρηση τόσων ετών . Έχουν πάρει το κονδύλι εδώ κ χρόνια και τα λεφτά ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό δείχνει τον πολιτισμό ενός τόπου, και κάνεις από τον Δήμο δεν κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος!!! Από αυτά και αυτά φαίνεται ο πολιτισμός κάποιων... ανθρώπων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διποδο τερας τι σου εφτεγε το ζωακι . κυριοι δεν φταιει ουτε ο δημαρχος ουτε αλλος εκτος απο αυτον που επραξε τον φονο .ειναι αδυνατον να εκτοπισουμε ολα τα ζωα σε χωρους φυλαξης (αλκατραζ) . δεν σας πειραζουν αυτα τα ζωα σας θεωρουν μερος της αγελης. τι το κακο εκανε αυτο το ζωακι?τωρα .....μια ταση υπαρχει εκει στην περιοχη ακομα και με φολες που ριχνουν για αλεπουδες και τα τιαυτα ..προς βελα αν πατε θα δειτε και μονοι σας καποιες φολες .και ακριβως εδω πρεπει η διοικούσα αρχη να αναλαβει δουλεια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ είσαι καλύτερη που βρήκες να σχολιάσεις αυτό ανώνυμα, αντί να ασχοληθείς με το κακό που έκαναν στο σκύλο! θα έχεις τους λόγους σου!

      Διαγραφή
  6. Σκατόψυχη είσαι εσύ που πίσω από ένα πληκτρολόγιο κρίνεις έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις και την συγκρίνεις με τον δολοφόνο του ζώου. Ντροπή σου! που από ένα κείμενο που η ουσία είναι άλλη εσύ στάθηκες να σχολιάσεις αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο