Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Και όμως, λεφτά υπάρχουν! Προτεραιότητα έχει η ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου και όχι 30.000 ευρώ δαπάνες για Αποκριάτικες Εκδηλώσεις!!

          -Σε μία εποχή απόλυτης φτώχειας για μεγάλο ποσοστό των Δημοτών, είναι πρόκληση να κατασπαταλά ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα περίπου 30.000 ευρώ για αποκριάτικες εκδηλώσεις.  
    Δεν έχει να παρουσιάσει αναπτυξιακό έργο. Με τις εκδηλώσεις αυτές δημιουργεί θόρυβο για να καλύψει την ανυπαρξία της.
      Είναι πολιτική πρόκληση Δήμαρχε κ. Αποστολάκη να κατασπαταλάτε το δημόσιο χρήμα  με αυτό τον τρόπο,  όταν ο Δήμος μας είναι από τους λίγους που δεν έχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ. 

        -Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τραυλός Σωτήριος εισέπραξε  για σαρακοστιανά 1.203,66  ευρώ και 372 ευρώ για αναψυκτικά συνολικά 1.575,66 ευρώ. Η αναφορά ονομαστικά γίνεται στο Δημοτικό Σύμβουλο και όχι στο φυσικό πρόσωπο. Πάγια είναι η πολιτική μου θέση. Ο αιρετός δεν πρέπει να έχει καμία οικονομική συναλλαγή με το Δήμο. Αν έχει είναι ευάλωτος στις αποφάσεις του, οι οποίες επηρεάζουν τη ζωή μας. 
******************

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Τα πάντα στη δημοσιότητα.
Πάρτε το μέλλον του Δήμου στα χέρια σας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Γράφει ο: Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός
         ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
         Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
-ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.
-ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.
-Για άλλου είδους ευθύνες (αν υπάρχουν) ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

 Από τη διαύγεια (με ΑΔΑ: 6ΞΨ7ΟΛΧΖ-ΖΗΓ ΈΧΟΥΜΕ σε ορθή επανάληψη) το παρακάτω έγγραφο με αριθ πρωτ 365 και ημερ 07/03/2019............



"Απευθείας ανάθεση προμηθειών- υπηρεσιών για: Διοργάνωση αποκριάτικων εκδηλώσεων τοπικών διαμερισμάτων" έτους 2019 Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 



ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 18000 +7998,5 +4000= 29.998,5 ΕΥΡΩ

    Σε μία εποχή απόλυτης φτώχειας για μεγάλο ποσοστό των Δημοτών, είναι πρόκληση να κατασπαταλά ο Δήμαρχος κ, Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα περίπου 30.000 ευρώ για αποκριάτικες εκδηλώσεις.  
        Δεν έχει να παρουσιάσει αναπτυξιακό έργο. Με τις εκδηλώσεις αυτές δημιουργεί θόρυβο για να καλύψει την ανυπαρξία της.
         Είναι πολιτική πρόκληση Δήμαρχε κ. Αποστολάκη να κατασπαταλάτε το δημόσιο χρήμα  με αυτό τον τρόπο,  όταν ο Δήμος μας είναι από τους λίγους που δεν έχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ. 

Αγαπητοί Συνδημότες
Ενημερωθείτε- Σκεφτείτε- Αποφασίστε.
Μας αξίζουν πολύ και πολλά περισσότερα.
ΤΟ 2019  ο Δήμος χρειάζεται πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

1)-Από τα παραπάνω προκύπτει ότι, η συνολική δαπάνη για την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων ανήλθε στο ποσό 4.400+ 400 + 1.600 + 700= 7.100 ευρώ.
        Από αυτά τα 6.000 ευρώ εισέπραξε ένας δικαιούχος με έδρα τη Βόνιτσα. Ένας άλλος με έδρα τη Πρέβεζα εισέπραξε 400 ευρώ και ο η τρίτος δικαιούχος με έδρα τη Κατούνα εισέπραξε 700 ευρώ.

2)-Από τα παραπάνω ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τραυλός Σωτήριος εισέπραξε  για σαρακοστιανά 1.203,66  ευρώ και 372 ευρώ για αναψυκτικά συνολικά  1.575,66 ευρώ. Η αναφορά ονομαστικά γίνεται στο Δημοτικό Σύμβουλο και όχι στο φυσικό πρόσωπο. Πάγια είναι η πολιτική μου θέση: Ο αιρετός δεν πρέπει να έχει καμία οικονομική συναλλαγή με το Δήμο.  Αν έχει είναι ευάλωτος στις αποφάσεις του, οι οποίες επηρεάζουν τη ζωή μας. 


37 σχόλια:

  1. Ντροπή μόνο ντροπή,μαύριστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεφτσ υπαρχουν😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά και τόσα άλλα μάθαμε από το Κώστα. Για αυτό του επετέθησαν 10 φορές. Άντεξε όμως. Να είσαι καλά δάσκαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από το δήμο για κοινωνικό παντοπωλείο. Αν δεν ξέρετε μη μιλάτε και μη προσπαθείτε προεκλογικα να τα μηδενισετε όλα γιατί δε μηδενιζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σουργελο τι απαραίτητες ενέργειες έχουν γίνει? Τα κοινωνικά παντοπωλείο λειτουργούν εδώ και 3 χρόνια σε όλη την Ελλάδα και όλους τους δήμους.Αντε κόψε κανένα τιμολόγιο μας δουλεύεις κιόλας. Σκασε υπάρχουν συντοπίτες σου όπου πεινάνε και εσείς τρώτε με 10 μασέλες. Αρκετά βγάλτε τουλάχιστον το σκασμό έλεος. Τι θράσος έχετε.

      Διαγραφή
  5. Για το καρναβάλι στο Μοναστηράκι δεν αναφέρατε τίποτα 15.000 σιδερα μέχρι και πάνελ πήρανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν κανανε εκδηλωσεις εσεις οι ιδιοι,θα λεγατε αλλα τωρα.... Για συνελθετε λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο το θέαμα το "θλιβερό" κόστισε 30.000 ευρώ ?
    Έλεος πιά έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι Μιλάτε Στα Σπίτια Σας Με Τα Παιδιά Σας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολυ φτηνα βγηκαν. για δειτε σε αλλους δημους τα αποκριατικα και μετα πειτε κυριε κωστα. η μιλαμε μονο για να πουμε κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έρχονται οι Οικονομικοί Επιθεωρητές. Τότε θα δούμε πόσα απίδια χωράει το σακί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για ακόμη μια φορά αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Τριαντακωνσταντη που αγωνίζεται συνεχώς για την ενημέρωση των Δημοτών. Δυστυχώς όμως από ότι βλέπω θα έχουμε επανεκλογή Αποστολάκη για ένα και μοναδικό λόγο. Διότι αυτοί είμαστε και αυτοί μας αξίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κοσμάκης δεν έχει να φάει και αυτοί σκορπάνε το χρήμα των δημοτών. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΚΟΜΑ ΒΓΆΖΕΙ ΛΕΦΤΆ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΙΚΉ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΆΖΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ. ΌΣΟΙ ΠΙΣΤΟΊ (ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ) ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Αποστολάκη το έργο σας ως δήμαρχος 5ετίας είναι για τα καρναβάλια και εσείς ο βασιλιάς καρνάβαλος. Πλησιάζει όμως το τέλος του πολιτικού καρναβαλιού όπου και Θα καεί ο βασιλιάς καρνάβαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ότι και να γίνει στο δήμο θα έχει κάτι διαφορετικό να προτείνει. Όλοι οι δήμοι της χώρας υποστηρίζουν και οργανώνουν ανάλογες εκδηλώσεις, για λόγους που αδυνατεί να καταλάβει ο κ. Τριαντακωσταντής. Τόσο μίζερος, τόσο λίγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φανταστείτε να είχαμε δήμαρχο τον Τριαντακωσταντή και τους ομοίους του. Τέτοιες εκδηλώσεις , που έρχονται από παλιά, δεν θα γίνονταν ποτέ. Ο κόσμος που επισκέπτεται τη πόλη μας δεν σου λέει τίποτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτές οι αθλιότητες δεν είναι πολιτισμός. Δεν έχουν καμία σχέση με παράδοση. Είναι παρακμή, σήψη και βρωμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς 8:34π.μ. άμα είσαι εσύ τεμπέλης και δε δουλεύεις και μιλάς κι από πάνω γιατί τα περιμένεις έτοιμα, δε σου φταίει κανείς. Το να κατηγορείς τον έναν και τον άλλον είναι βαρύ. Επώνυμα βγες και πες ποιοι άνθρωποι πεινάνε. Ξέρεις εσύ πόσους έχει βοηθήσει ο δήμος από αυτούς που πεινάνε? Αν δεν ξέρεις να μη μιλάς. Να πας να βρεις μια δουλειά να βγάλεις μεροκάματο. Κι αυτοί που πεινάνε αν πάνε στο δήμαρχο θα τους βοηθήσει. Υπάρχει κόσμος που βοηθήθηκε και κλείσε το στόμα σου γιατί θα σου φύγει εσένα η μασέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 8:34 λυσσαξε οσο θες φαε τα λυσσακα σου και ασε τους συντοπιτες που πεινανε ησυχους. τις οποιες περιπτωσεις τις γνωριζει ο αποστολακης και εχει μεριμνησει σιωπηρα. καρεκλα δεν θα δεις ποτε εσυ πειναλα γιατι αν δεις θα φας τον αγλεωρα και μετα να δουμε αν θα λεει για σενα ο τριαντακωνσταντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κωστα μην μας το παιζεις περιλυπος για τους συνδημοτες που πεινανε. ο δημαρχος ξερει ποιοι εχουν πραγματικα προβλημα και τους βοηθαει χωρις να το ξερει κανεις. ολοι αξιζουν μια αξιοπρεπεια και οχι να τους δειχνουμε με το δαχτυλο σαν ζητιανους και επιδεικτικα να τους βοηθαμε για να μας λενε καλους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί από χρόνια σε Δήμους σε όλη την Ελλάδα. Εδώ δεν έχει απευθείας αναθέσεις. Η Δημοτική Αρχή δεν νοιάζεται. Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν πραγματικά έκανε έργο ο Αποστολάκης να ξαναβγεί,αλλά κάντε μια αναδρομή πριν ψηφίσετε και μην ικανοποιήστε πρόσκαιρα τρώγοντας σουβλάκια και πίνοντας μπύρες νομίζοντας έτσι ότι λύνονται τα προβλήματα του τόπου....προσοχή λοιπόν και σκεφτείτε πριν πάτε κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 30000 λένε τα πράγματικα φτάνουν 90000€, και υπάρχει κόσμος που πεινάει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν πραγματικά έκανε έργο ο Αποστολάκης να ξαναβγεί,αλλά κάντε μια αναδρομή πριν ψηφίσετε και μην ικανοποιήστε πρόσκαιρα τρώγοντας σουβλάκια και πίνοντας μπύρες νομίζοντας έτσι ότι λύνονται τα προβλήματα του τόπου....προσοχή λοιπόν και σκεφτείτε πριν πάτε κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΚΑΝΑΝ.ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κτίστης, Τραυλός, Ζαρκαδούλα πήραν 10.000 ευρώ από τα 30.000 ευρώ. Έτσι τονώθηκε η τοπική αγορά κατά τον Γεωργοθόδωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1:49 μ.μ. όλα τα μαγαζιά δούλεψαν κι όλους τους στήριξε ο δήμος. Άιντε ασχοληθείτε με κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μερικοί δε ξέρετε τι γράφετε .Μιλάτε απευθείας ότι ο Αποστολάκης στα μουλωχτά δίνει λεφτά σε όποιους θέλει αυτός. Τα γράφετε μόνοι σας .Γίνεστε ρεζίλι μόνοι σας. Είστε Σουργελα όντως.

    Φάγατε 12 ολόκληρα χρόνια λαμόγια, αρπακτικά και έχετε το θράσος και μιλάτε ακόμα. Κατανοητό το προσωπικό σας συμφέρον αλλά το θράσος σας δεν έχει όρια. Μπράβο σας κύριε Τριαντακοσταντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μερικοί δε ξέρετε τι γράφετε .Μιλάτε απευθείας ότι ο Αποστολάκης στα μουλωχτά δίνει λεφτά σε όποιους θέλει αυτός. Τα γράφετε μόνοι σας .Γίνεστε ρεζίλι μόνοι σας. Είστε Σουργελα όντως.

    Φάγατε 12 ολόκληρα χρόνια λαμόγια, αρπακτικά και έχετε το θράσος και μιλάτε ακόμα. Κατανοητό το προσωπικό σας συμφέρον αλλά το θράσος σας δεν έχει όρια. Μπράβο σας κύριε Τριαντακοσταντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δεν είναι ελεημοσύνη.

    Είναι καθήκον και υποχρέωση κάθε Δημοτικής Αρχής να έχει ο Δήμος Κοινωνικό Παντοπωλείο.

    Αυτό βέβαια είναι θέμα βούλησης και προτεραιοτήτων κάθε Δημοτικής Αρχής.

    Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε επιβάλλεται να κρατήσουμε όρθια τη κοινωνία.

    Η κοινωνική συνοχή πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα κάθε σκεπτόμενου πολιτικού.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το χαρτί απο τον Κιαμο θα πάει σύντομα στον εισαγγελέα. Θα γεμίσει η φυλακή βονιτσανους. Θα γελάσουμε τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κύριε Τριαντακωσταντη τι είναι αυτά που γράφετε εδώ με σχόλια οι ίδιοι λένε ότι ο Αποστολάκης εφαρμόζει δικό του κοινωνικό παντοπωλείο ανεπίσημο. Δίνει λεφτά σε όποιους θέλει μέσο Δήμου. Έχουν τόσο θράσος που τα λένε μόνοι τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εδώ έφαγαν λεφτά από την πρόνοια τα λαμόγια σε 20 ανθρώπους που το είχαν ανάγκη με Κουπόνια σε ΑΒ και BAZAR τα Χριστούγεννα. Ο λόγος:δεν ήταν ψηφοφόροι του οι μισοί. Μαντέψτε που πήγαν τα κουπόνια από τα λεφτά της Πρόνοιας?Αποστολάκη παραιτησου πριν ξευτιλιστεις εντελώς και μάζεψε τους Ράμπο και το σκυλολόι γύρω σου.Ενας πρώην ψηφοφόρο σου αλλά όχι πλέον και το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έχουν θρασεύσει τελείως. Τους χρειάζεται πολιτική και όχι μόνο τιμωρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τα νούμερα προκαλούν, καλά τα καρναβάλια και η διαφήμιση του τόπου μας ,μαζί με την διατήρηση των εθίμων μας.Καλο είναι να υπάρξει μια μέση λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο