Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Σκάφος με 56 μετανάστες στον ΑΣΤΑΚΟ - Έφευγαν για Ιταλία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ






          Πενήντα περίπου μετανάστες που εντοπίστηκαν πάνω σε ιστιοπλοϊκό σκάφος, οδηγήθηκαν χθες βράδυ Κυριακής, από το Λιμενικό Λευκάδας, στο λιμάνι του Αστακού.
       Το σκάφος οδηγήθηκε στο λιμάνι του Αστακού αποβιβάστηκαν οι μετανάστες που είχαν προορισμό στην Ιταλία και συνελήφθησαν οι δύο διακινητές που δήλωσαν Ουκρανικής καταγωγής.
Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από το Λιμενικό...










10 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει σωτηρία γιαυτή τη χώρα. Συλλαμβάνουμε λαθραίους όχι γιατί μπαίνουν στην Ελλάδα, αλλά γιατί μας εγκαταλείπουν...και 400000 Ελληνόπουλα τα έχουμε στα ξένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα Ελληνόπουλα συμπατριώτη !
      ξενιτεύτηκαν απο αυτούς που κυβέρνησαν για 40 χρόνια εναλλάξ και μαζί,
      Ν.Δ. και Πασοκ δηλαδή.
      κατάλαβες ?

      Διαγραφή
  2. Σπιτια αδεια εχετε βαλτε τους μεσα και θα παρετε βραβειο νομπελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα Ελληνόπουλα συμπατριώτη έφυγαν όταν τους δούλεψε όπως και εσένα ο Τσίπρας και η παρέα των καρανικαίων. Και μη ξεχνάς συμπατριώτη ότι οι νυν Συριζαίοι είναι οι κατά το πλείστον πρώην πράσινοι...Επομένως άλλαξαν χρώμα για να συνεχίσουν τη καταστροφή που ξεκίνησε ο Ανδρέας το 1981. Για δες απο τους γύρω σου πόσοι ήταν κάθε μέρα στα γραφεία και στις περιοδείες και ομιλίες και εκλεγμένοι και σε π΄ρωτο πλάνο σε φωτογραφίες και σε δηλώσεις στήριξης ΠΑΣΟΚ σε τοπικές ή σε νομαρχιακές ή ή ή. Για δες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ Ν' ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ
      ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
      οτι την κριση την εφερε ο συριζα και πριν το συριζα ειμασταν ξεχρέωτοι και ευτυχισμενοι

      Διαγραφή
  4. Τα ελληνόπουλα έφυγαν εξαιτίας των πολιτικών που ακολουθησαν 40 χρόνια το ΠΑΣΟΚ κ η ΝΔ. Αυτοι οι απατεώνες έφεραν τη χώρα και τους πολίτες σε αυτή τη κατάσταση, σε αυτο το χάλι.Και ο συριζα δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Και υπάρχουν κομματοσκυλα εκει στο τόπο μας ποθ τους ψηφίζουν ακόμη...πρόβατα ε πρόβατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΡΙΖΑ... ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ. ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΚΝΕ. ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΛΑΙΕΙ Η ΚΑΘΕ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ. ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥς ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. ...ΤΕΤΟΙΑ ΘΛΙΨΗ? ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΙΟΛΙ ΘΑ ΕΠΕΖΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝΟΙΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΛΠ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΙΑ ΓΚΕΚΕ ,ΣΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΛΙ ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΖΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12.22 οι γυρολογοι να λες και μη ξεχνας ο Ελληνας θελει ψεμα πως να τα αρπαζει χωρις να εργαζεται μαιμου χαρτια για επιδοματα και αδηλωτους μεταναστες για να το παιζουν αφεντικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πιό τολμηρό πανευρωπαϊκο κίνημα ειναι ο Συριζα
    πιανει ολα τα ζητηματα και δινει ριζικρς λύσεις και προοπτικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο