Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Συνεδριάζει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ για τις αλλαγές στον Καλλικράτη και το νέο Σχέδιο Νόμου για την Αυτοδιοίκηση -Κυριακή 6.5.2018

Η συνεδρίαση αφορά τη λήψη απόφασης σχετικά με το προς διαβούλευση σχέδιο νόμου για την αναμόρφωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πρόσκληση σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67, Ν.3852/10).

        Σας καλούμε να προσέλθετε σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 6 Μαΐου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ., με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
   Έκφραση γνώμης επί του Σχεδίου Νόμου με τίτλο: “Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των Ο.Τ.Α. [Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»…. λοιπές διατάξεις], αρμοδιότητας του ΥΠ.ΕΣ........

 
    Η συνεδρίαση κρίνεται ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ λόγω της σοβαρότητας του θέματος  και διότι έχει τεθεί το σχέδιο νόμου  σε δημόσια Διαβούλευση έως την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, ώρα 15.00.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ 


8 σχόλια:

  1. Το δημαρχοκεντρικό πολιτικό αυτοδιοικητικό κατεστημένο "τρέμει" στην εφαρμογη της απλής αναλογικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ
    Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθιέρωση της απλής αναλογικής. Οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος από οικονομικούς επιθεωρητές όλων των Δήμων. Καθιέρωση δια βίου των δύο θητειών.

    Έλεγχος εντός εξαμήνου κάθε καταγγελίας. Τοπικά δημοψηφίσματα και λαϊκές συνελεύσεις. Κατάργηση του Δημαρχοκεντρικού συστήματος διακυβέρνησης.

    Διαγωνισμοί αδιάβλητοι και περιορισμός των απευθείας αναθέσεων σε εξαιρετικά επείγουσες καταστάσεις.

    Να μην πληρώνετε κανένα χρηματικό ένταλμα πληρωμής αν δεν έχει το σύνολο των υπογραφών των μελών των τοπικών συμβούλων.

    Πλήρης διαφάνεια, χρηστή διοίκηση και έκτακτοι έλεγχοι όλων των δραστηριοτήτων.

    Λογοδοσία ετησίως της Δημοτικής Αρχής.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σας δω κυριε τριαντακωνσταντη πως θα κανετε εσεις διαγωνισμους. Ωραια τα λογια και οι ιδεες πανω σε αυτα βασιζεται ο κομουνισμος αλλα οι πραξεις δεν ειναι ετσι. Ρωτηστε την υπηρεσια σας να δειτε πως γινονται οι διαγωνισμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΨΕΓΑΔΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΕΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ 6-8 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΓΟΡΑ ΛΟΓΩ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πάλι θα δουλεύουν τα συστήματα,κοίταξε τα σκουπίδια και θα καταλάβεις φίλε μου 😉😉😉

      Διαγραφή
    2. 10 ,34
      δηλαδή τι εννοείς :
      οτι ο Αποστολάκης και ο Γαλουνης κανουν απευθειας αναθεσεις
      για να προστατεύσουν το εχχώριο κεφάλαιο ?
      γι' αυτο τις κανουν ?

      Διαγραφή
  6. Mε τις απευθείας αναθέσεις υπάρχει διαπλοκή και διαφθορά. Με τα εικονικά τιμολόγια , τα υπερτιμημένα έχουν πλουτίσει αιρετοί και μια τριανταριά εργολάβοι και προμηθευτές. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν τη βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο