Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Σώθηκαν από φόλες ασυνείδητων δύο σκυλιά στον ΑΣΤΑΚΟ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλεξάνδρα Κατσαρομήτσου 

       Άλλο ένα κρούσμα με φόλες στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Δυστυχως κάποιοι συνάνθρωποι μας δείχνουν την κακία τους πάνω στα αμοιρα ζώα ρίχνοντας φόλες. Το συγκεκριμένο σκυλί που "φόλιασαν" είναι του Νίκου και Γιώργου Μπόνη. Μολις το έμαθα απο ανάρτηση της καθηγήτριας κας Θεοδώρας Παπανικολάου, αμέσως τους ειδοποίησα να πάνε να το περιθάλψουν. Ευτυχώς με την άμεση παρέμβαση του κτηνιάτρου και του κόσμου, το σκυλάκι γλίτωσε.
       Επίσης ένα άλλο αδέσποτο το περιέθαλψε μια συντοπίτισσα μας στον προσωπικό της χώρο, για να το γλιτώσει από την αγριότητα του δολοφόνου.
   Πρέπει άμεσα να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί αναλόγως.
     Νιώθω πράγματι μεγάλη αηδία για τέτοιου είδους όντα που θέλουν να λέγονται και άνθρωποι........




4 σχόλια:

  1. Κάποιος μανιακός το κάνει.... απλά ένας ψυχικά άρρωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φολες να ρίχνουν και σε αυτους τους "ανθρώπους" που κανουν αυτα τα πραγματα.δεν υπάρχουν λογια για τέτοια περιστατικά.κάποιος να τους σταματήσει.έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένα ελαφρυντικό για αυτά τα ΤΟΜΑΡΙΑ,κανένα έλεος γι'αυτά τα ΚΤΗΝΗ. Πρέπει να πιαστούν και να δοκιμάσουν δια της βίας λιγη φόλα για να νιώσουν και αυτοί όπως νοιώθουν τα καημένα τα ζωάκια. Και μετά μερικές "ψιλές" και παράδοση στην αστυνομία για τα περαιτερω.....! Κακό ψόφο να έχουν αυτά τα καθίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο