Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Προσλήφθηκαν άλλοι 7 εργαζόμενοι στο Δήμο ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ από την Κοινωφελή Εργασία. (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 

   Πέμπτο κύμα προσλήψεων (ήδη έχουν προσληφθεί 43) εργαζομένων οκτάμηνης σύμβασης από τα 57 συνολικά άτομα της Κοινωφελούς Εργασίας που πήρε ο Δήμος Ξηρομέρου. Στο σημερινό επίσημο έγγραφο που σας παρουσιάζουμε, προσλαμβάνονται 7 εργαζόμενοι.
       Ελπίζουμε αυτή την φορά ο Δήμος Ξηρομέρου, ο οποίος έχει έλλειμμα προσωπικού, να εκμεταλλευτεί αυτή την δυνατότητα και να μην έχουμε τα φαινόμενα του 2015 όπου τα έκανε μπάχαλο στη διαχείριση των συγκεκριμένων εργαζομένων. Ως γνωστό οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις και αρμόδιος για την τήρηση τους είναι ο Δήμος Ξηρομέρου.
       Επίσης ελπίζουμε ότι οι δηλώσεις αδυναμίας εκτέλεσης υπηρεσιών καθαριότητας, του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων να ανακληθούν μετά την πρόσληψη των εργαζομένων καθαριότητας (21 σε σύνολο) και πλέον εννοείται ότι θα είναι ανεπίτρεπτο να έχουμε απ' ευθείας αναθέσεις για καθαριότητες.
     Ελάχιστος σεβασμός στα χρήματα των δημοτών το επιβάλλει. Φεσώσατε τους δημότες με τα οικονομικά σας αποτελέσματα, αλλά επιτέλους κάντε και τη δουλειά σας σωστά και το σημαντικότερο, αλλάξτε νοοτροπία και συμπεριφορές.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο............





 



http://mytikaspress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο