Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: «Πάρτι» κατασπατάλησης! -8.540 ευρώ!!!! πληρώσαμε για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στους 5 Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας που έχουν 158 παιδιά!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

     ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
        Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
       Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 

Αγαπητοί  Αναγνώστες
     Θυμίζω για πολλοστή φορά δεν κάνω κριτική στον εργολάβο, στο προμηθευτή, στο φυσικό πρόσωπο Δήμαρχο ή φυσικό πρόσωπο Δημοτικό Σύμβουλο ή φυσικό πρόσωπο μέλος Διοικητικού Συμβουλίου.
        Κάνω πολιτική κριτική με στοιχεία στο πολιτικό πρόσωπο Δήμαρχο, στο πολιτικό πρόσωπο Δημοτικό Σύμβουλο και στο πολιτικό πρόσωπο μέλος του ΔΣ. Ο λόγος είναι απλός. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ  ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. Σε αυτό είτε διαφωνούν, είτε δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
    Το επόμενο χρονικό διάστημα ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ηλεκτρονικά και έντυπα θα μάθουν που ξοδεύτηκαν τα χρήματα τους ως φορολογούμενοι. Αυτό πολλοί δεν το θέλουν. Πολλοί φοβούνται τον ενημερωμένο Δημότη. ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
********
          Την 13η Σεπτεμβρίου 2017 συνεδρίασε το ΔΣ  του Κέντρου Μέριμνας. Το 2ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν "Εγγραφές-επανεγγραφές νηπίων στους Δ.Π.Σ.". Σύμφωνα με την απόφαση (βλέπε ΑΔΑ 6ΞΣΡΟΛΧΖ-9ΛΠ) έχουμε το παρακάτω πίνακα. Στο ΔΠΣ έχουμε μία εγγραφή αργότερα. Δείτε παρακαλώ το πίνακα:
             Στους πέντε Παιδικούς Σταθμούς που λειτουργούν στο Δήμο μας ο αριθμός των παιδιών είναι 158. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς γίνονται και σωστά για παιδαγωγικούς πρωτίστως λόγους και όχι μόνο  διάφορες εκδηλώσεις. Για το περιεχόμενο τους ουδέποτε έγινε κάποια δημόσια συζήτηση.  Λόγω της  ηλικίας των παιδιών θεωρώ απαραίτητη τη συζήτηση αυτή. Αν χρειαστεί θα επανέλθω............


          Ως προκύπτει από τη παρακάτω απόφαση του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας από 17 έως 22 Δεκεμβρίου έγιναν στους Παιδικούς Σταθμούς στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων, οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις. Λογικά πέραν των παιδιών παρούσες θα ήταν οι μητέρες τους, παρόντες θα ήταν οι εργαζόμενοι και παρόντες θα ήταν κάποιοι αιρετοί και παρόντα τα επτά μέλη του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας.

        Αγαπητοί Αναγνώστες το συνολικό ποσό  που πληρώσαμε για τις εκδηλώσεις αυτές ως Δημότες σύμφωνα με την παρακάτω απόφαση ανέρχεται σε 8.540 ευρώ!!! Τεράστιο ποσό πέραν κάθε λογικής και ανάγκης πραγματικής Παρακαλώ δείτε την απόφαση.
   Παρόντες ο Πρόεδρος κ Αποστολάκης Παντελής, η Αντιπρόεδρος κ Βέμη-Καρέλου Αθηνά, το μέλος του ΔΣ κ Κουτιβής Ευάγγελος και η Εκπρόσωπος των Εργαζομένων κ Κρητικού Ευτυχία.
    Απουσίαζαν το μέλος του ΔΣ κ Φραδέλος Κων/νος και τα δύο μέλη του ΔΣ κ Μπουμπούλη-Φραγκογιάννη Αφροδίτη και ο κ Σαλοδημήτηρς Παναγιώτης που προέρχονται από τη μείζονα Αντιπολίτευση.



        Για τη καλύτερη ανάγνωση δείτε παρακαλώ και το παρακάτω πίνακα:
Σύμφωνα με τον πίνακα έχουμε:  
1)-Για γλυκίσματα 300+400+500= 1.200 ευρώ!!!!!               Ρώτησα ένα ζαχαροπλαστείο στο Μεσολόγγι και μου είπε το εξής: Το ένα κιλό κουραμπιέδες κοστίζει 10 ευρώ, το ένα κιλό μελομακάρονα κοστίζει 10 ευρώ και το κάθε κιλό έχει περίπου 15 κομμάτια. Κουραμπιέδες και μελομακάρονα τα συνήθη γλυκίσματα των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με τα παραπάνω έχουμε:
1200:10= 120 κιλά
120*15= 1800 κομμάτια.
    Είναι δυνατό 158 παιδιά, οι μητέρες τους, οι εργαζόμενοι και τα μέλη του ΔΣ να κατανάλωσαν 120 κιλά γλυκίσματα ή 1800 κομμάτια; Aσφαλώς και όχι.  

2)-Για ηχητική κάλυψη κάποιων ωρών  550+250= 800 ευρώ !!!!  και καλλιτεχνική ερμηνεία 2.398 ευρώ!!!!!!
          Κάποιοι βέβαια ξεχνούν ότι η αγροτική σύνταξη το μήνα είναι 360 ευρώ και όποιος νέος πτυχιούχος κατορθώσει και πάρει πρώτο μηνιαίο μισθό 800 ευρώ θεωρείται προνομιούχος.  

3)-Για είδη μιας χρήσης δηλαδή χαρτοπετσέτες, πλαστικά ποτήρια, πλαστικό ποτήρι κλπ κόστος 600 ευρώ !!!!!!!!   Σχολιάστε εσείς....

4)-Για αναψυκτικά  350+400= 750 ευρώ!!!! Σχολιάστε εσείς........

5)-Για φωτογράφηση 580 ευρώ!!!!! Τις προάλλες από το κινητό μου τύπωσα φωτογραφίες. Η μία μου κόστισε 30 λεπτά του ευρώ. 

6)-Έτοιμα εδέσματα 500 ευρώ!!! Σχολιάστε εσείς....

7)-Εποπτικά μέσα 815,5  ευρώ!!!! Σχολιάστε εσείς....
****************
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
      Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, η αντικατάσταση του Προέδρου του Κέντρου Μέριμνας είναι μονόδρομος. Δεν είναι η πρώτη φορά που το γράφω.
      Γνωρίζω που πήγε και το τελευταίο ευρώ των Δημοτών από 1-9-2014 και μετά. Έχω γυρίσει με τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής στο χέρι από άκρο σε άκρο ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. Αυτά προς το ΠΑΡΟΝ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ θα γράψουμε πολύ περισσότερα. ΕΛΠΙΖΩ να έγινα κατανοητός. Αν όχι ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ.
      Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας γιατί ανέχεστε να συμβαίνει αυτή Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;
       -Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί ότι το ποσό αυτό είναι τεράστιο; Aν ναι, να βγει επώνυμα να το πει.
    -Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί ότι το ποσό αυτό  είναι πέρα από κάθε ανάγκη και λογική; Aν ναι, να βγει επώνυμα να το πει.
  -Διαφωνείτε ότι αυτές οι απευθείας αναθέσεις είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ και προκαλούν τους Δημότες σε συνθήκες απόλυτης φτωχοποίησης μεγάλου μέρους εξ αυτών;
  -Θα επιτρέψετε το 2018 να γίνουν τα ίδια; Γιατί δεν αντιδράτε για το ποσό των 23 χιλιάδων ευρώ!!!! που αποφασίστηκε να ξοδευτεί για τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις; 
    Η σιωπή σας δεν σας απαλλάσσει από τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες που έχετε.
**********
Aγαπητοί Αναγνώστες
      Τα ποσά αυτά πληρώσαμε εμείς οι Δημότες μόνο για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 2017 στους πέντε Παιδικούς Σταθμούς. 
    Προσεχώς που θα  μάθετε το συνολικό ποσό (πέραν κάθε πρόβλεψης) για τις εκδηλώσεις από 1-9-2014 και μετά θα συμφωνείστε. 
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ -ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
   1)-Μέχρι σήμερα 08-02-2018 που γράφω αυτό το άρθρο ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις αιτήσεις μου. Καλώ αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου να ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΤΑ.  Η απάντηση στις αιτήσεις μου ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ τους ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.
  2)-Καλώ τον Αντιδήμαρχο κ. Φραδέλο να απευθυνθεί στους μισθωτές των χώρων προς αποκατάσταση ΑΙΓΙΑΛΟΥ –ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΤΑΜΑΚΙ σύμφωνα με το έγγραφο που λογικά έχει πάρει από τη Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου αλλά και προφορικά τον έχω ενημερώσει από την 31η Ιανουαρίου 2018.
   3)-Την Δευτέρα θα δημοσιεύσουμε το συνολικό ποσό που πληρώσαμε οι Δημότες τα έτη 2013, 2014, 2015 για Αγροτικούς Δρόμους, για ρέματα, για ακτές κλπ.  Το ποσό είναι τεράστιο. Εδώ κυριολεκτικά  χάθηκε  η μπάλα.


38 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ.....ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΔΕΣ ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΤΖΕΦΡΙΕ ΒΑΣΙΛΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή ρε. Διώξτους όλους τώρα Γιώργο. Το μέλι είναι πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιάστηκαν πάλι στο Κέντρο με τη γίδα στη πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δήμος μήνα με τον μήνα μέρα με την ημέρα απαξιωνεται όλο και ποιο πολύ.

    Πρέπει στις επόμενες εκλογές να προκύψει ένα υποψήφιο σχήμα με ανθρώπους άφθαρτους και με οραμα για τον τόπο .

    Είθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κουραμπιες του κουραμπιε ω μεγαλε κουραμπιε !Ποιος εφαγε τους κουραμπιεδες; α.ο παντελης β.ο παντελης γ.ο παντελης. Οποιος βρει την σωστη απο τις τρεις απαντησεις κερδιζει ενα κιλο κουραμπιεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Δήμαρχε επιτέλους πολιτική ευθιξία έχετε;Κύριοι της συμπολίτευσης Στούπα Τζεφριέ Σώζο Ασπρογέρακα τι λέτε;Είναι λογικά όλα αυτά;Εγώ να δεχτώ οτι κάποια απο αυτά πρέπει να τιμολογηθούν έτσι.....μα δεν φαίνεται αυτό το πάρτυ να τελειώνει γήπεδα,σπόροι,ραντίσματα,χαρτικά,λογιστικές υπηρεσίες,χορευτικά σπατάλες ούτε στην Λευκάδα ούτε στο Αγρίνιο τέτοια ποσά εδώ κάτι μυρίζει.
    Εστω και τώρα πρίν φύγετε βάλτε μυαλό η καρέκλα ειναι γλυκιάμα δε είναι για πάντα και μην μας ξεφτιλίζετε εμάς που σας βάλαμε με τον αγώνα μας εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτα ειναι παιχνιδακια για ελα εσυ κυριε τριαντακωσταντη να κανεις ολες αυτες τις χριστουγενιατικες εκδηλωσεις με 8 μιση χιλιαδες ευρω τουλαχιστον αυτοι τις κανουν κ οποιος ζητησει κατι για εκδηλωση ειτε στον παντελη ειτε στην κυρια καρελου εχουν τα παντα τα παντα ο κυριος 30ντακωσταντης ας μας παει λιγο πιο πριν το 14 τι κανανε και που πηγαιναν τα λεφτα του κεντου μεριμνας αυτο να μας πει ο κυριος τριαντακωσταντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Δασκαλε μας κανεις πλακα εδω ειμαστε σε τρυπιους δρομους μεσα και εξω απο τον Δημο που τα ειδες τα εργα.Τα αμαξια τα εχουμε σπασει τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καρχαρίες βγήκαν στη στεριά. Μπόχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 120 κιλά μελομακάρονα φάγανε τα 158 νήπια και οι μανάδες τους. Μας δουλεύετε και δεν κοκκινίζετε εκεί στο Κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τη κουτάλα την έχουν πολλοί. Το μέλι είναι πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατουνα - η τραπεζα φευγει.. τα σουβλάκια έρχονται... Η ελπίδα επιτέλους ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το κακό δεν είναι ότι μας θεωρεί ηλίθιους ο Παντελής. Το κακό είναι ότι μάλλον είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πουθενά η αντιπολίτευση. Ανενόχλητος κατασπαράζει το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπερτιμολογήσεις φανερές. Φέρτε στο Ταμείο του Δήμου τα παραπάνω λεφτά και πηγαίνετε στα σπίτια σας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κώστα μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί. Απέδειξες ότι είσαι παλληκάρι. Δεν περίμενα ότι θα άντεχες τόσο πολύ. Ωστόσο να προσέχεις. Θα σου επιτεθούν ξανά και ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια συμμορία τύπου Σικελίας που ο ένας κρατάει τον άλλο Γιώργος, αιρετοί, εργολάβοι, προμηθευτές τρώνε το δημόσιο χρήμα χωρίς να ντρέπονται καθόλου. Αυτή τη φορά θα καθίσουν στο σκαμνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κυρία Αθήνα φύγετε σήμερα από το Κέντρο Μέριμνας. Αυτά τα υπογράψατε. Αν συνεχίσετε τότε βαδίζετε στα χνάρια Πανάγιως, Σπέκα, Μπαλάφα , Νέρωνα κλπ. Θα γίνετε ρεζίλι αν δεν φύγετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θέλω να γίνω Παντελής. Να δείνω απευθείας, να μαδάω. Να τρέφομαι απ το καθεστώς, αυτό που δήθεν πολεμάω. Θέλω να γίνω παντελής. Να παίρνω χορηγίες, επιδοτήσεις, αρπαχτές, κονδύλια, αργομισθίες. Θέλω να γίνω παντελής και στη δεξιά μου τσέπη, να βάζω όσα ο δημότης σε μια ζωή δεν βλέπει. Θέλω να γίνω παντελής, χρυσά να χω κουτάλια κι όταν μαζί μου διαφωνούν να βαζω τους τραμπούκους να σπάνε τα κεφάλια. Θέλω να γίνω παντελής. Να έχω ασυλία. Μπούρδες παντου να τις πετώ, να γράφω και βιβλία. Θέλω να γίνω παντελής. Θέλω να γίνω παντελής, ξερόλας τελοσπάντων, ιεροεξεταστής και τιμητής των πάντων. Θέλω να γίνω παντελής. Μονά-ζυγά δικά μου. Να αφήνω οικολογικές πορδές και τα τσιράκια να νομιζουν οτι ειναι αρωματικές οσμές????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δε φτάνει ουτε ο παντελής ουτε ο λακιας ουτε τα κουνάβια που τρεχουν και γλύφουν.. Ενας ειναι η καταστροφή αυτου του τόπου.. Και ειναι δήμαρχος τι ψάχνεται καθε φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με 8500 χιλιάδες ευρώ θα άνοιγε άλλο έναν παιδικό σταθμό που παραμένουν κλειστεί Δημήτρης Καραγιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας μας πείτε και πριν από τις 1/9/2014 τι γινοταν? 'Η μήπως δεν ξέρει κανείς?Μεινατε με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες στο στόμα. Στο άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων και στις πλατείες, ποιος τα έφαγε τα μελομακάρονα και τους κουραμπιεδες που έπαιρναν τρία τρία στα χέρια? Μόνο τα παιδια των παιδικων σταθμών και οι μανάδες τους ήταν? Τόσος κόσμος που ήταν στις εκδηλώσεις τι έφαγε? Τους μετρήσατε πόσοι ήταν? Οσο για τον σχολιαστή πιο πάνω με το ποίημα, θελω να γίνω παντελης, να μας πει σε ποιο βουνό καθόταν και το εγραφε? Επίπεδο μηδεν. Γραψτε και το ψευδονημο σου να πάρεις βραβείο σαχλαμάρες. Δεν έχετε ιδέα από εκδηλώσεις για αυτό λοιπόν σταμάτησε να κατηγορείτε και να κρινετε, γιατί μία μέρα θα κριθειτε κι εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατι δεν τον ανοιγες εσυ τον παιδικο δημητρη τι θελεις να μας πεις ουτε εσυ ξερεις που πηγαιναν τα λεφτα πριν το 14 τοτε το κεντρο μεριμνας διαχειριζοταν 1 εκκατομυριο διακοσιες χιλιαδες ευρω τωρα ετουτοι διαχειριζοντε οχτακοσιες χιλιαδες ευρω πες μας σε παρακαλω τι κανατε εσεις και τι κανουν αυτοι σημερα αλλα δεν φταιτε εσεις φταιει ο δημαρχος εσεις δηστυχως ουτε ενα κουτακι κουραμπιεδες δεν ειχατε πεταγατε ενα παλιοδεντρο και αυτα ηταν τα χριστουγεννα ο παντελης ειναι λεβεντης και κανει τα παντα για τα παιδια ο λαος τις βλεπει τις διαφορες τωρα τι λετε εσεις πεστε και αλλα δεν σας ακουει κανενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εσυ μαγκα 3 55 δεν μπορεις να γινεις παντελης να το ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στον 4 58 θελω να πω οτι οχι η αθηνα δεν εχει δουλεια να παρετηθει θα καθισει εδω ως το τελος γιατι ειναι δραστηρια δουλευει τιμια προσπαθει και καποιοι παραμονευουν να την βγαλουν απο τη μεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δασκαλε τι λενε προσεχε γιατι αυτοι για το χρημα δεν υπολογιζουν τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι λεει η παναγιω ο σπεκας ο νερωνας η καρελου ο τζιφριος αφηνουν τον παντελη διχως ελεγχο και κανει οτι θελει αλλα το μελι ειναι γλυκο για ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ 9.25 εκλέχτηκα για πρώτη φορά με επικεφαλή τον φερεντινου και με ενδιαφέρει το τη γίνεται τώρα Δημήτρης Καραγιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ντροπή και αισχος να πεφτετε σε τόσο χαμηλό επίπεδο. Ντροπή και γιατί κάποιοι ενώ δεν ξέρουν να γράφουν καν σωστή ορθογραφία, μπαίνουν στη διαδικασία να σχολιάσουν κι από πάνω. Ντροπή γιατί κάποιοι από εσάς το παιζετε ηθικοι και πιανετε τους άλλους στο στόμα σας. Δεν έχετε ιδέα πως λειτουργούν οι δήμοι. Σας φαίνονται όλα μα όλα παράλογα μα είστε παντελώς ανημερωτοι. Το μόνο που σας απασχολεί είναι ανώνυμα πάντα, να βριζετε και να κατηγορείτε. Συγγνώμη αλλα μας έχετε κουρασει με αυτό το στυλακι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πως είπες; αμορφωτοι?? χαχαχαχα?? Εμεις διδαχτηκαμε ορθογραφία απο το μεγάλο δασκαλο Παντελή. Διαβασε τα γραπτά του και εκει θα βρεις μαργαριταρια, γελάνε και τα τσιμέντα. Μάλλον ούτε το δημοτικό δεν έχει βγάλει. Με γκαβό αν κοιμηθείς το πρωί θα γκαβίζεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. στουπα αθηνα προδρομιτης των πουλο. το μελι ειναι γλυκο φατε τωρα που μπορητε γιατι ο κοσμος ξηπνησε δεν τρωει κουτοχορτο βολευτικατε καλλα οι τσεπε σας γεμισαν.δεν τους νιαζει που θα κλιση οι τραπεζα και θα ερημοση το χωριο τους. τα σφαγεια που ειναι στουπα. που ειναι τα εργα σας στην κατουνα. χωρια που θελουν να τους πληροσουν οι κατουνιοτες για την συνδεση του νερου 100 ευρο δεν πανε να πνιγουνε ολοι τους να τα πληροσουν αυτοι που κανουν παρτυ με τα λεφτα των δημοτων πληρονουμε στη δεη για το δημο τριανταρια για εργα και εργα πουθενα φατε φατε φατε σας σιχαθηκε ο κοσμος ΣΤΟΥΠΑ,ΑΘΗΝΑ,ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗ θα σας κρινει ο θεος τι καλο κανατε για την ΚΑΤΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ναι 11 25 τι σας εφαγε ο κυριος στουπας με την κυρια καρελου ποιο μελι ποτε ποιος τους το δωσε αν αληθεια θα τους κρινει ο θεος να εισαι σιγουρος σιγουρη οτι θα πανε στον παραδεισο και εσυ θα πληρωσεις κυριε ια για να βαλεις το υδρομετρο σου κ οσο τι κανανε για την κατουνα φαινοντε αυτα μπορεσαν αυτα εκαναν η συνεχεια ερχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το ψάρι βρωμά απο το κεφάλι κύριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μήπως είχατε μάθει αλλιώς εκεί πάνω στην Κατούνα και σας πονάει τωρα? Τα θέλετε όλα δωρεάν εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. οχι αλλα φυσικη ροη νερου απο το περγαντι και να πληρονουμε. εσησ στην βονιτσα μαθατε στην μασαμπουκα κανετε παρτυ με τα δικα μας χρηματα. ενα σας λεο αλημονο τους σε ολους αν κλησουνε την τραπεζα της κατουνας να ξαναρθουν αν τους βασταει καταλαβες 10.30 κανετε της δουλιε σας και δεν σας νιαζη που ειναι τα εργα που εταξε ο αποστολακης οεο οεο ξεκιναμε λουτρα,σφαγεια,δρομους,γιατρους τι εκανε τιποτα ενα τιποτα το αντιθετο θελη να τα διαληση ολλα καλα κανει. προχτες που ηταν δεν μπορουσε να ερθη στο συλαλητυριο στην κατουνα. α ξεχασα πεφτι μακρια η κατουνα οσο για την αθηνα το μισθο των περνη της δουλιτσες τησ της κανει οπως και ο στουπας το μαρουλακι πεφτη στο μαντρι του εριξε ασφαλτο στο δρομο της κατουνας οχι μπροστα στην αστηνομια τσακιετε λυκος απο της λακουβες οσο για των προδρομιτη εξασκη το επαγελμα του ξυλουργος και με το παραπανο πηρε μονοπολιο ολλα τα εργα λες και δεν ειναι αλη στην κατουνα καλλα κανουν αφου δεν υπαρχη δημαρχος παρτυ παρτυ παρτυ παρτυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο