Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ελεύθεροι οι εμπλεκόμενοι από το Μεσολόγγι στην υπόθεση των ελληνοποιήσεων

Εγγύηση επιβλήθηκε στον έναν -στήριξη από τον Νίκο Καραπάνο

         Από το πρωί χθες Δευτέρα περνούν την πόρτα του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο κύκλωμα της παράνομης έκδοσης αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών.
       Να θυμίσουμε ότι από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είχε γίνει εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, που εκτυλίχτηκε σε έξι πόλεις της χώρας, για την αποδόμηση οργανωμένου εγκληματικού δικτύου, το οποίο δραστηριοποιούνταν στο πεδίο της παράνομης έκδοσης αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς, υπηκόους τρίτων χωρών.............



      Για την υπόθεση αυτή είχαν συλληφθεί είκοσι τρία (23) άτομα, δεκαέξι (16) ημεδαποί και επτά (7) αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και τα δύο (2) αρχηγικά μέλη της οργάνωσης. Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται επτά (7) δικηγόροι και πέντε (5) υπάλληλοι του ευρύτερου δημοσίου τομέα.
         Πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του onairnews.gr η απόφαση που αφορά τους τρεις εμπλεκόμενους από το Μεσολόγγι είναι να αφεθούν ελεύθεροι. Μόνο στον έναν επιβλήθηκε μικρό χρηματικό ποσό ως  εγγύηση και ήδη έχουν ξεκινήσει για τα σπίτια τους.
             Από το πρωί χθες  ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος βρίσκεται στα δικαστήρια όπως και τις προηγούμενες ημέρες ήταν δίπλα στους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στο κύκλωμα, μιας και τους συνδέει φιλία χρόνων.
        Πριν από λίγες ώρες ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook φωτογραφία μαζί με τον Άγγελο Κότσαλο και Δημήτρη Μπουσμπουρέλη γράφοντας και το παρακάτω κείμενο...

onairnews.grhttps://www.agriniopress.gr

6 σχόλια:

  1. ΑΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον υπάλληλο από Κανδήλα γιατι δεν γράφεται ότι αφέθηκε ελεύθερος,η αθωότητα του αποδόθηκε όποτε πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σου ανώνυμε φίλε αλλά είσαι ο μοναδικός.
    Ευχαριστώ πολύ!
    Ο υπάλληλος της Κανδήλας Κ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ τοτε γτ τον πιασανε αφου ηταν αθώος ?περναγανε απο εκει κ ειπαν δεν τον πιάνουμε...γτ δεν πιάσανε κανεναν που ηταν απέξω..πως δεν πιάσανε κ μενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΒΡΟΜΑΝΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ,ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΖΕΧΝΕΙ ΑΠΟ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ [ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ]ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι αν δεν εσαι εμπλεκομενος οπως λες και δεν ζεχνεις απο μποχα καιδυσοσμια οπως λες 10 08 πως μπορεις να αποκαταστησεις το ονομα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο