Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Το τσίκνισαν στο Δημοτικό Σχολείο ΡΙΒΙΟΥ | ΦΩΤΟ




            Το δημοτικό σχολείο στο ΡΙΒΙΟ γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη μαζί με τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα παιδιά με χορούς και άφθονα φαγητά που ετοίμασαν οι γονείς.
   Γονείς, μαθητές και δάσκαλοι, τραγούδησαν, χόρεψαν και τίμησαν δεόντως το έθιμο !
Μπράβο σε όλους!!

ΒΙΝΤΕΟ...
..................................





























7 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια στις δασκαλες αυτου του σχολειου κ φυσικα στους γονεις που παρολο που το σχολειο ειναι 2θεσιο κ αποτελειται απο πολυ λιγα παιδακια κ εννοειται κ πολυ λιγους γονεις..ουτε καν 10 οικογενειες να φανταστειτε..κ ομως κανουν τα καλυτερα παρτι για τα παιδια κ εκαναν ενα υπεροχο γλεντι και φετος την τσικνοπεμπτη με αφθονα φαγητα που θα τα ζηλευε το πιο μεγαλο σχολειο..ακομα κ αρνακι ψητο ειχαν...ενα μεγαλο μπραβο στους γονεις κ ενα μεγαλυτερο μπραβο στην δασκαλα την κυρια ελενη που προσπαθει να κανει τα παιδακια αυτα χαρουμενα παρολο που οπως βλεπετε κ στις φωτογραφιες το σχολειο ειναι εντελως παραμελημενο..ο δημος μας ειναι αφαντος για αλλη μια φορα για το χωριο του ριβιου..2 σκουριασμενες τσουληθρες..μια κουνια σαπια..αυθονο χαλικι κατω...αυτα......μεχρι προτινος δεν ειχε ουτε 1 μπαλα...α παρεπιπτοντως να ευχαριστησουμε τον προεδρο μας τον κυριο ζαρεντη που απ οτι εμαθα εφερε στο σχολειο 2 μπαλες στην εορτη τις τσικνοπεμπτης κ αυτες μεταχειρισμενες...παρολα αυτα congratulations Mr president..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πρόεδρος του χωριού ο κ. Ζαρεντης είναι Τζέτελμαν
    Μπραβο Του


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τις σκουριασμένες και άθλιες ''κούνιες'', έχω πάει στο χωριό και στο σχολείο και έχω υπολογίσει τα υλικά που απαιτούνται. Έχω υποβάλει ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο ως αντιπολίτευση δύο φορές, προ μηνών. Υποσχέθηκαν ότι θα βαφτούν τώρα την άνοιξη με τη αλλαγή του καιρού. Θα δούμε. Έχει ενημερωθεί η διεύθυνση του σχολείου. Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση πιστεύω να διορθωθεί πολύ σύντομα,εντός Μαρτίου, ειδάλλως θα τις βάψω μόνος μου, όπως είπα στο δημοτικό συμβούλιο και γνωρίζει και το σχολείο και όπως έκανα εθελοντικά κάποια χρόνια πριν και στο χωριό μου κάτω στο νηπιαγωγείο... Ίσως κάποιοι καλοθελητές με πουν λαϊκιστή. Δεν είναι έτσι. Αυτό έκανα, αυτό πιστεύω, αυτό θα το κάνω, εφόσον το αμελήσει η δημοτική αρχή μιας και μπήκε η άνοιξη και ο καιρός για βαψίματα καλυτέρεψε. Χρηστος Κολοβός Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μπάλες που έφερε ήταν δικές μας, του σχολείου μας, απλά τις ξαναφουσκωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αληθεια τις ιδιες εφερε?πραγματικα δεν εχω λογια.θα μου πεις εδω λογω της ημερας δεν εφερε ενα κουτι γλυκα.ετσι ηρθε για να ρθει οπως παντα.γιατι ανοιξε τα ματια του να τα φερει γυρω να δει το σχολειο?κριμα πραγματικα γι αυτο το σχολειο κριμα γι αυτο το χωριο που δεν νοιαζεται κανεις.το μαραζι μας ηταν να γινει μονο αυτη η αθλια γεφυρα γι αυτο το χωριο.αυτο το τερατουργημα που ονομαζεται γεφυρα.τοσα λεφτα πεταμενα.μ αυτα τα λεφτα γινοταν σχολειο απ την αρχη.μια πλατεια..παρα πολλα πραγματα μπορουσαν να γινουν σ αυτο το χωριο με ολα αυτα τα λεφτα.το κυριοτερο ομως ας συντηρουσαν το σχολειο αυτο που καθε χρονο μπαινουν σε κινδυνο τοσες αθωες ψυχες.που ακομα κ τα χορταρια μωρε αναλαμβανουν οι γονεις να τα κοψουν οταν ξεκινανε τα σχολεια ακομα κ τα χορταρια απ το δρομο.πραγματικα αυτο το χωριο κ αυτο το σχολειο τα θυμαμαι ετσι απο τοτε που ημουν παιδακι.λυπαμαι παρα πολυ.οσο για τον προεδρο αστο ας μην ανοιξουμε το κεφαλαιο της κοροιδειας...αυτος ειναι ενα κεφαλαιο απο μονος του..κλασικος ελληναρας που μολις μπορεσει κ μπει στα κοινα φτιαχνει οτι του λειπει αυτουνου..τπ τα λεμε δε τα λεμε αυτοι δεν συγκλονιζονται.αλλα απ οτι εχουμε αποδειξει στο ριβιο δεν εχουμε κ αναγκη κανεναν.ειμαστε γονεις κ προσφερουμε οι ιδιοι στα παιδια μας κ εχουμε κ καλους δασκαλους που νοιαζονται για το σχολειο κ τα παιδια μας.ενα μεγαλο μπραβο στους γονεις κ στους δασκαλους λοιπον αυτο του σχολειου.τιποτα παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο