Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ξεμπλοκάρει η 4η εργολαβία του άξονα Άκτιο-Αμβρακία (παράκαμψη Αμφιλοχίας)

Η παρακάτω δημοσίευση είναι από το facebook του βουλευτή Θανάση Καββαδά
Σύμφωνα με επικοινωνία που είχα πριν από λίγο με το Υπουργείο Υποδομών, ξεμπλοκάρει το πιο σημαντικό τμήμα του άξονα Άκτιο – Αμβρακία, η 4η εργολαβία (παράκαμψη Αμφιλοχίας), καθώς η σημερινή τεχνική εταιρία υπέδειξε άλλη ως υποκαταστάτρια που θα αναλάβει να ολοκληρώσει την εν λόγω εργολαβία.

Συγκεκριμένα, το τμήμα από τον κόμβο της KNAUF μέχρι πριν το Λουτράκι, μια απόσταση 13,5 χιλιομέτρων, θα προχωρήσει ανεξάρτητα και θα εξαιρεθεί από την «εργολαβία σκούπα» που θα οδηγούσε σε νέες καθυστερήσεις. Σύντομα το νησί μας θα έρθει πιο κοντά. Κάλιο αργά παρά ποτέ!

 http://aromalefkadas.gr/

3 σχόλια:

  1. ΜΠΑΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΞΑΙΟΡΕΤΟΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ
    ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Monon autos palevei gia ton dromo.As kleisoun oi arxontes tou aktiou vonitsas kai ton dromo mia fora gia na proxorisi to ergo opos ekanan simera me ta viorefsta.H mipos den theloun na ginei to ergo gia dikous tous logous.Kati tetoio fenete.Mpravo sas kirie kavada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω δεν τον γνωριζω,βλεπω ειναι ο πιο δραστηριος βουλευτης εχει παντα θετικα σχολια τα λογια ειναι περιττα θερμα συγχαρητηρια και ειλικρινεις θερμες ευχες για συνεχεις επιτυχιες κ.ΚΑΒΒΑΔΑ. Ως αναφορα για τους κατοικους φιλε 11.17 το μονο που φωναζουν να μην γινει καμια επενδυση αδιαφορωντας για τις ανθρωπινες ψυχες που χανονται αδικα στο δρομο καρμανιολα εκει μουγκα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο