Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ποιες Γυναίκες εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών ΑΣΤΑΚΟΥ και πόσες ψήφους έλαβαν! (ΦΩΤΟ: Make art)

 


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ

            Το Σάββατο 17/3/2018 και ωρα 5 μμ, στα γραφεία του συλλόγου μας έγινε η ετήσια προγραμματισμενη γενική  συνέλευση του συλλόγου γυναικών Αστακού.
    Η συνέλευση ειχε απολογιστικό και οικονομικό χαρακτηρα καθως και την διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νεου διοικητικού συμβουλίου καθώς και της εξελεκτικης επιτροπης. 
     Η γενική συνέλευση είχε πολύ μεγάλη προσέλευση των μελων μας και διεξήχθη σε ένα πολύ  όμορφο  συναινετικό  κλιμα. Κατόπιν ανάδειξης, μέσα απο το σωμα της γενικής συνέλευσης, της εφορευτικής επιτροπής, διεξήχθησαν οι εκλογές για το ΔΣ και την εξελεγκτική επιτροπή. 
Εψηφισαν 131 μελη. Εγκυρα    128 ψηφοδελτια
Ακυρα   3 ψηφοδελτια
Τα αποτελέσματα των εκλογών κατα σειρά ψήφων ειναι τα εξης: 

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:
1)-Ζουλα Ρεπανη Ιωαννα: 107  ψηφοι
2)-Ντεμου Κοντοπανου Πολυξενη: 81 ψηφοι
3)-Μπαμπουρη Μερισιωτη Μαρια: 73 ψηφοι
4)-Χολη Ταπραντζη Νουλα:  60 ψηφοι
5)-Λουκερη Αννα:  57 ψηφοι
6)-Μακρη Στιγκα Ελενη: 56 ψηφοι
7)-Μακρη Φροσω:  47 ψηφοι
8)-Παπαγιαννοπουλου Εφη: 42 ψηφοι.

Για την ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
1)-Μαντζαρη Βασιλικη: 89 ψηφοι
2)-Βασιλειου Κατσικα Ευσταθια:  84 ψηφοι
3)-Καραχρηστου Ιανθη:  63 ψηφοι
4)-Μαργωνη Βαγια:  36 ψηφοι
5)-Μιοβολου Αλεξια: 32 ψηφοι........



        Κατοπιν πρόσκλησης της πλειοψηφισσας Κας Ιωαννας Ρεπάνη Ζούλα οι νεοεκλεγεντες θα συγκροτηθουν σε σωμα και θα γινει και κατανομη των αρμοδιοτητων.
        Εμεις σαν το απερχομενο ΔΣ θελουμε να ευχαριστησουμε ολα τα μελη για την αψογη συνεργασια που ειχαμε ολα αυτα τα χρονια, υποσχομαστε να ειμαστε διπλα τους σε οτι μας χρειαστουν και ευχομαστε καλη δουλεια, καλη δυναμη και καλη επιτυχημενη θητεια.

ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ.

(ακολουθουν φωτογραφιες)







































4 σχόλια:

  1. Σύλλογος με συνεχή, σταθερή και αξιοπρόσεκτη παρουσία στα πολιτιστικά και κονωνικά της πόλης. Εντυπωσιακός ο αριθμός των γυναικών που συμμετείχαν στη ψηφοφορία (για την εποχή μας). Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητηρια και από εμενα Ελπιζω ότι η συνεργασια μας (συλλογος αστακιωτων εν αθηναις και συλλογος γυναικων) θα είναι αψογος και καρποφόρος
    ΧΡ ΜΠΟΝΗς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια ο καλύτερος σύλλογος ο πιο μαζικός δημιουργίκος με δραστηριότητες σε όλα τα επίπεδα καλή συνέχεια μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παναγιώτης Χολής24 Μαρτίου 2018 στις 10:11 π.μ.

    Πολλά εύγε σε όλες τις Γυναίκες που συμμετείχαν .Άψογος σύλλογος από όλες τις πλευρές. Πολύ μπροστά, στο κοινωνικά δρώμενα του Αστακού. Πολυπληθείς και δημοκρατικότατη η διαδικασία των εκλογών. Δημόσιος απολογισμός έργου. Ενας σύλλογος αφοσιωμένος στο στόχο του ,στην κοινωνική προσφορά.
    Θερμά συγχαρητήρια είμαι μαζί σας, υπολογίστε με φίλο του συλλόγου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο