Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Αντίδραση απο τους "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" μετά τη συνέντευξη του Δημάρχου Γ. Αποστολάκη: "Ο βασιλιάς είναι γυμνός..."!!

       Εντονη αντίδραση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γεωργίου Αποστολάκη σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "FREE TYPOS".  
       Η δημοτική παράταξη "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" ελάσσονα αντιπολίτευση στο Δήμο, σχολιάζει και αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι ο δήμαρχος δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ουσίας και πνοής και ουδεμία πραγματική επαφή έχει με τους δημότες και τα προβλήματά τους, παρά μόνο με την (πράγματι πολλαπλά «αναπτυσσόμενη») κάστα που ο ίδιος με την πολιτική του έχει δημιουργήσει...

Αναλυτικά.....

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός..»

       Ακόμα κι ένα νήπιο αντιλαμβάνεται πλέον την πολιτική γύμνια του Δημάρχου Ακτίου - Βόνιτσας, η οποία αποδεικνύεται πλήρως από τη συνέντευξή του, που δόθηκε στη δημοσιότητα. 
       Οδεύοντας προς τη συμπλήρωση του τέταρτου από τα πέντε έτη της τρέχουσας θητείας του (μετά την οκταετή αντίστοιχη ως Δήμαρχος Ανακτορίου), ο κ. Αποστολάκης επιχειρεί έναν απολογισμό πεπραγμένων σε μέσο της περιφέρειας, παρότι συστηματικά παραλείπει να λογοδοτήσει στους πολίτες, ως όφειλε σύμφωνα με τον νόμο. 

Ας δούμε όμως και τις λεπτομέρειες της συνέντευξης: 
        Αρχικώς έχουμε τις συνηθισμένες για τον κ. Αποστολάκη αοριστολογίες αναφορικά με έργα που «θα αρχίσουν να εκτελούνται με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τα επόμενα πέντε χρόνια». Μόνη συγκεκριμένη αναφορά σε έργα είναι σε αυτά που προφανώς δεν είναι έργα του Δήμου, όπως οι οδικοί άξονες! Αυτά συμβαίνουν όταν δεν έχεις να επιδείξεις κανένα έργο ουσίας και πνοής, αλλά και κανένα ρεαλιστικό και συνεκτικό οραματισμό για το μέλλον της περιοχής..............


      Στη συνέχεια, αφού αναδεικνύει τη γνωστή του δυσανεξία στην κριτική, εκτοξεύει μια αστήρικτη εκτίμηση για το δήμο μας, ως τον «πλέον αναπτυσσόμενο του νομού» δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ουδεμία πραγματική επαφή έχει με τους δημότες και τα προβλήματά τους, παρά μόνο με την (πράγματι πολλαπλά «αναπτυσσόμενη») κάστα που ο ίδιος με την πολιτική του έχει δημιουργήσει. 
     Η αναφορά, τέλος, σε «επαφές» αναφορικά με το αεροδρόμιο του Ακτίου, ως μοχλό ανάπτυξης, τη στιγμή που στην επίσημη ιστοσελίδα εξακολουθεί ν’ απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά στην περιοχή μας (παρά την ανάδειξη του θέματος από την παράταξή μας) φέρνει στον νού το αρχαίο ρητό για την αξία της σιγής έναντι της άκριτης ομιλίας. 
          Με αυτά τα δεδομένα, η διατύπωση της πρόθεσης του κ. Αποστολάκη να διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχιακό θώκο (για να συμπληρώσει είκοσι περίπου έτη σ’ αυτόν) μόνο ως απειλή για τους δημότες φαντάζει…

«Πολίτες σε Δράση» Ακτίου – Βόνιτσας



16 σχόλια:

  1. Πολίτες σε δράση τι λέει το κόμμα σας γι αυτή τη κριτική; Προσέξτε μη πάθετε τίποτα απ τη πολύ τη δραση. Είστε καθαρά αντικαρυολικη παράταξη και δεν έχετε να δείξετε τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σας ετσι δυνατα και λιγα του αναφερετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Afou ton xideueis liapi kala na patheis.Se klidonei kai apo ekso apo tin oikonomiki kai den ton tsakizeis giati;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιαπη οικονομικά ξέρεις βγάλτα ολα στην φορα και άσε τις αερολογίες της πλάκας δώσε μας ουσια του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξυπνάτεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    Σας πήρε αμπάριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι δεν σας αρεσε οτι θα ειναι κ παλι υποψηφιος εσεις τι περιμενατε παλι εδω θα ειναι με ολη του την ομοδα και σε οποιον αρεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με όλη την ομάδα δεν νομίζω,εμείς τον βγάλαμε, αυτός τι έκανε;

      Διαγραφή
  7. Αφού δεν έχει αντιπολίτευση καλά κάνει.Να δούμε με τι μούτρα ο Φερεντίνος και ο Λιάπης θα έρθουν να ζητήσουν ψήφο.Να μην πω τι θα πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤH H KATOYNA ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤEI, ΔΗΜΑΡΧΕ;
    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΞΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΝΟΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ;
    ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ!
    ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρομερες, τολμηρες ερωτησεις απο τον αδεκαστο, ανεξαρτητο, δημοσιογλύφτη. Τον κολλησε στο τοιχο τον Δήμαρχο μας. Αυτο ειναι δημοσιογλυφια, οχι παιζουμε!
    Εδω οι δημότες βουίζουν και μιλάνε για μαυρες σακκούλες, για παράνομο πλουτισμό χιλιάδων ευρω σε μερικους εργολάβους με απευθείας αναθέσεις, για έκδοση εικονικών βεβαιώσεων παντός τύπου, για ατασθαλίες αλλά και για στρεβλές αποφάσεις με θέματα περιβαλλοντικά και τόσα άλλα, αδιαφάνεια, κακοδιοίκηση, κακοδιαχείριση, κ.α.
    Εγκατάλειψη, αδιαφορία παντού σε όλο το τόπο, ο κόσμος δυσκολεύεται να ζήσει και εσείς μιλάτε για ανάπτυξη;
    Οσο κι αν προσπαθείτε να τον χαιδεύετε με επιλεκτική προσέγγιση θα σας πούμε αυτό: Το βερνίκι γδάρθηκε, ο βασιλιάς είναι γυμνός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η συνέντευξη Αποστολάκη μου θυμίζει το παλιό ανέκδοτο: Ενας μαθητής δημοτικού δεν ήξερε τίποτα άλλο παρά μόνο τον σκώληκα. Οτι και να ρωτούσε ο δάσκαλος, αυτός το προσάρμοζε στο σκώληκα και μιλούσε γι'αυτόν. π.χ. ρώταγε ο δάσκαλος για τη μουριά και ο μαθητής απαντούσε ότι η μουριά κάνει φύλλα που τρώει ο σκώληκας ο οποίος σκώληκας.........
    Κάποτε λοιπόν ο δάσκαλος σκέφτηκε να παγιδεύσει το μαθητή κάνοντάς του ερώτηση που να μην έχει σχέση με τον σκώληκα. Και ο μαθητής ατάραχος απαντάει: Αυτό που ρωτήσατε δεν έχει καμία σχέση με τον σκώληκα ο οποίος σκώληκας..... και ξανάπε το ποιηματάκι του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Γιώργος της μίζας, των εικονικών τιμολογίων, των σκουπιδιών, της πρατίνας, των αλόγων, του άθλιου Κέντρου της Βόνιτσας κατασπάραξε σαν καρχαρίας το δημόσιο χρήμα μαζί με την ομάδα του δεν έχουν να επιδείξουν τίποτε. Θα απολογηθούν στο σκαμνί και θα φάνε μαύρισμα που δεν έχει μεταγίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λιαπη και εσυ τον καλυπτεις τον Καρυ δεν τον βγαζεις στην σεντρα γιατι δεν ξερουμε.Εσυ μπορεις καντο και μην μασαςαν θελεις να εισαι ο επομ2νος Δημαρχος.Εμπα δυνατα μην εισαι χαλαρος.Βαρατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αργά , πολύ αργά έρχονται οι κριτικές. Εχουν διαβεί τρία χρόνια με την σιωπή των αμνών. Τώρα ακούγονται οι αλήθειες. Για να μην ισχυριστεί ο καθένας ότι είναι προεκλογικές κόντρες, ΤΩΡΑ η παράταξη να καταθεσει τα στοιχεία για έργα που πληρώθηκαν και δεν έγιναν.
    Αν υπάρξει πάλι επανάληψη των κατηγοριών τότε να σιωπήσουν για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Liapi ksipna koimasai.O kari se koroideyei.O thimios kanei ntoumpeki giati den ton pernei kserei aytos.Ta exei kanei salata kai einai sta 4 ,plironei tin antidimarxia tou aytos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αποστολάκη το πρωτο πραγμα που εκανες για την Κατουνα ειναι να αυξησεις τους λογαριασμους του νερου που ειναι φυσικη ροη και να το ψηφισουν οι τοπικοι δημοτικοι άρχοντες του χωριου που βγαινουν στη πλατειες και ψηνουν σουβλακια και τσιγαριδες για να μας ριξουν σταχτης στα ματια αντι να κρυβονται! δεν ξεχναμε να το ξερεις,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο