Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Μετακινήσεις υπαλλήλων Δήμου Ξηρομέρου

  Σε μετακινήσεις τριών υπαλλήλων προχώρησε με σχετική του απόφαση ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης. Οι δύο μετακινήσεις αφορούν την ειδικότητα χειριστές μηχανημάτων έργου και ο ένας φεύγει από Δ.Ε. Αστακού και πάει Δ.Ε. Αλυζίας και ο άλλος ακολουθεί την αντίθετη ακριβώς μετακίνηση, με αιτιολογία την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών.....

    Βέβαια αυτό είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβουμε, πως πάει κάποιος κάπου για να καλύψει κατεπείγουσες ανάγκες και ταυτόχρονα από εκεί φεύγει ο άλλος και πάει στη θέση του για να καλύψει και αυτός κατεπείγουσες ανάγκες. Λίγο παράδοξο ακούγεται αυτό.

Η τρίτη μετακίνηση αφορά ειδικότητα υδραυλικού που φεύγει από την Δ.Ε. Αστακού και πάει στην Δ.Ε. Φυτειών και αυτός με αιτιολογία την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών.
Θέλουμε να πούμε ότι οι μετακινήσεις υπαλλήλων για τις ανάγκες τις υπηρεσίας προβλέπονται, είναι νόμιμες και επιβάλλονται να γίνονται όταν η υπηρεσία κρίνει ότι υπάρχουν ανάγκες.
Ελπίζουμε λοιπόν έτσι ακριβώς να συμβαίνει και σε όλες αυτές τις παραπάνω περιπτώσεις και να μην ισχύουν κάποια άσχημα και ντροπής πράγματα που μας μεταφέρονται και δεν θέλουμε να τα πιστέψουμε ότι μπορεί να συμβαίνουν εν έτη 2017, αλλά σε αυτό το Δήμο Ξηρομέρου, ποτέ μη λες ποτέ.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο που αναρτήθηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

mytikaspress.

9 σχόλια:

  1. Αυτος ειναι ο Γαλουνης και ο Πανταζης μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποιος να ενημερωσει τον "δημαρχο" οτι η περιοδος της χουντας εληξε εδω και πολλα χρονια.Μερικοι ανθρωποι διεκδικουν τα δικαιωματα τους και δεν χαριζονται σε κανενα με οποιο κοστος.Τα συμπερασματα δικα σας αγαπητη σελιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου ηθελαν υπερορια στο χερι και νομιζαν οτι ο μηχανολογικος εξοπλισμος του δημου ηταν ιδιοκτησια τους μπραβο δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα που παει και αλλος υδραυλικος στης φυτειες θα πλυμηρισουν τα χωρια απο το νερο του συκξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο υπάλληλος σύμφωνα με τον κώδικα γνωρίζει ότι θα δεχθεί την μετακίνηση για κάλυψη αναγκών της υπηρεσίας εάν αρνηθεί θα έχει και τις ανάλογες κυρώσεις Ο δήμαρχος γνωρίζει τις ανάγκες αν δεν γνωρίζουν οι υπάλληλοι τα καθήκοντα τους να πάνε σε σεμινάρια όσο για την χούντα που αναφέρουν ορισμένοι πέθανε .άρνηση καθήκοντος σημαίνει απόλυση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι υπάλληλοι έχουν και υποχρεώσεις οχι μόνο δικαιώματα.και κάποιοι ξέρουν μόνο να κάθονται και όχι να δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αντιδήμαρχος και συγγενής του ενός χειριστή κύριος Νιαφας τι λέει για όλα αυτα;Που έβαλε και τον γαμπρό του ο χειριστής υποψήφιο στις εκλογές με το συνδυασμό του γαλουνη;
    Που στήριζε αυτόν και τον Φωτάκι τον αδερφό του σε κάθε εκλογές κάνοντας αγώνα. Που να βρεθεί φιλότιμο για να έχουν και αυτοί.
    Όσο για τον υδραυλικό,έναν ευσυνείδητος υπάλληλο χωρίς να δίνει δικαιώματα,έκανε την δουλειά του ΜΕ το παραπάνω. Αυτά ποιος να τα γνωριζει; ένας λαοπλανος Που δεν έχει δουλέψει ποτε στην ζωή του; Ο διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ στο ΤΕΙ Μεσολογγίου ως φύλακας που δεν είχε πατήσει ποτέ το πόδι του; ΕΊΝΑΙ λογικό Που δεν γνωρίζει πως βγαίνει το μεροκάματο.
    Το μόνο που έχετε να κάνετε κύριοι της δημοτικής αρχής,αν έχετε καθόλου ευθιξία είναι να σηκωθείτε να φύγετε τώρα για το καλό του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι υπαλληλοι ηταν και θα ειναι στο δημο για παντα!!!!!!!!!!Οι αιρετοι φευγουν.Μετραμε αντιστροφα.Λιγα τα ψωμια σας!!!!!Οσο για τις απολυσεις ας γελασουμε λιγο.Αλλοι θα πανε σπιτακι τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο αυλικος και οι αυλικες του δημαρχου να σταματησουν να γραφουν σχολια κατα παραγγελια.Ενταξει κοκκινησαμε απο ντροπη, φοβηθηκαμε,τρεμουμε κυριολεκτικα!!!!!!Ας δειξει λιγο ελεος ο "μοναρχης" στον ταπεινο λαο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο