Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ | την Κυριακή 17-3-2019, ώρα 10:00 στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ

Έναρξη την Κυριακή 17-3-2019, ώρα 10:00 στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ

          Όλα είναι έτοιμα για να πραγματοποιηθεί, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το πρωτάθλημα TAEKWONDO με την επωνυμία “ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ”, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Δασκάλου ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και του αθλητή υιού του ΔΗΜΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ. 
         Είναι μία πρωτοβουλία  των δύο φιλικών συλλόγων ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ και ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και συγκεκριμένα των Δασκάλων ΜΑΡΙΝΟΥ Γεωργίου και ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗ Ανδρέα, οι οποίοι υπήρξαν μαθητές του αείμνηστου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ. 
        Την πρωτοβουλία αυτή αγκάλιασαν, στήριξαν και στηρίζουν πολλοί Δάσκαλοι και φίλοι, οι οποίοι θα δώσουν το παρόν την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, τιμώντας την μνήμη τους........



      Οι αγώνες έχουν την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWONDO, έχουν φιλικό χαρακτήρα, δεν θα υπάρχει ανάδειξη νικητή και θα αρχίσουν την 10:00 ώρα για τις μικρές ηλικίες. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από συλλόγους της Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Πελοποννήσου, οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε το γεγονός αυτό να γίνει θεσμός. Σημαντικό ρόλο του μεγάλου ενδιαφέροντος έπαιξε η αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 
            Να θυμίσουμε ότι μόνο σε μία ημέρα είχαν έρθει στον Αστακό πέρυσι, για το ίδιο γεγονός, περίπου 800 επισκέπτες με ότι αυτό συνεπάγεται για την πόλη.
         Από ότι εκτιμάται, ανάλογος αριθμός επισκεπτών θα έρθουν και την Κυριακή 17 Μαρτίου, στην πόλη μας.
           Σας καλωσορίζουμε, υποσχόμενοι ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε, ώστε η επίσκεψή σας να αποτελέσει για εσάς, πέραν της αγωνιστικής πλευράς, μια ωραία ανάμνηση, αφού θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την γραφικότητα της πόλης, τον καφέ σας, το φαγητό και γενικότερα την φιλοξενία μας.
Σας ευχαριστούμε!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 









1 σχόλιο:

  1. Πολλά συγχαρητήρια για αυτές τις πρωτοβουλιες που βοηθούν τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο