Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ελληνίδα ομογενής υποψήφια για διευθύντρια του FBI



Την διευθυντική θέση του FBI διεκδικεί η Ελληνοαμερικανίδα Φράνσις Φράγκος Τάουνσεντ. Η Ελληνίδα ομογενής έχει  διατελέσει σύμβουλος εσωτερικής ασφάλειας και αντιτρομοκρατίας του Προέδρου Μπους μετά από μια σειρά από υψηλού προφίλ εργασιών στο Υπουργείου Δικαιοσύνης και σήμερα είναι υποψήφια για την αντικατάσταση του Τζέιμς Κόμεϊ στη θέση του Διευθυντή του FBI.

Η Φράνσις Φράγκος Τάουνσεντ βρίσκεται στην λίστα με τους οκτώ υποψηφίους για την θέση του νέου διευθυντή του FBI, μετά την αποπομπή του Τζέιμς Κόμεϊ από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Η Ελληνίδα ομογενής είναι γνωστή και και ως «τυφώνας» Τάουνσεντ ενώ έφτασε να έχει κερδίσει την υποψηφιότητα με πολύ κόπο και έχοντας εργαστεί σε δουλειές όπως σερβιτόρα και οικιακή βοηθός για να χρηματοδοτήσει και να ολοκληρώσει τις σπουδές της.
Ο πατέρας της ήταν ο Γιάννης Φράγκος, ένας φτωχός οικοδόμος που ζούσε μια μετρημένη ζωή μαζί με την ιρλανδικής καταγωγής σύζυγό του Ντόροθι. Η Φράνσις, η οποία γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 1961 έδειχνε από μικρή το πόσο δυναμική ήταν αλλά και πόσο ατίθασο χαρακτήρα είχε. Η οικογένειά της δεν ήταν ευκατάστατη για αυτό και όταν εκείνη τελείωσε το Γυμνάσιο και θέλησε να συνεχίσει στο κολέγιο ξεκίνησε να εργάζεται ως οικιακή βοηθός και σερβιτόρα προκειμένου να προχωρήσει στην ζωή της και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα
Πήρε πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Ψυχολογίας ενώ πραγματοποίησε σπουδές νομικής στο πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο και στο British Institute of International and Comparative Law στο Λονδίνο.
Ως φιλόδοξη δικηγόρος έφτασε στο υπουργείο Δικαιοσύνης της Αμερικής, χαίροντας της προσωπικής φιλίας της υπουργού του Μπιλ Κλίντον, Τζάνετ Ρίνο.
Εκεί γνώρισε τον δικηγόρο Τζον Μάικλ Τάουνσεντ, με τον οποίον παντρεύτηκε και απέκτησε δύο αγόρια.
Τέλος, η Ελληνοαμερικανίδα Φράνσις Φράγκος Τάουνσεντ διατέλεσε και ορίστηκε υπαρχηγός της συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας της κυβέρνησης Μπους, Κοντολίζα Ράις, με αρμοδιότητα στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, το 2003.
ant1news.gr

5 σχόλια:

  1. Και γιατί ακριβώς μας αφορά ως είδηση το προσωπικό success story της εν λόγω κυρίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συριζαιός θα είσαι η αθελληνας.

      Διαγραφή
    2. δεν ειναι και κακη ειδηση, σχετικα αδιαφορη αλλα μονο κ μονο επειδη ειναι Ελληνιδα, οχι τελειως αδιαφορη. Μαλλον εδω ειμαστε χορτασμενοι απο τα succuess story του Αλεξη και δεν μας κανουν εντυπωση αυτα. Well done Alexis...!!!

      Διαγραφή
    3. δεν ειναι και κακη ειδηση, σχετικα αδιαφορη αλλα μονο κ μονο επειδη ειναι Ελληνιδα, οχι τελειως αδιαφορη. Μαλλον εδω ειμαστε χορτασμενοι απο τα succuess story του Αλεξη και δεν μας κανουν εντυπωση αυτα. Well done Alexis...!!!

      Διαγραφή
    4. υποψηφια για διευθυντρια του FBI ειναι οχι για προεδρος στο 15μελες του σχολειου αλλα μαλλον δεν σου λεει κατι ετσι; ασε που σε κοβω για Συριζαια οποτε λογικο να αντιδρας ετσι.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο