Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Δήμος Ναυπακτίας: Όχι στη Γέφυρα που χωρίζει - Μείωση διοδίων τώρα

Προς:
  1. Την Ε.Σ.Κ.Α.Η.
  2. ΕΣΚΑΒΔΕ
  3. ΟΔΚΕ
  4. ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΑΧΑΪΑΣ            
  5. Ε.Ο.Κ.
ΚΟΙΝ: 1. κ. Υπουργό Αθλητισμού
  1. Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου
Ο Δήμος Ναυπακτίας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και προς όφελος των δημοτών του έχει αναλάβει πρωτοβουλίες που οδηγούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης.
Σε εφαρμογή σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας έχει αναρτηθεί πανό τόσο εκτός όσο και εντός του Κλειστού Γηπέδου Αντιρρίου,  με το οποίο ο Δήμος Ναυπακτίας διαμαρτύρεται για την τιμολογιακή πολιτική που σχετίζεται με το κόστος διέλευσης στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Στο πανό αυτό αναγράφεται το κοινωνικό μήνυμα "ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ – ΜΕΙΩΣΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΩΡΑ-ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ".
Είναι προφανές ότι το περιεχόμενο του πανό είναι καθαρά κοινωνικό καθώς αφορά την οικονομική και κοινωνική ζωή των δημοτών με απώτερο σκοπό τη μείωση του κόστους διελεύσεως από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και δεν έχει σχέση με πολιτικούς ή άλλους τυχόν σκοπούς.
Σήμερα Τετάρτη 1/11/2017 και ώρα 19:30 διεξάγεται αγώνας μπάσκετ στο ως άνω Κλειστό Δημοτικό Γήπεδο του Αντιρρίου που αποτελεί ιδιοκτησία του Δήμου Ναυπακτίας  μεταξύ των ομάδων "Φαέθων Γέφυρα" και «ΠΗΓΑΣΟΣ».
Ως εκ τούτου κι επειδή ενδεχομένως να τεθεί προς εσάς ή τους διαιτητές του αγώνα ζήτημα καθαίρεσής του ως άνω πανό ως δήθεν προσβλητικού ή πολιτικού χαρακτήρα, σας ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε σχετική ενέργεια προς καθαίρεση αυτού είτε εκ μέρους σας είτε εκ μέρους των ορισθέντων από εσάς διαιτητών, θα είναι αντίθετη προς το συμφέρον των δημοτών και άρα και του Δήμου Ναυπακτίας και για το λόγο αυτό και με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μας σας καλούμε να απόσχετε από οποιαδήποτε ενέργεια που θα θίγει τα συμφέροντα των δημοτών.
Ο Αντιδήμαρχος
Κοτσανάς Ανδρέας
 http://www.aixmi-news.gr/

2 σχόλια:

  1. AΡΓΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΓΕΦΥΡΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 14 ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ 50-60.000ΕΥΡΩ ΚΛΠ
    ΠΟΙΟΣ ΝΙΑΖΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 26 ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΥΡΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑ
    ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΗ
    ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ
    ΔΙΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2-3 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΧΟΥΤΑΣ ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟ-ΙΤΕΑ -ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ- ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΦΘΗΝΑ.
    ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΗΝΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ
    ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ
    ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ 2-3 ΕΥΡΩ
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑκ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ
    ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ
    ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανοησία παει σύννεφο.
    Πριν γίνει η Γέφυρα τα στενά Ρίου Αντιριου ενωναν....ενω τώρα που έγινε η γέφυρα....χωριζουν.
    Τύφλα να ςχουν οι τζαμπατζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο