Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πολύ χρήμα στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας - Καταιγίδα κατασπατάλησης σε «κολλητούς»!- Διαβάστε για τα νέα υπέρογκα ποσά και που μοιράστηκαν!

-ΡΕΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ...
  -Ζεστό χρήμα των δημοτών ρέει με απ´ευθείας αναθέσεις στο μύλο των "Κολλητών" της δημοτικής αρχής. Η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος ξεπερνάει κάθε όριο πλέον.
 -Καταιγίδα κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος με αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις.
  -Πολλά είναι τα ερωτηματικά που δημιουργούνται από τα στοιχεία που αποκαλύπτονται συνεχώς για “βόλεμα” ημετέρων".
  -Ο Γεράσιμος Τζεφριός ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ του Δημάρχου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ πήρε όλο το «χαρτί» πάνω απο 183.000€!! με απευθείας αναθέσεις μέσα σε 2 χρόνια.
  -Στην επιχείρηση ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. κατεβλήθησαν 12.355,27 €, ο κ. ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με κεντρικό κατάστημα στη Λευκάδα εισέπραξε 36.592,19 €, η επιχείρηση ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ο.Ε και ΤΟΛΗΣ ΧΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ εισέπραξαν 58.918,8 €.

 -ΝΕΟ Σοκ και οργή: Έρχονται σήμερα στο φως, νέες απευθείας αναθέσεις σε "ημέτερους" και στο οποίους κατεβλήθησαν υπέρογκα ποσά:
  -Η επιχείρηση ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ο.Ε και ΤΟΛΗΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ εισέπραξαν το πρωτοφανή ποσό: 196.043,80 ευρώ
 -Η επιχείρηση στο ΑΓΡΙΝΙΟ, Γεωπονικό Κέντρο Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ εισέπραξε: 59.712,54 ευρώ
 -Η κα Ζαρκαδούλα Άννα που έχει ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ στη ΒΟΝΙΤΣΑ, εισέπραξε: 30.831,13 ευρώ.
  -Ο κ. Κτίστης Παναγιώτης από την ηχητική και φωτιστική κάλυψη εισέπραξε: 34.458,81 ευρώ
 -Ο κ. Κουφοβασίλης Θεμιστοκλής απο τα Παλιάμπελα εισέπραξε για συντήρηση και λειτουργία βιολογικού Βόνιτσας: 73.200 ευρώ.
    -Να τονισθεί πως τα χρήματα που διανέμονται με το τόσο αδιαφανή και προκλητικό τρόπο είναι χρήματα των δημοτών και όχι προσωπική περιουσία αυτών που τα διαχειρίζονται δημιουργώντας έτσι εύλογα την διατύπωση αιχμών για εξυπηρέτηση ρουσφετιών και προσωπικών πολιτικών επιδιώξεων.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
   1)-Ερωτώ ευθέως τον Αναπληρωτή Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο Οικονομικών, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής κ Στούπα Θεόδωρε. 
     -Ισχύει ναι  ή όχι, ο ισχυρισμός του Δημάρχου κ Αποστολάκη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Κυριακή 30-04-2016 ότι:
   Το ετήσιο όριο που προβλέπεται για τις  απευθείας αναθέσεις του Δήμου δεν ξεπεράστηκε ποτέ, και αν αυτό έγινε, οφείλετε σε λάθος των υπηρεσιών του Δήμου;
      Παρακαλώ απαντήστε πριν την έναρξη της συνεδρίασης του επόμενου ΔΣ.  Η μη απάντηση σας εκλαμβάνεται εκ μέρους μου ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ με τον ισχυρισμό του Δημάρχου κ Αποστολάκη και αξιολογείται ανάλογα.........



2)-Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που δημοσιεύεται στη διαύγεια του Δήμου με ΑΔΑ: 6 Ο 0ΠΩ6Ζ-ΥΛΤ έχουμε:
Το ΔΣ ομόφωνα αποφασίζει: 
α)-Συγκροτεί στο Δήμο μας για το έτος 2015 Επιτροπή Παραλαβής ¨Έργων αξίας μέχρι του ποσού των 5.869,41 ευρώ χωρίς ΦΠΑ αποτελούμενη από τους:
-τακτικά μέλη τους Πάντα Νικόλαο και Ασπρογέρακα Νικόλαο με αναπληρωματικά μέλη τους Κατσαμπίρη Γεώργιο και Φραδέλο Κων/νο. 
β)-Συγκροτεί στο Δήμο μας για το έτος 2015 Επιτροπή Παραλαβής Έργων αξίας άνω του ποσού των 5.869,41 ευρώ χωρίς ΦΠΑ αποτελούμενη από τους:
α)-τακτικό μέλος τον Ασπρογέρακα Νικόλαο με αναπληρωματικό μέλος τον Πάντα Νικόλαο.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ: 
Χωρίς την υπογραφή αυτών ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.

Αγαπητοί Αναγνώστες

     Συνεχίζουμε σήμερα την ενημέρωση σας  που αφορούν τις δαπάνες που έγιναν από 01-09-2014 μέχρι 31-12-2016. Ενοχλεί βέβαια αυτή η ενημέρωση τον Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τη Δημοτική του Ομάδα.  Βέβαια θα έπρεπε να την επιδιώκει και να την κάνει ο ίδιος και η Δημοτική του ομάδα. Δεν το κάνουν για τον απλούστατο λόγο ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ δαπανών και ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ. Αυτά προς το παρόν.
-Σιγά αλλά σταθερά θα τα πούμε ΟΛΑ.  
-Είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει.
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
      Σε προηγούμενο άρθρο, σας είχαμε ενημερώσει ότι οι δύο επιχειρήσεις με τις επωνυμίες ΤΟΛΗΣ ΧΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2016 ΜΟΝΟ από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης εισέπραξαν το ποσό των 58.918,80.
      Σήμερα θα ενημερωθείτε για το ποσό που εισέπραξαν από το κεντρικό ταμείο του Δήμου από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2016.


ΣΥΝΟΛΟ 137.125

     Επομένως οι δύο αυτές επιχειρήσεις  με τις  επωνυμίες ΤΟΛΗΣ ΧΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ εισέπραξαν 
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 1: 58.918,80 +137.125=196.043,80 ευρώ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
        Ένα από τα επιχειρήματα της Δημοτικής Αρχής  για να δικαιολογήσει  ότι δεν κάνει διαγωνισμούς και κάνει απευθείας αναθέσεις είναι, ότι θέλει να τονώσει τη τοπική δημοτική αγορά και ότι ΜΟΝΟ όταν δεν βρίσκει υπηρεσίες ή προϊόντα εντός του Δήμου επιλέγει επιχειρήσεις εκτός Δήμου.
      Για να δούμε την  επόμενη επιχείρηση με έδρα το Αγρίνιο. Πρόκειται για το Γεωπονικό Κέντρο  Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ.


ΣΥΝΟΛΟ 59.712,54

      Βέβαια υπάρχει και άλλη επιχείρηση από το Αγρίνιο με παρόμοια δραστηριότητα. Η αναντιστοιχία λόγων και πράξεων είναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ. Η δημοσίευση των συνολικών ομοειδών δαπανών θα προκαλέσει γέλιο ΜΕΓΑΛΟ.
Τους παραδίδω στη κρίση σας, αγαπητοί αναγνώστες.
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 2: 59.712,54 ευρώ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3
      Προχωρούμε την ενημέρωση σας με το ποσό που εισέπραξε το ίδιο χρονικό διάστημα η κα Ζαρκαδούλα που έχει ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ στη ΒΟΝΙΤΣΑ.


ΣΥΝΟΛΟ 30.831,13

ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 3: 30.831,13 ευρώ.

      Σε επόμενη δημοσίευση θα ενημερωθείτε για το συνολικό ποσό που πληρώσαμε για ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ και τα συναφή σε όλους τους προμηθευτές. Με αυτά τα χρήματα θα είχαμε αγοράσει ένα τριάρι και δυάρι διαμέρισμα!!!!!!!!!!   πριν τη κρίση.
-Κάντε υπομονή και θα τα  μάθετε όλα.
-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη ο εξωτερικός συνεργάτης του Κέντρου Μέριμνας πως ονομάζεται, τι υπηρεσίες προσφέρει, πως επιλέγει και ποιες οι αμοιβές του;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4
     Τώρα θα μάθετε πόσα εισέπραξε ο κ. Κτίστης Παναγιώτης από την ηχητική και φωτιστική κάλυψη των  πολιτιστικών, θρησκευτικών εκδηλώσεων, παρελάσεων κλπ. Θα παρουσιάσουμε τις εισπράξεις ανά έτος και συνολικά για οικονομία χώρου.

ΣΥΝΟΛΟ 34.458,81

ΜΕΡΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 4: 34.458,81 ευρώ

   Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, εδώ πρόκειται για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Με τα χρήματα αυτά και οι τρείς Δημοτικές Ενότητες θα μπορούσαν να έχουν δικό  τους εξοπλισμό. Φυσικά σε μεγάλες εκδηλώσεις να ενοικιάσει ο Δήμος μηχανήματα. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι που εισέπραξαν χρήματα με παρόμοιες υπηρεσίες. Τη μερίδα του λέοντος την εισέπραξε ο κ. Κτίστης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5
       Εδώ αφορούν δαπάνες για τη συντήρηση και λειτουργία των εγκαταστάσεων του βιολογικού της Βόνιτσας με δικαιούχο το κ. Κουφοβασίλη Θεμιστοκλή του Ευσταθίου.
ΣΥΝΟΛΟ: 73.200

ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 5: 73.200 ευρώ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ:
ΣΥΝΟΛΟ: 394.246,28

Φίλοι Αναγνώστες
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
      Στο Δήμο μας δυστυχώς Μείζονα Αντιπολίτευση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Είναι σοβαρό πρόβλημα αυτό λειτουργίας του θεσμού. Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης αναλάβατε τις ευθύνες σας.
    Αυτά και τα επόμενα που θα δημοσιεύσουμε δεν θέλουν να μάθετε ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και η Δημοτική του Ομάδα. Το συνολικό ποσό θα προκαλέσει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΑΓΟ.
Έσπειραν ανέμους και τώρα θερίζουν θύελλες. Ας πρόσεχαν.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
      Η επόμενη δημοσίευση για δαπάνες του Δήμου θα γίνει τη Πέμπτη 18 Μάη 2017. Η σειρά των δημοσιεύσεων είναι επιλογή δική μου. Θα δημοσιευτούν τα ΠΑΝΤΑ και για τους ΠΑΝΤΕΣ. Υπομονή κάντε. Η επεξεργασία των στοιχείων είναι χρονοβόρα. 

*********************
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πήρε όλο το «χαρτί» (183.146€!!) ο Γεράσιμος Τζεφριός (ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ του Δημάρχου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ) με απευθείας αναθέσεις μέσα σε 2 χρόνια!



-ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Οι (αδιαφανείς) απευθείας αναθέσεις καλά κρατούν! - Το «μεγάλο φαγοπότι»! - Ρέει το χρήμα για “βόλεμα” ημετέρων!



31 σχόλια:

  1. φάε κοσμε σανό. 80000 ο κουφοβασίλης γιατί έκανε καλή δουλειά ο μπαμπάς του στο χωριό στις εκλογές και 35000 ο κτίστης γιατί μιλάει πολύ και γκρινιάζει πολύ δώσε σανό στον κοσμο ρεεεεεε μπεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω την εντύπωση ότι έχουν ξαναδημοσιευτεί τα ίδια ποσά στους ίδιους δικαιούχους. Είναι επανάληψη για να τα εμπεδώσουμε ή συγκεντρωτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο που ξέρουν είναι τραμπουκισμοί, παλαιολιθική προπαγάνδα, και κάτι μηχανορραφίες.
    Για τίποτε άλλο δεν είναι ικανοί και φυσικά δεν μπορούν να δημιουργήσουν τίποτα.
    Συνεχίστε κύριε Κώστα να ρίχνεται φως και να μην μασάτε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κοπρόσκυλα ουρλιάζουν αλλά το καραβάνι του Τριαντακωνσταντη πρέπει να προχωρήσει. ΚΩΣΤΑ, μη μασάς. Η δημοτική αρχή τα έχει χάσει.
    Τα πρόβατα άρχισαν να βελάζουν αφού βλέπουν πως έχει σανό μόνο για τους συγγενείς και τους κολλητούς. Ξυπνάνε οι δημότες και σε λιγο θα τρέχουν να κρυφτούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ Στούπα έχετε τη πιο βαριά πολιτική και όχι μόνο ευθύνη. Απαντήστε στο ερώτημα του Τριαντακωνσταντή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί σε συκοφαντούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πρόσεχε έχουν άγριες διαθέσεις εναντίον τους. Θερμά συγχαρητήρια δάσκαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να αγιάσει το χέρι σου Τριαντακωνσταντη.
    Δεν είχει ξαναγινει τα κοπρόσκυλα να πέφτουν με τόση λύσσα για πλιάτσικο.
    Γίναμε ο περίγελος της Ελλάδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φτάνει πια, πόσα κοπρόσκυλα θα αφήνουμε να μας πίνουν το αίμα;
    Όχι άλλους κοπρίτες. Δεν αντέχουμε άλλα δημοτικά τέλη για να πληρώνουμε τα παράσιτα που ζουν με τα δικά μας λεφτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tηλεφώνησα πριν λίγο στο Κώστα . Μου είπε για αυτά που συμβαίνουν φταίνε όλοι Δήμαρχος και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι πλειοψηφίας και μειοψηφίας. Δεν έχουν τη ίδια ευθύνη μου τόνισε, αλλά πολλές φορές τους κάλεσα δημοσίως να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να το γράψω του είπα. Κάνε ότι θέλεις μου είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά πρέπει να προβληματίσουν ολόκληρη τη κοινωνία. Είναι κατάντια μεγάλη. Δεν πάει άλλο πιο κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένα είναι σίγουρο. Αυτοί που υπογράφουν θα λογοδοτήσουν και ο Δήμαρχος Αποστολάκης πολιτικά τελείωσε. Του δόθηκε μια ευκαιρία και νόμισε ότι θα είναι αιώνιος αυτοκράτορας. Γιώργο έπαιξες και έχασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νέρωνα τα μαγαζιά του Δήμου δεν είχαν λιπάσματα και αγόραζες από το Αγρίνιο; Τόσα πολλά λιπάσματα που χρησιμοποιήθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κώστα ψάξε για τα 67.000 ευρώ που πλήρωσε ο Δήμος στο ΚΤΕΛ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ . Αυτά τα χρωστούσε από το 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λάκια Στούπα έλεγες ο Σολδάτος με το Φερεντίνο κάνουν πάρτι με τις απευθείας αναθέσεις. Τώρα ο Αποστολάκης και συ Στούπα τι κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσείς νέοι που είστε άνεργοι, αν ο πατέρας σας ήταν πρώην γραμματέας του Δήμου και υποστηρικτής του Δημάρχου Αποστολάκη τότε θα παίρνατε σε 2 χρόνια 73.200 ευρώ, όσα παίρνει σε 4,5 χρόνια πτυχιούχος Δημόσιος υπάλληλος με 28 χρόνια υπηρεσία. ¨Όμορφος κόσμος ηθικά και αγγελικά πλασμένος Αντιδήμαρχε Οικονομικών Στούπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Oι Αποστολάκηδες έχουν τη κύρια ευθύνη και όσοι υπογράφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αστραφτει η μιζα, βρονταει η λερα...
    Καλοφάγωτα.....Τακτοποιημένα ως και τα εγγόνια τους...
    Ξεμπροστιάστε τα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειναι προκληση σε τετοιους δυσκολους καιρους, αλλοι να παιρνουν τοσα χρηματα και αλλοι να μην εχουν να πληρωσουν το ρευμα.
    Τωρα διαβαζω το αρθρο και νοιωθω οπως ολοι οι δημότες ΒΛΑΚΑΣ
    Τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δήμαρχε Αποστολάκη είστε υπεύθυνος για ότι συμβαίνει. Τα καμώματα σας ντροπιάζουν τη Ξηρομερίτικη υπερηφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάντα Νίκο και Ασπρογέρακα Νίκο τα παραλάβατε όλα τα έργα που έχετε υπογράψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δήμαρχε Γεωργοθόδωρε θα πληρώσεις την αγάπη σου στην εξουσία, τη δόξα και το χρήμα. Μας έλεγες ότι άδικα σε κατηγορούσαν ως Δήμαρχο Ανακτορίου για το κουνιάδο σου. Τώρα τι έχεις να μας πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παντελή με τόσα λιπάσματα θα λιπάριζα όλα τα καλαμπόκια και τα τριφύλλια στο Φραξά. Που πήγαν τα λεφτά Παντελή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ ο δεξιός σας το είπα πολλές φορές δεν με ακούσατε. Ο Κώστας έχει στοιχεία και γράφει έτσι. Τον ξέρω από παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πανταζή και Τραυλέ τα παραλάβατε πραγματικά όλα τα έργα που υπογράψετε και πληρώθηκαν οι δικαιούχοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όταν φύγουν τα λαμογοια του δήμου μας, θα πρέπει να στηθεί ενα γερο γλέντι, κ οι καμπάνες να χτυπούν χαρμόσυνα, όπως στην Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα γνωστά σε όλους παπαγαλάκια συμφερόντων από τη Ζαβέρδα που ανώνυμα συκοφαντούσαν το Κώστα κούρνιασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑ ΤΑ 12ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΌΒΟΥΝ ΣΕ ΙΜΕΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΛΌΓΟΣ, ΙΣΟΤΙΜΕ ΠΌΣΑ ΠΉΡΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΗ ΥΠΕΡΣΑΣ.ΙΘΗΚΕ ΛΑΚΙΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ξηρομερο μας κανεις ζημια εμας τους αντικαρυ!!εκτος και αν συμπολιτευεσε!!!ενας φανατικος αντικαρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τον Στουπα το μόνο πού τον ενδιαφέρει είναι να φτιάξει το δρόμο στα ηλιοστάσιο του τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΤΙΣΤΗΣ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΜΠΑΡ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο