Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΥΤΑ (ΠΑΛΑΙΡΟΥ) 3ΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (ΦΑΣΗ Β)

Ενόψει της ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, μεθαύριο στις 8 Μαρτίου 2019, ημέρα Παρασκευή, στη Βόνιτσα, με θέμα: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΥΤΑ 3ΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (ΦΑΣΗ Β)» ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ θέτει αμείλικτα ερωτήματα και τονίζει: 

Καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας: 
1)-Να ανεξαρτητοποιηθούν από τη Δημοτική παράταξη του Δημάρχου κ. Αποστολάκη πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής.
2)-Να καταψηφίσουν την εισήγηση του Δημάρχου για επέκταση του ΧΥΤΑ.

Καλώ τους Τοπικούς Συμβούλους Παλαίρου και Πογωνιάς της πλειοψηφίας:
1)-Να ανεξαρτητοποιηθούν από τη Δημοτική παράταξη του Δημάρχου κ. Αποστολάκη πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής.
2)-Καλώ τους δύο Προέδρους Παλαίρου και Πογωνιάς να καταψηφίσουν την εισήγηση του Δημάρχου κ. Αποστολάκη...........



     Όποιος ή όποιοι ψηφίσουν την επέκταση του ΧΥΤΑ, οφείλουν επώνυμα να απαντήσουν στο εξής απλό ερώτημα:
    -Ποιο είναι το όφελος του τόπου μας από την επέκταση του ΧΥΤΑ;

Ειδικά ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ Κατσαμπίρης οφείλει και ως επιστήμονας να απαντήσει και στις εξής ερωτήσεις;
      -Γιατί απουσίαζε από την οριστική παραλαβή του ΧΥΤΑ; -Ποιοι επιστημονικοί ή άλλοι λόγοι του επέβαλλαν να απουσιάσει; -Γιατί αν διαφωνούσε με την οριστική παραλαβή και παραμένει Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ υπάρχει μεγάλο πολιτικό και ηθικό πρόβλημα. Αν συμφωνούσε, γιατί δεν πήγε να υπογράψει την οριστική παραλαβή;
    -Mε το χέρι στη καρδιά Γιώργο απάντησε στο πρώην δάσκαλο σου: -Πόσοι τόνοι σκουπίδια έχουν εισέλθει στο ΧΥΤΑ από την έναρξη λειτουργίας του μέχρι σήμερα;
     -Αφού έχεις πεί, δεν έχεις παραλάβει αρχείο από τους προηγούμενους, -έκανες ναι ή όχι εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με εταιρείες και ποιες;
   -Εφόσον τα σκουπίδια ζυγίζονται, η τιμή είναι καθορισμένη από τις συμβάσεις του ΦΟΣΔΑ με τους Δήμους, γιατί με τις εταιρείες υπάρχουν συνεχείς δικαστικές διαμάχες;

         Παρακαλώ οι απαντήσεις επώνυμα και δημόσια ΠΡΙΝ τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής.
Ψήφος θετική στην εισήγηση του Δημάρχου, σημαίνει ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:



12 σχόλια:

  1. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΟΛΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΦΑΓΕ ΟΤΑΝ ΘΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To ούτε μια σακούλα ΞΈΝΑ σκουπίδια στο ΧΥΤΑ Ο Δήμαρχος διπλασιάζει τη χωρητικότητα. Συνεπώς έχει στο μυαλό του να φέρει σκουπίδια από παντού. Ως γνωστό με τα σκουπίδια παντού και πάντοτε γίνεται πάρτι με τη χαρτούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παζάρεψέ το μέλλον μας. Για να του φώσουν 1-2 έργα παραπάνω , δέχθηκε την επέκταση του ΧΥΤΑ. Θέλει καθολικό μαύρισμα στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κασόλας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είπε στο Τσινιά. Ξέρεις εσύ από δώρα. Τι εννοούσε; Γιατί ο Τσινιάς δεν αντέδρασε; Γιατί ο Αποστολάκης δεν αντέδρασε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα κάνουν τη Ζαβέδρα Ανω Λόσια. Ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην κατηγορούμε άδικα εμείς οι Πάλαιριωτες τον τωρινό δήμαρχο. Ποιοι έφεραν τα χυτά στην Πάλαιρο χωρίς να ρωτήσουν τους δημότες? Θυμάστε? Παρόλα αυτά, τα χυτά αυτή τη στιγμή λειτουργούν πολύ πιο σωστά από πριν. Τα χυτά δεν ορίζονται μόνο από το δήμο. Τα οριζει η κυβέρνηση. Ότι παρέμβαση γινεται, είναι πάντα για αναβάθμιση και καλύτερη λειτουργία. Σταματήστε το δήθεν ενδιαφέρον κάποιοι για αυτόν τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σώπα ρε , που θα μας πεις δήθεν ενδιαφέρον. Ευτυχώς που δεν τρώμε όλοι σανό και αγαπάμε το τόπο μας. Είναι γνωστοί από τους πρώην και από τους νυν που πλούτισαν από το Δήμο. Μην προκαλείτε; Γιατί δεν απαντάτε στα ερωτήματα του Κώστα; Tις αποφάσεις ο Δήμος τις παίρνει. Δεν τις παίρνει η κυβέρνηση. Πολύ γρήγορα βγήκαν οι συμφωνίες πίσω από τις κουρτίνες. Σε λίγο θα βγουν όλα στον αέρα. Δεν βλέπεις πως πάνε να μας κάνουν οι Βονιτσάνοι χαβούζα. Αύριο θα φανεί πόσο αγαπάνε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ζαβέρδας, την Ζαβέρδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού υπάρχει και δίνονται χρήματα για αναβάθμιση ναι!οσα σκουπίδια και να έρθουν η παράταση ζωής είναι δεδομένη!το άλλο είναι να κλείσει τελείως! τα σκουπίδια που θα πάνε;
    Η πρέβεζα πληρώνει απίστευτα ποσά για να τα στέλνει στον Χυτά Καρβουναρίου.χαχα εκει να δείτε τι γινόταν, παραλαβή ημιτελούς-προβληματικού έργου, παραλαβή, χωρίς έλεγχο λειτουργίας της εγκατάστασης επεξεργασίας, διαρροή στραγγισμάτων εκτός ΧΥΤΑ, μεταφορά απορριμμάτων εκτός ΧΥΤΑ, μη καθημερινή επικάλυψη των απορριμμάτων, ελλιπής στελέχωση και ελλιπής τήρηση βιβλίων, σχεδόν οτι είχε συμβει και στο Χυτα εδω που πιστεύω οτι τα περισσότερα έχουν βελτιωθεί!Γενικα πάντως υπάρχει πλαίσιο προγραμματικών συμβάσεων για την επέκταση και μετατροπή των ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ, με Πάλαιρο δεν έχω ακούσει για κάτι τέτοιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο τωρινός Δήμαρχος δεν είπε ούτε μία ξένη σακούλα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ. Είπε ψέματα. Τώρα θέλει να τον διπλασιάσει. Τι σημαίνει αυτό; Η Ζαβέρδα θα γίνει Λιόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. είναι το άλλο το ΧΥΤΑ και άλλο το ΧΥΤΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαλά σε αυτό το Δήμο αντιπολίτευση υπάρχει; Tι άλλο περιμένουν για να μιλήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7:55μ.μ. εσυ που αγαπάς τόσο πολύ τη Ζαβερδα τι έχεις κάνει και πόσο εθελοντισμό έχεις προσφέρει για το χωριό? Πώς προσπαθείς να αλλάξεις και να ανεβάσεις το επίπεδο των παιδιών στο χωριό? Απάντησε και μη ρίχνεις ευθύνες στη δημοτική αρχή. Αν δεν απαντήσεις σημαίνει ότι αυτά που λες είναι μπαρουφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο