Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ: «Φωνάζει ο Κλέφτης» από τη θεατρική ομάδα του Γυμνασίου ΒΟΝΙΤΣΑΣ στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, 8:00μμ

          Από τη θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Βόνιτσας θα δοθεί σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου 2018,  η παράσταση «Φωνάζει ο Κλέφτης» του Δημήτρη Ψαθά, στις 8:00μμ
στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, στα πλαίσια του 9ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Αιτωλ/νίας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Γυμνάσιο Βόνιτσας
     Το Γυμνάσιο Βόνιτσας σας προσκαλεί στην παράσταση «Φωνάζει ο κλέφτης» του Δ. Ψαθά, που θα παρουσιάσει η Γ' τάξη του σχολείου μας στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, την Τρίτη 20 Μαρτίου του 2018 και ώρα 8 μ.μ.
          Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Η Διευθύντρια              Οι υπεύθυνοι καθηγητές
Παλούκη Καλλιρρόη           Ζαχαράκης Κων/νος
                                                Αραβανής Κων/νος
.........................................



ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Ένας υπερβολικά έντιμος άνθρωπος, ο Τιμολέων Λάμπρου, που έχει χάσει πολλές φορές την δουλειά του εξαιτίας αυτής της εντιμότητας του  και που για να παίρνει θάρρος να λέει την αλήθεια, (γιατί κατά βάση είναι πολύ δειλός) αναγκάζεται να πίνει, βρίσκει το πορτοφόλι ενός στρατηγού , προέδρου ενός μεγάλου δημόσιου οργανισμού, (το οποίο είναι γεμάτο χαρτονομίσματα) και ένα γράμμα από την Αμερική, και πηγαίνει στο σπίτι του για να του το επιστρέψει.
          Η γυναίκα του στρατηγού, όμως, η Λία, καλύπτει τον αδελφό της, που έχει κάνει μεγάλες καταχρήσεις στον οργανισμό του συζύγου της και το γράμμα αποδεικνύει τα ψέματα της και τις καταχρήσεις. Τελικά, η Λία αποκτά το γράμμα παρά την αντίδραση του έντιμου ανθρώπου, αλλά ο στρατηγός, λόγω ακριβώς αυτής της εντιμότητας, τον προσλαμβάνει στον οργανισμό!!!
       Εκεί, αυτός ανακαλύπτει τις κομπίνες και τις καταχρήσεις και όταν πηγαίνει και τα λέει όλα στον στρατηγό, η γυναίκα του και ο αδελφός της προσπαθούν να τον βγάλουν τρελό, απατεώνα και…αριστερό , «εναντίον του συστήματος», κάτι που συνήθως κάνει το στρατηγό έξαλλο!       Ο έντιμος άνθρωπος πηγαίνει στη φυλακή, αλλά η Λία αποφασίζει να δώσει τη λύση λέγοντας όλη την αλήθεια. . .

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο