Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Αγρίνιο-ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιοι σύνεδροι δεν ψήφισαν τον… εαυτό τους!


Εντύπωση και θυμηδία προκαλούν τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας για την ανάδειξη συνέδρων στο 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.
Στην κάλπη του Αγρινίου, όπου υπήρχε ο μεγαλύτερος αριθμός υποψηφίων αλλά και ο μεγαλύτερος αριθμός ψηφοφόρων, υπήρχαν τελικά υποψήφιοι που δεν ψήφισαν ούτε τον εαυτό τους!

Οκτώ συνολικά υποψήφιοι έλαβαν… μηδέν, ενώ πολύ περισσότεροι είναι αυτοί με μονοψήφιο αριθμό σταυρών.
Πιθανώς να μην γνώριζαν καν ότι ήταν υποψήφιοι…
Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως οι υποψήφιοι που «πάτωσαν», είναι του περιβάλλοντος του βουλευτή Δ. Κωνσταντόπουλου. Πολύ άσχημη και η επίδοση των υποψηφίων του περιβάλλοντος του προέδρου της Ένωσης Αγρινίου.
Μια παράμετρος αξιοσημείωτη είναι το γεγονός ότι η εγκύκλιος του ΚΙΝΑΛ ορίζει ρητά πως όσοι λάβουν κάτω από δέκα σταυρούς δεν εκλέγονται. Οπότε μοιραία ο αριθμός των συνέδρων από το Αγρίνιο περιορίζεται στους 32.
Χαρακτηριστικό είναι ακόμη το γεγονός της απογοητευτικής επίδοσης για κάποια από τα λεγόμενα ιστορικά στελέχη, ενώ για παράδειγμα , ακόμη και η γραμματέας της οργάνωσης κ. Σαξάμη, έλαβε μόλις 36 σταυρούς.
Για να καταλάβουμε το μέγεθος της απαξίωσης σε προηγούμενη διαδικασία ανάδειξης συνέδρων, ο τότε γραμματέας Γ. Ζήσιμος είχε λάβει 370!
Κατά τα άλλα, αναφορά αξίζει να γίνει στη επίδοση του νεαρού Βασίλη Καραγκούνη, που αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς. Ο νεαρός πολιτικός επιστήμονας και φοιτητής της Νομικής Αθηνών, θεωρείται από τα αναδυόμενα πολιτικά στελέχη της κεντροαριστεράς στην περιοχή και σίγουρα θα απασχολήσει τα πολιτικά πράγματα το επόμενο διάστημα.
https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο