Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ξεκίνησε το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟ)




Δείτε τις πρώτες εικόνες από το Δημοτικό Συμβούλιο αυτή την ώρα.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίλτος Πάτσης

             Απόντος του δημάρχου, κ. Γιώργου Αποστολάκη, (συμμετέχει αυτή την ώρα σε σύσκεψη στο Μεσολόγγι με τον Γενικό Γραμματέα  Υποδομών Γιώργο Δέδε) ξεκίνησε η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης με θέματα ημερήσιας διάταξης. Τον Δήμαρχο αντικαθιστά ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Στούπας.....

ΒΙΝΤΕΟ....
Αποσπάσματα απο τοποθέτηση Αντιδημάρχου κας ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗ για παραχώρηση έκτασης στο ΕΠΑΛ Βόνιτσας και Δημιουργία σχολικής στέγης και αίτημα για παραχώρηση οικοπέδου από τον ΟΑΕΔ...



ΒΙΝΤΕΟ....
Αποσπάσματα με αμείλικτα ερωτήματα του ΝΙΚΟΥ ΛΙΑΠΗ προς δημοτική αρχή...

ΒΙΝΤΕΟ....
  Δυναμική Παρέμβαση του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ για τις ΚΑΝΤΙΝΕΣ για να σταματήσουν οι αυθαιρεσίες στις παραλίες...

ΒΙΝΤΕΟ....
Αποσπάσματα απο την τοποθέτηση του ΘΥΜΙΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ για ΚΑΝΤΙΝΕΣ και άλλα...

.......................................




1.-Περί έγκρισης επέμβασης για την κατασκευή του έργου Ανόρυξη νέας γεώτρησης στη θέση ΝΙΣΣΑ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΜΕΔΕΩΝΟΣ. (Εισηγητής κ. Στούπας)
2.-Δωρεάν παραχώρηση ορθογωνικής έκτασης 100 τ.μ. έναντι του 1ου ΕΠΑΛ Βόνιτσας για τη λειτουργία θερμοκηπίου, απαραίτητου για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του ΕΠΑΛ. (Εισηγήτρια κα Πανταζή)
3.-Δημιουργία σχολικής στέγης και αίτημα για παραχώρηση οικοπέδου από τον ΟΑΕΔ. (Εισηγήτρια κα Πανταζή).
4.-Υποβολή νέου συμπληρωματικού αιτήματος προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα.  (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)
5.-Ορισμός Υπεύθυνου Διαχειριστή για την Πράξη « ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ-ΠΟΓΩΝΙΑΣ –ΣΤΕΝΟ με κωδικό ΟΠΣ: MIS 5001040». (Εισηγητής κ. Στούπας)
6.-Έγκριση έκθεσης υλοποίησης του προϋπολογισμού 4ου τριμήνου.(Εισηγητής κ. Στούπας)
7.-Τροποποίηση και συμπλήρωση της με αρ. 23/2018 απόφασης Δ.Σ. που αφορά την μεταφορά χρημάτων από το λογαριασμό του Δήμου μας σε λογαριασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, λόγω κατάθεσής τους εκ παραδρομής από οφειλέτες βοσκοτόπων. (Εισηγητής κ. Στούπας)
8.-Θεώρηση επαγγελματικής άδειας υπαίθριου εμπορίου. (Εισηγητής κ. Στούπας)
9.-Κατανομή ποσού από Κ.Α.Π στις Σχολικές Επιτροπές για λειτουργικές δαπάνες σχολείων έτους 2018 (Α κατανομή).  (Εισηγήτρια κα Πανταζή)
10.-Περί μειώσεως λογαριασμών από Χρηματικούς Καταλόγους επιβολής τέλους 0,5 %. (Εισηγητής κ. Στούπας)
11.-Χορήγηση άδειας εμπορίας ύδατος για το 2018 από τις πηγές Κορπής στον Πανάκη Κωνσταντίνο του Φιλίππου και διακοπή της άδειας του Πανάκη Φιλίππου του Κωνσταντίνου. (Εισηγητής κ. Στούπας)
12.-Έγκριση Πίνακα Στοχοθεσίας έτους 2018 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. (Εισηγήτρια κα Λίτου-Σάλλιαρη)
13.-Τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών και του Κανονισμού Προσωπικού  Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. (Εισηγήτρια κα Λίτου-Σάλλιαρη)
14.-Περί επιχορήγησης Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης».(Εισηγητής κ. Αποστολάκης Παντελής)
15.-Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου και καταβολής εξόδων κίνησης. (Εισηγητής κ. Στούπας)
16.-Τροποποίηση και συμπλήρωση της αριθ.121/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου «Καθορισμός των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης» για καθορισμό  για καθορισμό θέσης για τροχήλατη κινητή καντίνα στην Δημοτική Ενότητα Παλαίρου στην θέση «ΛΥΓΙΑ» της Τ.Κ. Πλαγιάς.  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ 
























  

18 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΣΤΟΥΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έχουμε πολλά γέλια στις άλλες εκλογές κύριοι ετοιμαστείτε😃😃😃😃

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poloi eironia kai magkies vlepoume apo tous kirious psifismenous apo to lao dimotikous simvoulous.Pistevo o sofos laos na steilei sta spitia tous tous kirious autous gia na idiotepsoun.Kirioi eiste ligoi gia na mas dioikite me aytoi tin simoerifora sas.Diavaste enimerothite kai min dixnete adiaforia giati tha erthete pali na mas glifete gia psifo o kairos plisiazei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παιχνίδια με τη Δημοτική Περιουσία κατήγγειλε με θάρρος και αποφασιστικότητα ο Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Στρατηγός Γεροκωστόπουλος στα σοβαρά θέματα δεν μιλά. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε μάζεψε μερικούς ανόητους υβριστές και τραμπούκους. Να ξέρουν γελάει καλύτερα ο τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δώσατε χρήματα στο Κέντρο Μέριμνας για να αγοράσει 600 ευρώ χαρτοπετσέτες και πλαστικά ποτήρια για 158 νήπια. Θα τα βάλει και αυτά στο κουμπαρά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H Zαβέρδα δεν έχει Δημοτικούς Συμβούλους. Είναι τσιράκια οικονομικών συμφερόντων και νοιάζονται για το μισθό τους και τα φαγοπότια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και είναι και αδιάφοροι και άσχετοι με τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου.Δυστυχώς να τα δει ο λαός που τους ψήφησε και έτσι στις εκλογές που έρχονται να τους μαυρίσει κανονικά.

      Διαγραφή
  9. Πρωτοφανές και απαράδεκτο. Δεν παρουσίασαν στην Οικονομική Επιτροπή το έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας ενώ συζητούσαν για τις καντίνες. Αίσχος Δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tους ρεζίλευσαν Λιάπης, Τριαντακωνσταντής και ο Φερεντίνος σχεδόν τους γλείφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eυτυχώς που υπάρχει και ο Κώστας. Τον αδικήσαμε και μάλιστα πολύ που δεν τον ψηφίσαμε. Και αντί να τα παρατήσει , δίνει έναν ανεπανάληπτο αγώνα για το τόπο μας. Συγχαρητήρια Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νατον ψιφησετε τωρα ποτε δεν ειναι αργα και θα παει τον τοπο μπροστα αυτα του λετε και τον τρελενετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σκουξτε πεστε γραψτε τοσα εργα εχει φερει ο αποστολακης τι δεν σας αρεσει παρακαλω μην λετε τοσα πολλα γιατι θα μεινετε μπουκαλα γιατι τωρα ο καρρυ θα κανει παταγο και εσεις θα κλαιτε την μοιρα σας για αλλα 5 χρονακια χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.Η ΚΥΡΙΑ ΒΕΜΗ ΚΑΡΕΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ .ΘΥΜΙΟ ΕΣΥ ΑΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο