Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Σύμβαση 300.000 ευρώ για τη συντήρηση Ηλεκτροφωτισμού ΕΟ Δικτύου Αιτωλοακαρνανίας

Υπεγράφη την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα η σύμβαση “Συντήρηση Ηλεκτροφωτισμού Εθνικού Οδικού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, για την περίοδο 2017-2018” παρουσία του αναδόχου και υπηρεσιακών παραγόντων .

Η ανωτέρω σύμβαση, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 Ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΣΑΕΠ501/2016).
Ο κ. Λύτρας μετά την υπογραφή της σύμβασης ζήτησε από τον ανάδοχο την ποιοτική αντιμετώπιση των φθορών και την σωστή συντήρηση του δικτύου, εκφράζοντας και την βούληση του ίδιου του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Κατσιφάρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση και οδική ασφάλεια των πολιτών.

1 σχόλιο:

  1. αγαπητε Γιανη (με ενα ν) Τι να μας πεις και συ απ την ζωη σου μισο μεροκαματο δικο μας τουλαχιστον ενας μηνας δικο σου Αλλα ρε φιλε μου θυμιζεις τν βασιλω και καλα οταν οι βερεληδες κτλ ηταν ακομη εν ζωη τωρα τι παριστανεις εδω λεβεντημου υπαρχουν σοβαροτατα προβληματα στον νομο στην περιφερεια και συ περι αλλα τυρβαζεις βεβαιως σε δικαιολογω μιας και περαν της καρεκλας μαλλον δεν μπορεις να υπαρξεις και για να μην βαζουμε και τους μπλογκερσ- δημοσιογραφους σε δυσκολη θεση ναι εγω επωνυμος και επωνυμως σε καταγγελω και σενα και τους παραπανω σου και τυς παρακατω σου πολυ λιγος και μαλλον με πλειστες γνωριμιες αλλα απατρις απολιτικος και ολα τα υολοιπα με στεριτικο Α παρολο που δυστυχως υπηρξαμε στον ιδιο χωρο ΔΥΣΤΥΧΩΣ λεω καποιοι απο μας δεν τη πουλησαν στο διαβολο Βρες με αν εχεις την προσωπικοτιτα κατα χαρυ κλυν η αν θες τα μεζεα κατα ζουραρη σε κοινο και οχι νυχτα με την ελαχιστη εκτιμηση και αυτο λογω καταγωγης σπυρος κωστελετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο