Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Υποψηφιότητα-σοκ στον Αστακό: H κα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΜΑΓΓΙΝΑ χήρα του αείμνηστου Υπουργού Βασίλη Μαγγίνα, ανακοίνωσε υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού

          Η σύζυγος του αείμνηστου Βασιλείου Μαγγίνα, πρ. υπουργού και Βουλευτή ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας, κα Αικατερινή Βασιλείου-Μαγγίνα, φιλόλογος, ιστορικός, ψυχολόγος, κοινωνιολόγος, με χειρόγραφη ανακοίνωση της, γνωστοποίησε την υποψηφιότητα της, για Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού
          Η κα Αικατερινή Βασιλείου-Μαγγίνα στη δήλωσή της, αναφέρεται στους άξονες του προγράμματος της για την ανάπτυξη του Αστακού και απευθύνει πρόσκληση κατάθεσης προτάσεων.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, έχει ως εξής:





34 σχόλια:

  1. Φφφφφσσσσσσσίίίίίίίίίίίίτττττττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΤΑ 'ΡΧΗΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ 350 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε το χωριό σού κατουράει και λιγω

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε 5:07 είδαμε και τα χάλια του Αστακού που τον διαχειριζονται αυτοί που ζουν μόνιμα. Έχει ρημάξει ο τόπος. Νεκροταφείο τον καταντησαν τον Αστακό .....

      Διαγραφή
    3. Εμείς οι ετεροδημότες 5:07 να μη ψηφίζουμε για τον Αστακό δηλαδή; Να μη μας νοιάζει ο τόπος που μεγαλώσαμε και τον καταντησανε μπο@@@@@ο;Ολοι οι ανίκανοι δήμαρχοι και σύμβουλοι της συμφοράς; Εσένα δε σε νοιάζει που καταντησε έτσι ο Αστακός; Είσαι ικανοποιημένος ε; Αλλά μάλλον συμβιβάζεσαι με ένα 50€ και ένα πακέτο μακαρόνια για να ψηφίσεις. Προβατο ε πρόβατο....

      Διαγραφή
    4. Και αν σκορπιούνται τα λεφτά από δω κι από κεί
      τι θα πούν και τι κάνουν μετά όσοι ζούν πέρα εκεί.
      ετεροδημότισσα φορολογούμενη

      Διαγραφή
  3. Ωρέ είχα ξαχάσει πώς είναι τα χειρόγραφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας φιλοι μου και φιλες μου εχω να πω κατι επανω σαυτο ε, ουμε 2019 θελω να ρωτησω αυτη την τοσα χρονια που ηταν που ζουσε τι προσφερε στον Αστακο μια και λεει οτι ηταν δημοτης Αστακου και γνωριζει σχετικα τα προβληματα του αστακου εξ ουρανου της ηρθε να πει αυτα.Εγω ξερω οτι δεν ηθελε καν να ερθει και να δει τον αστακο ουτε αναφερανε οτι ο ανδρας της ηταν αστακιωτης .Δεν ηξερε τοσα χρονια τιποτα περι συλλογου γυναικων ουτε ειχε προσφερει τιποτα τοσα χρονια ελεος καθε ασχετος που ζει ολα τα χρονια στην Αθηνα παρουσιαζεται να κατεβει σαν προεδρος δημοτικου διαμερισματος και οτι θα σωσει τον αστακο απο τα προβληματα του ειμαστε καλα ας καθησουν εκει που καθονται και δεν χρειαζεται τετοιους σ ω σιους ο Αστακος που μεχρι χθες ντρεπονταν να πουν το ονομα του τους ευχαριστουμε πολυ αλλα δεν εχουν θεση αναμεσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σε βόλευε πολύ αυτό,όπως και να μη ψηφίζανε καθόλου για να συνεχίσετε την καταστροφή του τόπου ,με το αζημίωτο βέβαια.Να ξέρεις ότι αν ο τόπος που ζεις έχει τα χάλια του αυτό συμβαίνει για τον απλούστατο λόγο ότι διαχειρίζονται τα κοινά αυτοί που μένουν εκεί και λένε ότι ενδιαφέρονται γα τον τόπο. Φανταστείτε να μη ενδιαφέρονταν κιόλας!!Κατά τα άλλα μη κάνεις μπούλιγκ σε ότι νέο προσπαθεί .Το μπούλιγκ σκοτώνει δεν το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κυρία Μαγγινα μένει εκτός Αστακού Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι έχουν προσφέρει οι ντόπιοι που εκλέγονται κανονικές γλάστρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε μου δεν ειναι κατι νεο και δεν κανω μπουλιγκ .Αλλα δεν μπορει με καμμια δυναμη καποιος που δεν μενει σεναν τοπο δεν εχει επαφη καμμια δεν ενδιαφερθηκε ποτε γιαυτον τον τοπο και ολα τα χρονια εχει ερθει μονο κανα δυο φορες για κανα δηιμερο την βολτα του να φαει το ψαρακι του το φρεσκο και να απολαυσει το δροσερο του αερακι μπορει να ξερει τα προβληματα αυτου του τοπου και να τα διαχειριστει εσεις πιστευετε οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι αξιος να διοικησει ενα Δημο εαν αυτο νομιζετε μπραβο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω αυτοί που έχουν επαφή και ζουν μόνιμα εκεί τον κυβερνησαν καλά το τόπο.Αν φταίει κάτι για τη κατάντια του Αστακου τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι ντόπιοι που διοικησαν μέχρι στιγμης. Άνθρωποι χωρίς κανένα υπόβαθρο που σφετεριστηκαν τα χρήματα των δημοτών για ίδιον όφελος. ΕλπιΕλ κάποια στστιγ να ξυπνήσει ο κοσμος.

      Διαγραφή
  8. Ναι όμως για τα ψηφάκια
    Είναι καλοί οι ετεροδημότες και οι ετεροδημότισσες και να πληρώνουμε σαν τους δημοτικούς φόρους.
    Όσοι αρχηγοί παρατάξεων δέν θέλουν την συμμετοχή η συμβολή ή γνώμη
    των ετεροδημοτων ας βγουν ευθέως να το πουν δημόσια.
    λίγο σεβασμός από τους παραπάνω σχολιαστές της αναρτησης δεν θα έβλαπτε


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε εισαγγελεις ολοι εσεις οι ανωνυμοι και αλαθητοι πατριωτες μηπως λεω μηπως εαν κανατε και λιγο αυτοκρητικη υσως ο Αστακος να ειχε καλητερη μηρα?εσεις ρε αδερφια εκτος απο τη κρητικη που ασκητε κρυπτομενοι και ανεξοδα εχετε κατι κανει για να το διξετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ως απλό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας εκφράζω την ηθική στήριξη στην απόφαση της Αξιότιμης Συμπατριώτισσάς μας Κας Αικατερίνης Βασιλείου Μαγγίνα για την σεβαστή απόφαση της και το ενδιαφέρον για το καλό και την πρόοδο της κοινωνίας του δήμου μας.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. είπα και εγώ πως δεν θα σχολιάσει ο Γιαννέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι έγινε ρε παιδιά?
    Το έκλεισε το αναψυκτήριο Και θέλει να σώσει τον Αστακο.
    Ας της πει κάποιος ότι το ρόλο αυτό τον έχει ο Αρετακιας με τους μπουναμαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποια ορθογραφικά φαντάζομαι εκ παραδρομής. Δεν δικαιολογουνται απο φιλόλογο.Κατα τ άλλα ... Καλη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απόκριες έχουμε Ο καθένας μπορεί να ντυθεί ότι θέλει η κυρία θέλει να ντυθεί ο Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου δεν είναι κακό δεν είναι καθόλου κακό!!!
    Μάθανε πως Γ...πλάκωσαν και ...υπουργοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε επίπεδο Κοινοτήτων του Δήμου μας κατα την προσωπική μου άποψη θα πρέπει να αναζητηθεί η μέγιστη κοινωνική συναίνεση ως πρώτη προϋπόθεση αρμονικότερης κοινωνικής συνύπαρξης και κοινωνικής προόδου.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ με τον κύριο Γιαννέλη, έτσι κι αλλιώς όλοι οι υπόλοιποι ως σήμερα έλαμψαν δια τις απραξίας τους. Συμφωνώ όμως και με όλους τους παραπάνω, και ο Βασίλης Μαγγίνας έλαμψε δια της απραξίας του για τον Αστακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ?ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ?ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ?ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ.ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΤΟΝ ΜΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε καλώς τη μαντάμ.

    Έχει δίκιο ο Θανάσης παραπάνω, Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα.

    Αν δεν έχει GPS στο αυτοκίνητό για να της δείξει που πέφτει ο αστακός, καλό θα ήταν να πάρει και κάποιον μαζί της που να ξέρει.

    Ε ρε γλέντια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφού δεν θέλετε τους Ξενιτεμένους Ξηρομερίτες
    βγάλτε ξανά τα ίδια και τα ιδια πρόσωπα
    άντε γειά και τα ξαναλέμε το 2029

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Κα Μαγγίνα έχει το ίδιο δικαίωμα, που έχει και ο κάθε δημότης Αστακού, να είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές; Ασφαλώς και ΕΧΕΙ. Δικαιούται να το ασκήσει; Προφανώς και ΝΑΙ. Είναι οι Δημότες Αστακού, που θα την κρίνουν, όπως και τους άλλους υποψήφιους, με την ψήφο τους; Σίγουρα ΝΑΙ. Αν σε αυτά διαφωνείς είσαι απλώς φασίστας, όποιο κομματικό μανδύα και αν φοράς. Την ίδια την Κα Μαγγίνα δεν την γνωρίζω. Ούτε θα την αξιολογήσω ως την εν ζωή σύζυγο ενός πολικού που δεν ζει αι το έργο του ανήκει πλέον στην ιστορία. Από τις σπουδές της δείχνει γυναίκα ιδιαίτερα μορφωμένη. Αν είναι και η καταλληλότερη για Πρόεδρος της ΔΕ Αστακού, θα το κρίνουν οι Συνδημότες της. Από τη άλλη πλευρά, υπάρχει η αθλιότητα των περισσότερων σχολίων, που η περίπτωσή τους, αν δεν εξυπηρετούν σκοπιμότητες, μάλλον ανάγεται στη σφαίρα της ψυχιατρικής. Που όμως σε αναλογική αναγωγή στην τοπική κοινωνία αποτελούν όχι ένα μικρό ποσοστό. Και είναι αυτό το "ζωηρό" ποσοστό που δυστυχώς διαμορφώνει κλίμα αποχής κάθε νέου, πετυχημένου, σοβαρού και υπεύθυνου Συμπολίτη μας να ασχοληθεί με τα δημοτικά πράγματα και να προσφέρει στο τόπο του. Αρνούμενος να μπλέξει με τα σκουπίδια. Κάτι που η Κα Μαγγίνα δεν το απέφυγε. Της εύχομαι καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι ντροπή να προσβάλλεται έτσι κάποιος και μάλιστα όταν είναι γυναίκα. Πολιτισμός της προόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σιγά ρε φίλε 11:29 δεν την πείραξε κανένας απλός ακούγετε παράξενο πως από το πουθενά ξαφνικά θέλει πρόεδρος. αλλά και πάλι ας δοκιμάσει και θα δει πόσους φίλους και γνωστούς έχει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιαννελη βάλε για πρόεδρος στο Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συνδημότη ! 6:01 μ.μ.
      καλόπιστη συζήτηση γίνεται μεταξύ μας ως απλοί συνδημότες για τα θέματα του δημου μας και υπάρχουν άνθρωποι που μας εκπροσωπούν πολιτικά και σήμερα και μετά τις δημοτικές εκλογές.
      καλημέρα σε όλους μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης






      Διαγραφή
  24. ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗ 12.05. ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ. ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ. ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ 11.5 ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ. ΕΚΕΙ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΨΥΦΟΦΩΡΩΝ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΑΝ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΖΩΑΚΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημότη Αστακού 9:59 γνωρίζεις πολύ καλα ποιος ευθύνεται για τα χάλια του τόπου. Και σε αυτούς βάζω μέσα δημοτες και ετεροδημότες. Όλοι αυτοί επιτρέπουν τόσα χρόνια να τους κυβερνάν τυχοδιωκτες και τυχαρπαστοι. Ξέρεις πολυ καλά τι συμβαίνει στον Αστακό τη περίοδο των δημοτικών εκλογών. Πάνε κάποιοι να ψηφίσουν για 50€ και ένα πακέτο μακαρόνια τους μαθητευομενους μάγους που εμφανίζονται να σώσουν ταχα το τοπο. Αλλά στην ουσία δε γίνεται τίποτα και εκμεταλλευονται τη κατάσταση οι ίδιοι συνέχεια... Τους ξέρεις πολύ καλά νομίζω ε; Όσο για την ελευθερία που νιώθεις νομίζω κοιμάσαι.... Συμβιβάζεσαι με ότι σου πασάρουν ανικανοι δήμαρχοι και σύμβουλοι... Δε νομίζω να εισαι πιο ελεύθερος από εμένα.... Κοίτα λίγο από το παράθυρο σου τα χάλια του Αστακου και αναρωτησου είσαι ικανοποιημενος; Αυτό λέγεται προβατοποιηση της κοινωνιας.... Ξύπνα

      Διαγραφή
  25. ΦΙΛΕ ΣΝΔΗΜΟΤΗ 9.59 ΜΜ ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΒΟΣΚΑΓΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙ ΚΛΙΝ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιαννελη βάλε για υποψήφιος πρόεδρος στο Αρχοντοχωρι. ..
    Προχωρα το Αρχοντοχωρι είναι μαζί σου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φταίνε οι ετεροδημότες που ο Αστακος είναι νεκροταφείο. Φταίνε που δεν εχει δρομους λες και είμαστε στο 1960, που δεν έχει δίκτυο ύδρευσης, που οι κυβερνώντες τον παρουσιάζουν τουριστικο προορισμο κσι δε πατάει ψυχή,που υπάρχει τόση ανεργια, που η δημοτική αρχή τον έφερε 50 χρόνια πίσω. Ναι 9:59 και για τη τρύπα του όζοντος οι ετεροδημότες φταίνε .... Μας έπεισες δεν είσαι καθολου πρόβατο...... Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο