Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Έργο χωρίς σήμανση στην κοινότητα Αετού στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.



Τραγική χαρακτηρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο για τον Αετό Ακτίου-Βόνιτσας οδηγοί, αλλά και ο πρόεδρος κ. Τάκης Σταμάτης της κοινότητας Αετού.
Συγκεκριμένα, έργο που ξεκίνησε και δεν ολοκληρώθηκε δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα, καθώς χωρίς να έχουν προβλέψει οι αρμόδιοι για τις απαραίτητες σημάνσεις, από το αρχικό στάδιο των εργασιών, έχει ως αποτέλεσμα καθημερινά τα διερχόμενα ΙΧ αυτοκίνητα, να κινδυνεύουν να πάθουν ζημιές κατά τη διέλευση από τα σημεία αυτά ή ακόμα χειρότερα να δημιουργηθεί κάποιο ατύχημα με κίνδυνο ζωής.



Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Αετού κ. Σταμάτης, "ένα έργο που είχε ξεκινήσει και δεν ολοκληρώθηκε τώρα είναι μεγάλο πρόβλημα για τους οδηγούς δεν έχει καμία σήμανση  για προφύλαξη.

Περιμένουμε από τους αρμόδιους για την παρέμβαση τους και την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης όπως ο νόμος ορίζει."





5 σχόλια:

  1. Κασόλα Κασόλα αλλαξέ τα όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από 01/01/2024 καλύτερες και σύγχρονες μέθοδοι για ένα καλύτερο μέλλον για τους αγρότες του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Τα χαμένα χρόνια για τον τόπο μας πέρασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προεκλογικά έργα από τον κάρυ για να κερδίσει ψιφαλακια για μια κι έξω, δυστυχώς δεν μας βγήκε και το έργο χάνεται. Τώρα κλαίμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κλάματα θα δούμε ποιος θα τα ρίξει μέχρι το τέλος.......

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο