Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Μοναδικό γλέντι από το Σύλλογο ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ Ξηρομέρου στην Ταβέρνα ¨Καπετάνιος¨ στην Αθήνα | ΦΩΤΟ








      Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», σήμερα Κυριακή  17/03/2019 μεσημέρι, στη μουσική ταβέρνα «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ» Κάτω Πετράλωνα, Αθήνα
     Οι Παπαδατιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ. γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους.......



       Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Στεργίου εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.
     Στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμό: Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, ο Πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας και ο Αντιπρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Βασίλης Μπουρνάζος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:  Ο Γιατρός και υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου Παναγιώτης Στάϊκος, ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Καραγκούνης, η Αναστασία Σακαρέλλου υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ, ο Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας Παναγιώτης Χολής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου και αντιπρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Ζορμπάς, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, ο Πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Λευτέρης Μάντζαρης, από την Ο.Π.ΣΥ.Ξ: η Μαρία Μαντζάνα, ο Βασίλης Μπουρνάζος, Θανάσης Γεροδημήτρης, Περικλής Μωραϊτης, Δημήτρης Κοθρούλας, ο εκδότης της εφημερίδας Αιτωλοακαρνανική Χρυσόστομος Πατούλας, ο Αλέκος Σάββας επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ, απο το Σύλλογο Βονιτσάνων η Πρόεδρος Κυρίκου -Καραούλη Σταματία και ο Γραμματέας Μπρούμος Γεώργιος, ο Ταξιάρχης Σάββας πρόεδρος στο Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων, ο Απόστολος Κομπλίτσης αντιπρόεδρος του συλλόγου Μπαμπινιωτών, από το Σύλλογο Μαχαιριωτών Ξηρομέρου η Αθηνά Μπούρχα και η Σοφία Κορρέ, κ.α.

-Τους χαιρετισμούς στην εκδήλωση έστειλε ο Πρόεδρος του Χωριού Νίκος Ζαρέντης, ο οποίος εξαιτίας γρίπης-πυρετού που τον ταλαιπωρεί, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Και του χρόνου!!



































































































8 σχόλια:

  1. ΣΤΆΪΚΟ Ο ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΊΠΕ
    θα κατέβει στις εκλογές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα δειξηαν θα κατεβει και με ποιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάω στο Μαντείο των Δελφών.!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντα επυτιχιες στον συλογο.Εκλογες ποτε εχουμε στον Συλογο αν μπορει καποιος να μου πει θελουμε αρκετοι να μπουμε κ να βοηθησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απαντηση απο υποψηφιο δημαρχο
    πω πω πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μουρκουσης με Γαλουνη δεν εκλέγεται ούτε και με Τριαντάφυλλακη πάει οπότε μόνο ο ΣΤΑΙΚΟΣ μένει.Σαφως βέβαια ο Μουρκουσης έχει άλλα μέτρα και σταθμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο βασίλης Μουρκούσης εκλέγεται παντού. Θα επιλέξει τη παράταξη Γαλούνη ή του Στάϊκου. Είναι δυνατόν να θέλει να είναι τρίτος με τα ίδια μέτρα και σταθμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορείτε να μας πείτε πότε είναι εκλογές στο σύλλογο? Είμαστε πολλά παιδιά από το χωριό που θέλουμε να βοηθησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο