Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Έξι (6) προσλήψεις στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

          To ΝΠΔΔ «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» γνωστοποιεί τη πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά 6 ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών των παιδικών σταθμών, ήτοι:
Δύο (2) ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, ένας (1) ΔΕ Μαγείρων και τρείς (3) ΥΕ Βοηθητικών εργασιών.....

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 έως και Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019..........



Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση που θα υπάρχει στον ΔΠΣ Βόνιτσας και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας (Παιδικός Σταθμός Βόνιτσας), Ελευθερίου Βενιζέλου 52, Τ.Κ.: 30002 Βόνιτσα, Λάμπρη Νεκταρία (τηλ. επικοινωνίας: 2643022232).
        Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέση μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.




 
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ:


9 σχόλια:

  1. Παρτους με μαύρα Αποστολάκη όπως ξέρεις εσύ..τι τις θες τις αναγγελίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απαπα.... με μαυρα γιατι? και να χασουν τα ενσημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστοοοςςς 4:09 έτσι κάνει ο Αποστολάκης και καλά το αναγγέλλει αλλά είναι ήδη προκαθορισμενο ποιοι θα μπουνε 💣💣💣💣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσονούπω σκάνε μύτη οι Οικονομικοί Επιθεωρητές. Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά έλεος δεν είμαι με τον Αποστολάκη αλλά υπάρχει μοριοδοτηση και γινονται και ενστάσεις αν δεις ότι σε έχουν αδικήσει .μη λέμε ότι θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που τις είδες τις ενστάσεις στο δήμο Ακτίου Βονιτσης;;;εδώ μπαίνουν κρυφά σε δουλειές και κάποιοι δεν μένουν και Αθήνα και πληρωνονται σαν υπάλληλοι του δήμου Κάποια στιγμή πιστεψα στον Αποστολάκη αλλά όσο μαθαίνω τι γίνεται νιώθω αηδία ! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν άφηνε τους σταθμούς χωρίς προσωπικό , πάλι θα γκρινιάζατε. Οι προσλήψεις είναι επαναλαμβανόμενες για τη λειτουργία των δομών. Σταματήστε επιτέλους τη προπαγάνδα, δεν πάμε έτσι μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον 11.01 τι μας λες ρε σαχλαμαρα ποιος ειναι αυτος που πληρωνετε κ καθετε στην αθηνα τοσο ευκολα νομιζεις οτι τα πεταει τα λεφτα ο αποστολακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗΣ ΔΕΝ ΠΕΤΆΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΟΥ ΣΕ ΑΦΊΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΡΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΏΝΑ ΌΠΩΣ ΟΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ
    Έχει επιχείρηματα και τσιμπάει τις εκλογές σαν τζετλεμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο