Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι θα του πάρουν το σπίτι! Η τραγική ιστορία στα Ίσθμια


Ο άνθρωπος αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα. Στις 11.00 το πρωί της Παρασκευής, άνδρες της αστυνομίας τον βρήκαν να κρέμεται στην αυλή του σπιτιού του που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο των Ισθμίων, κοντά στον φούρνο του Ζώη.

Πρόκειται για έναν 56χρονο συνταξιούχο υπάλληλο της Διώρυγας, ο οποίος αφήνει πίσω του το παιδί και την αδελφή του. Ο αυτόχειρας φέρεται να είχε στενή συγγένεια με γνωστό αυτοδιοικητικό της περιοχής της Ισθμίας…
Ωστόσο, αργότερα έγινε γνωστός, ο λόγος για τον οποίο ο άνθρωπος αυτός, έφτασε στο σημείο της αυτοκτονίας…
Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutraki365.gr την προηγούμενη ημέρα ο 56χρονος είχε παραλάβει έγγραφο από δικηγόρο με βάση το οποίο κινδύνευε σοβαρά να χάσει την ιδιοκτησία του σπιτιού του. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι τον στεναχώρησε βαθύτατα, κάτι που μοιράστηκε με κοντινούς του ανθρώπους το προηγούμενο βράδυ (Πέμπτη 7 Μαρτίου). Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα έφτανε στο απονενοημένο διάβημα και η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλη την περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 56χρονος άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του. Ανάμεσα στα όσα ανέφερε ζητούσε συγνώμη γιατί δεν κατάφερε να κρατήσει το σπίτι της οικογένειας.
Οι φίλοι, γνωστοί και συγγενείς καθώς και ολόκληρη η κοινωνία των Ισθμίων είναι συγκλονισμένοι από την είδηση.
                                                    Εικόνα από hlektra

Σημειώνεται ότι πολλοί διερχόμενοι οδηγοί είδαν την εικόνα του 56χρονου αυτόχειρα, καθώς το σημείο στο οποίο έβαλε τέλος στην ζωή του ήταν ορατό από τον δρόμο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι.

loutraki365

11 σχόλια:

  1. Ο Θεός να τον συγχωρησει!
    Αλλά συμβαίνουν αλήθεια, αυτά επί Συριζα; Δηλαδή κατασχονται σπιτια και αυτοκτονουν άνθρωποι; είχα την εντύπωση ότι αυτα σταμάτησαν να συμβαίνουν όταν πήρε την εξουσία ο Αλ6ς, η έστω οταν μας "έβγαλε" από τα μνημονια. Δηλαδή και σημερσ αυτοκτονει ο απελπισμενος, αλλα για τον Συριζα ειναι απλά Τρίτη! Εύχομαι η τιμωρία σας να μην είναι απλά μια εκλογική συντριβή αλλά κατι χειρότερο : η απαξιωση και ο χλευασμος του απλου καθημερινου Ελληνα . Μια απαξιωση σαν αυτή που βιωσε την Καθαρά Δευτέρα ο Βαρεμενος, που δεν του μιλήσε κανένας, που δεν του είπε κανένας να πιει καφέ σε ενα χωριό που ο Συριζα πήρε 350 ψήφους σε συνολο 1000 ψηφοφορων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8.28 ΕΣΎ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΣ ΌΣΟΥΣ ΆΦΗΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΓΕΝΆΡΗ ΤΟΥ 2015
    ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 350 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι φυσικά ! Ωστόσο το δημόσιο χρεος δεν ήταν κρυφό. Το ηξερε πολυ καλά ο Αλ6ς όταν δημαγωγουσε και εταζε τα πάντα στους παντες.θυμασαι αγαπητε τι γινόταν παλιά στα κανάλια, όταν κάποιος δυστυχης αυτοκτονουσε ; θυμάσαι τον χαμό ; τωρα περνάει στα ψιλά....

      Διαγραφή
  3. ελατε στα συγκαλα σας 9οι σχολιαστες 8,28 και 11,44)

    Υπαρχουν καταγεγραμενες ως αυτοκτονιες λογω οικονομικης κρισης πανω απο 13 χιλιαδες. Ποιος Συριζα, ποια ΝΔ , ποιο Πασοκ και δεν ξερω καιο γω τι αλλο. Οποιος ηταν εκει μεσα + ο συρφετος τους ειναι ηθικοι αυτουργοι για ολους αυτους τους θανατους.

    Δεν νοειται εν καιρο ειρηνης να υπαρχουν τοσοι θανατοι.Κ μιλαω μονο για τους καταγεγραμμενους. Σκεφτειτε τον πονο και την δυστυχια που φερνει μια απωλεια ζωης κατ αυτον τον τροπο στο περιβαλλον του. Μιλαμε για σπιτια που κλεινουν , για ορφανα, για μανες κλπ.

    Και μιλατε για συριζα και οποιονδηποτε αλλον? Οποιος ψηφισει εστω κι εναν απο δαυτοςυ που παρελασαν ολα αυτα τα χρονια ειναι συμμετοχος σ αυτο το εγκλημα που συνεχιζει και θα συνεχιζει διοτι υπαρχει ατιμωρησια, καμια συνεπεια εστω και ηθι8κη α[παξιωση απο τον απλο ανθρωπο.

    Πως ειναι δυνατον να υπαρχει την σημερον ημερα ανθρωπος που να ανοιγει την αγκαλια του, να χειροκροτει, ποσο μαλλον να ξαναψηφισει τον οποιονδηποτε ηταν στην βουλη τα προηγουμενα χροναι και εβαλε υπογραφες, τηρησε σταση ουδετερη σ ολ αυτα τα απανθρωπα νομοσχεδια και αποφασεις της Ελληνικης Βουλης. Πως μπορει ενας τετοιος ανθρωπος να αντικρυσει τα παιδια του με καθαρη συνειδηση? πως?

    Η κυβερνωντες (κι οσοι συνενουν) δανειζονται επ ονοματι του ελληνικου λαου αποτ ις "αγορες" ας πουμε 100 ευρω με επιτοκιο 6% στησιμο.. Αυτα τα χρηματα ειναι χρεος κοινο δλδ δικο σου δικο μου ολων των ελληνων. Οκ. Απο τα 100 ευρω τα 70 αποφασιζουν οι κυβερνωντες να τα δωσουν στις τραπεζες σαν στηριξη στην πιστωτικη σταθεροτητα κλπ με 1 επιτοκιο 1-1,5% στησιμο..Τα δικα μου ελφτα. Αυτα που εχω χρεωθει με πειτοκιο 6%.

    Τα παιρνει η τραπεζα και μου τα δανειζει εμενα πλεον με επιτοκιο στησιμο 10%. Τα δικα μου ελφτα που τα πληρωνω ^% ηδη. Οταν δεν εχω να πληρωσω την τραπεζα ερχεται και μου παιθρνει το σπιτι.

    Ο παραλογισμος σ ολο του το μεγαλειοπ.Λογω αυτου του παραλογισμου τοσες χιλιαδες ανθρωποι εχασαν την ζωη τους και οι κοντινοι τους βιωνουν την δυστυχια του να χανεις εναν δικο σου ανθρωπο αδικα. Οι κυβερνωντες συνεχιζουν τον εργο τους καιμ εμεις.. εμεις σαν τους πιο πανω σχολιαστες ειμαστε ετοιμοι να χειροκροτησουμε τον εκαστοτε αρεστο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προτου βγη ο σηριζα θυμασαι τι μασ ελεγε ασε μασ ρε με τουσ αποτηχημενουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επι Συριζα αυτοκτονίες για χρέη και κατασχέσεις;;;;; Ο Θεος να τον αναπαύσει τον άνθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κρατος και το κεφαλαιο (που πανε χάρι χέρι) καλα κρατούν και θα κρατούν καλά με όποια κυβέρνηση. Αν οι εκλογες μπορουσαν ν αλλάξουν τον κόσμο τότε θα ήτανε παράνομες ειχε πει ο Μαρξ πολλά χρόνια πριν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα, στις θεωρίες ο Μαρξ ήταν γάτα...... Χάχαχαχαχα
      Στην πραξη υστερούσαν οι ιδεες του......

      Διαγραφή
  8. Ο Μαρξ Ηλία Καταγή αυτό που έκανε ήταν να αναλύσει τον καπιταλισμό. Και αυτό το έκανε πολύ καλα! Ό,τι απορίες έχει ρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΜΊΑ ΑΠΟΡΊΑ Ο Κάρλ Μαρξ ΕΊΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΈΣ ΌΛΟΥ ΚΌΣΜΟΥ
      ΑΚΌΜΑ ΟΙ φιλελεύθεροι τον ΠΑΡΑΔΈΧΟΝΤΑΙ
      ΆΣΧΕΤΑ Ό,ΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΈΝΕ
      Ο Μαρξ ΉΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ ΑΝΑΛΥΤΉΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο