Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Στο σκοτάδι όλος ο Μύτικας εδώ και τρεις ημέρες.

   Μαύρο σκοτάδι επικρατεί από άκρου εις άκρου σε όλον τον Μύτικα εδώ και τρεις ημέρες. Δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό και οι κάτοικοι επίσης δεν γνωρίζουν. Λιγότερο από μήνας έμεινε για την έλευση του Πάσχα και ο Μύτικας είναι παρατημένος και το ίδιο πληροφορούμαστε ότι συμβαίνει και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου......

Λακκούβες τεράστιες διάσπαρτες μέσα στο χωριό, επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα ποδηλατών, δικυκλιστών και για υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα. Τα χόρτα μέχρι το Θεό στην παιδική χαρά και όπου κοιτάξει το μάτι σου, φώτα που δεν ανάβουν καθόλου ή ανάβουν μέρα μεσημέρι, τα σκουπίδια στους κάδους ξέχειλα και ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Τα ξέρετε όλοι.
Επειδή λοιπόν το Πάσχα πλησιάζει και το Καλοκαίρι δεν είναι πολύ μακριά, εμείς θα απευθυνθούμε στους αρμόδιους να κοιτάξουν τα θέματα της καθημερινότητας στα χωριά μας και να δώσουν λύσεις, γιατί αλλιώς θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Το ποιοι είναι οι αρμόδιοι για τον φωτισμό των οικισμών και για τα προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητας των κατοίκων, ορίζεται στον Καλλικράτη σαφέστατα, όπως είναι επίσης γνωστό ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ανταποδοτική υπηρεσία, για την οποία οι δημότες πληρώνουν και έχουν απαίτηση λοιπόν να παίρνουν αυτό που έχουν πληρώσει.
mytikaspress

2 σχόλια:

  1. Και στην Πλαγια βαθύ σκοτάδι. Στην δε διασταύρωση προς Λευκάδα Βόνιτσα πρέπει να κανεις το σταυρό σου για να αντιληφθείς που εισαι, εδώ και μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ 2 ΛΑΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο