Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ υποψήφια ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ στο χωριό της καρδιάς της, το ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ξηρομέρου

           Ο «Κλεισθένης Ι» επιφέρει αλλαγές στον τρόπο εκλογής προσώπων και στις Τοπικές Κοινότητες. Έτσι με το  συνδυασμό και με την ονομασία "ΑΡΜΟΝΙΑ" και σύμβολο την ελιά, υποψήφια Κοινοτική σύμβουλος για την Τοπική Κοινότητα Καραϊσκάκη Ξηρομέρου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου κατέρχεται η Ουρανία Παπαγεωργίου. Η Ουρανία είναι άμεση, ιδιαίτερα κοινωνική και πολύ αγαπητή, κερδίζοντας τις καρδιές όλων των συγχωριανών της. Διετέλεσε πρόεδρος στον τοπικό εκπολιτιστικό σύλλογο του χωριού με μεγάλη επιτυχία και πολλές δράσεις.

   Η Ουρανία Παπαγεωργίου παρουσιάζει τη διακήρυξη του συνδυασμού...
Αγαπητοί μου χωριανοί, 
      Εγώ η Ουράνια Παπαγεωργίου του Ιωάννη και της Δήμητρας, πρώην Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού μας συλλόγου με χαρά και ενθουσιασμό σας ανακοινώνω ότι θα λάβω μέρος στις κοινοτικές εκλογές του Μάιου στην γενέτειρά μου το Καραϊσκάκης  Ξηρόμερου στην οποία μείνω πλέον ως μόνιμος κάτοικος. 
      Και εάν εσείς το επιλέξετε θα αγωνιστώ για τα οράματα αλλά και για τα καθημερινά μας προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας. Τόσο εγώ, όσο και οι άλλοι συνυποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι με τους οποίους θα αγωνιστούμε από κοινού και  "ως  ίσιος προς ίσιο"............


           Αυτή την στιγμή σας ανακοινώνω την συμμετοχή μου στην εκλογική διαδικασία καθώς επίσης και το έμβλημα όνομα του ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ συνδυασμού μου του Χωριού μας Καραϊσκάκης ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ που είναι ένα κλαδί ελιάς καθώς και το όνομα του συνδυασμού: "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ο συμβολισμός της ελιάς: (Ειρήνη, προκοπή, έργο, ευλογία=αρμονία).
    
          Αυτό που ζητάμε μαζί με όλους τους άλλους συνυποψήφιους  κοινοτικούς συμβούλους τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν εντός ολίγων ημερών  είναι η εμπιστοσύνη και η υποστήριξή σας για μια ολοκληρωτική φυγή από την συνεχή κοινοτική  απραξία…
       Σας υποσχόμαστε ένα χωριό με ανάπτυξη, με προστασία πολιτιστικής κληρονομιάς την οποία ευτυχώς κληρονομήσαμε από τους προπαπούδες μας.
      Σας υποσχόμαστε να εργαστούμε σκληρά και όσο χρειαστεί προκειμένου να αποδείξουμε επιτέλους το αυτονόητο: "ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ" αλλά όχι μόνο για μερικούς παρά για το σύνολο των χωριανών μας όπου και αν πολιτικά ανήκουν.

       Με αγάπη και εκτίμηση στους συγχωριανούς και συντοπίτες μας

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος 
Τοπικής Κοινότητας ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ξηρομέρου 



16 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ.ΚΑΛΗ.ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΚΑΙ.ΕΓΩ.ΜΑΖΙ.ΣΟΥ.ΕΝΑΣ.ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ "νέο" ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,
    ΑΡΝΕΊΤΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΉΣΕΙ ΠΡΟΣ ΌΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ, ΤΑ ΘΕΤΙΚΆ ΣΗΜΕΊΑ ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΌΜΟΥ "Κλεισθένη 1"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαρονουμε ουρανια. Σκουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολιτικέ ουρανέ ...
    Τι είναι άραγε καλύτερα :
    - ΝΑ έχουμε προεδρεία κοινοτήτων με κοινωνική αποδοχή μεχρι 30-40 % ή
    - ΝΑ έχουμε προεδρεία κοινοτήτων με ευρύτερη κοινωνική αποδοχή άνω του 60 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ηταν καλυτερο το δευτερο. αλλά ότι μέλει γενέσθαι....σημαία εχει να βγούμε απο την απραξία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παραπάνω πολιτικό ερώτημα : 29 Μαρτίου 2019-10:55 μ.μ.
    Απευθύνεται στον αξιότιμο συμπατριώτη μας νυν Δήμαρχο Αμφιλοχίας Κον Απόστολο Κοιμήση !
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο μου αρέσει που ορισμένοι ξερόλες,σχολιαστές έχουν άποψη επί παντός επιστητού.Λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει φωτεινοί παντογνώστες.Και μην σχολιάζετε τα πάντα γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να γελιοποίηστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η απλή αναλογική δεν ειναι "σκοτεινό" θέμα και άγνωστο
    Με αυτό τον νέο αυτοδιοικητικό νόμο θα ψηφίσουμε
    εμείς οι απλοί πολίτες όλους τους πολιτευτές και δημοτικές παρατάξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αξιότιμη συνδημοτισσά μας Κα Παπαγεωργίου Ουρανία !
    Καλή σας επιτυχία στην ανιδιοτελή σας προσπάθεια για το καλό και την πρόοδο των ανθρώπων της κοινότητας Καραϊσκάκη του δήμου μας.
    Εύχομαι ως απλός δημοτης να υπερασπίσετε σταθερά και αταλάντευτα την έννοια και τον ανεξάρτητο πολιτικό χαρακτήρα της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης, μακρυά απο ατομικές και κομματικές και κάθε ειδους σκοπιμότητες.
    Καλό Βράδυ σε όλους τους συνδημοτες/σσες της κοινοτικής σας ομάδας!
    Με εκτίμηση !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας ευχαριστούμε πολύ κυριε Γιαννελη. Δεν θα υπερασπιστούμε μονάχα τον τόπο και την δημοκρατία Αλλά θα αφοσιωθούμε με κάθε κόστος για αυτό. Καλή σας μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν ως απλοί πολιτες ή και πολιτευτές,
    το βαθύτερο πολιτικό μας κίνητρο είναι όντως ανιδιοτελές να μην μας φοβίζει τίποτα και ο κοινωνικός μας αγώνας έχει νόημα πραγματικό και πολιτική ουσία, ώστε να συμμετεχουμε και ο καθενας μας ως ισοτιμα μελη της κοινωνιας μας και απο την θεση που τυχαίνει να βρίσκεται σε μια κοινή προσπάθεια για το καλό, το ιδεώδες και την κοινωνική πρόοδο γενικότερα
    Καλημέρα σε όλους Μας !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα άλλα ονόματα του συνδυασμού?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας ευχαριστούμε πολύ κυριε Γιαννελη. Δεν θα υπερασπιστούμε μονάχα τον τόπο και την δημοκρατία Αλλά θα αφοσιωθούμε με κάθε κόστος για αυτό. Καλή σας μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφού είσαι με τρυανταφιλλακη γιατί μας το πέσεις ανεξάρτητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ουρανια Παπαγεωργιου4 Απριλίου 2019 στις 10:36 π.μ.

    Για το χωριό μου θέλω το καλυτερο! Γνωρίζετε ποιο είναι το καλύτερο αξιοκρατικά? Θα σας υποτυμουσα πολυ αν παραινεβαινα στην άποψή σας.....εσεις αποφασίζετε ελπίζω δημοκρατικά χωρις ιδια συμφέροντα και εξαγορές συνείδησης Ποιος θα είναι ο δήμαρχος η ι και το τοπικό συμβούλιο ενός χωριού....Το συμφέρον ενός τόπου λοιπόν είναι οι δημοτικές και οι κοινοτικες αρχές να τον οδεύουν στην δημιουργία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο