Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Το γλέντησαν με τη ψυχή τους οι ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΟΙ της Αθήνας (ΦΩΤΟ)






     Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», σήμερα το μεσημέρι Κυριακής 18 Μαρτίου 2018, στη μουσική ταβέρνα «Απόκρυφο Καπηλειό» στο Μαρούσι.
        Οι Παπαδατιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ. γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους, με την ορχήστρα του κέντρου και με έκτακτη εμφάνιση τον Παύλο Θώδη στο τραγούδι και τον Χρήστο Οικονόμου στο κλαρίνο...........

 
           Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Στεργίου εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους και στη συνέχεια, απεύθυναν χαιρετισμό:
     Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, ο Πρόεδρος του Χωριού (Τ.Κ. Παπαδάτος) Νίκος Ζαρέντηςο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Βασίλης Σκούρτας και από την Ομοσπονδία Ξηρομεριτών το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου ο Βασίλης Μπουρνάζος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: 
Ο πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας, συμπατριώτης μας από την Κωνωπίνα, πατήρ Νεκτάριος Γερονικολός, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος,  ο Πρόεδρος του Χωριού (Τ.Κ. Παπαδάτος) Νίκος Ζαρέντης, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Αλέκος Σάββας, τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της ΟΠΣΥΞ Θανάσης Γεροδημήτρης και Βασίλης Μπουρνάζος, ο Γραμματέας του Συλλόγου Βονιτσάνων Γιώργος Μπρούμος, ο Γιώργος Τσέλιος απο την Ξηρομερίτικη εταιρεία λόγου και τέχνης, ο Σπύρος Μπενέκος π. Πρόεδρος του Συλλόγου Μπαμπινιωτών, κ.α.










































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο