Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Προσοχή: –Έκλεισε ο δρόμος προς τα ΛΟΥΤΡΑ ΤΡΥΦΟΥ λόγω υποχώρησης του οδοστρώματος!

        Από το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας απευθύνεται έκκληση προς τους πεζούς και οδηγούς να μην εισέρχονται στο δρόμο προς τα ΛΟΥΤΡΑ ΤΡΥΦΟΥ λόγω υποχώρησης του οδοστρώματος, διότι εγκυμονεί μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος.
Αναλυτικά...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

         Ο δρόμος πρόσβασης των Ιαματικών Πηγών Τρύφου έχει υποστεί σημαντική ζημιά, λόγω υποχώρησης μεγάλου τμήματός του οδοστρώματός του σε μήκος περίπου 50 μ., καθιστώντας την διέλευσή οχημάτων και πεζών αδύνατη. 
         Έχουμε  ξεκινήσει ενέργειες για την σύνταξη μελέτης από την πλευρά του Δήμου, με επαφές με το αρμόδιο υπουργείο για τη χρηματοδότηση του έργου, για την άμεση αντιμετώπιση του έκτακτου συμβάντος και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας του δρόμου και ως πρώτη εκτίμηση φαίνεται ότι θα χρειαστούν αρκετοί μήνες για την αποκατάσταση του. 
       Μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς παρακαλούνται οι Δημότες και οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες να μην εισέρχονται στο εν λόγο δρόμο, διότι εγκυμονεί μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος.  

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.....



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ (ΠΡΙΝ 6 ΗΜΕΡΕΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΡΥΦΟΥ που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο...






3 σχόλια:

  1. Ωχ Όχ πάλι θα τρίβουν τα χέρια τους η εργολάβοι του δήμου πάλι κονομαις προβλέπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο