Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ορκίστηκε νέος Περιφερειακός Σύμβουλος ο Βασίλης Κουμπούρας


Το νέο Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» Βασίλη Κουμπούρα, όρκισε σήμερα, Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.....

Ο κ. Κατσιφάρας ευχήθηκε στο νέο σύμβουλο καλή και γόνιμη θητεία, ενώ υπογράμμισε την άριστη συνεργασία που υπήρξε με τον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Κανέλλη, που αποχωρεί , στα πλαίσια της εσωτερικής συμφωνίας των μελών της παράταξης.
Από την πλευρά του ο Βασίλης Κουμπούρας σημείωσε: «Ελπίζω να ανταποκριθώ στον ρόλο του και να εκπροσωπήσω επάξια στο Περιφερειακό Συμβούλιο τον χώρο της οικολογίας».
Ενώ ο απερχόμενος Σύμβουλος Γιώργος Κανέλλης τόνισε: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Βασίλη Κουμπούρα πως θα διατηρήσει ψηλά τη σημαία της υπεράσπισης του περιβάλλοντος, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της βιώσιμης ανάπτυξης στην περιφέρειά μας».
Στην ορκωμοσία παρέστησαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Κανέλλης και ο συντονιστής της Πολιτικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων Μανώλης Βέμης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο