Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

50χρονος έπεσε θύμα κακοποίησης από τη γυναίκα του: «Εβαζα μέικ απ για να μη φαίνονται οι μελανιές» Πηγή: 50χρονος έπεσε θύμα κακοποίησης από τη γυναίκα του: «Εβαζα μέικ απ για να μη φαίνονται οι μελανιές»

Θύμα κακοποίησης από την σύντροφό του έπεσε 50χρονος, λέγοντας μάλιστα πως ο ίδιος έβαζε και μεικ απ για να μην φανούν τα σημάδια που του είχε αφήσει η γυναίκα του.
Μιλώντας στο STAR, ο 50χρονος Μανώλης περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε όταν η γυναίκα του άρχισε να του φέρεται βίαια, να τον χτυπάει και να τον βρίζει.

«Όρμηξε και με γρατσούνισε πίσω στην πλάτη, με έπιασε από τα μαλλιά. Με αποτέλεσμα να με πετάξει επάνω σε μια βιτρίνα και να πέσουν τα βάζα. Έχει τύχει ναι να είναι παρών το παιδί μας και έκλαιγε. Φώναζε “Μη μαμά. Μη μαμά”» δήλωσε ο 50χρονος Μανώλης στο STAR.
«Ντρεπόμουνα να βγω έξω, έβαζα μέχρι και μέικ απ για να μην φαίνομαι. Ε βέβαια, ντρεπόμουνα τους φίλους μου. Τι να πω ότι με χτυπάει η γυναίκα μου;» πρόσθεσε.
Ο ίδιος  ανέφερε πως το άσχημο κλίμα στο σπίτι άρχισε όταν ο ίδιος έκλεισε την επιχείρησή του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στο σπίτι του.
«Άρχισε να με υποτιμά, να με λέει ανίκανο. Ήταν γιορτές και ήθελε να ψωνίσει ρούχα, κι εγώ δεν είχα τη δυνατότητα και αντέδρασε πολύ άσχημα. Άρχισε να πετάει πράγματα, βάζα, τασάκια. Με χτύπαγε στο πρόσωπο, με γρατσούνισε, με αποτέλεσμα εγώ να ντρέπομαι να πάω στη δουλειά μου. Εγώ αμυνόμουνα, γιατί την αγαπούσα…», πρόσθεσε ο άνδρας.
Πηγή: STAR

 

3 σχόλια:

  1. ..........και ειναι εν ζωη ακομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και θέλεις να λέγεσαι άντρας; Φτου σου ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα τον εκανε ειναι πολοι απο δαυτους που τους χρειαζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο