Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΤΖΕΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Μια διαπίστωση για την απόσταση των κεραίων κινητής τηλεφωνίας σε ΦΥΤΕΙΕΣ και ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζένη Παπαδημητρίου 

       Επ' ευκαιρία της γιορτής της Τσιγαρίδας μιάς και βρέθηκα στις ΦΥΤΕΙΕΣ, ήθελα να δω ιδίοις όμμασι την περιοχή που είναι εγκατεστημένες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, επειδή μερικοί συγχωριανοί μας απο την Χρυσοβίτσα, υποστηρίζουν ότι βρίσκονται δίπλα στο χωριό. 
        Επισκέφτηκα το νεκροταφείο τού χωριού και το Γυμνάσιο τα οποία βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση. Οι κεραίες δεν φαίνονταν καλά, μόνο οι κορυφές τους από το νεκροταφείο.........



     Κατόπιν επισκέφτηκα το γήπεδο των Φυτειών το οποίο βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά εν σχέση με το γυμνάσιο και το νεκροταφείο. Και από εκεί οι κεραίες είναι σε μεγάλη απόσταση, το δε χωριό βρίσκεται σε μεγαλύτερη απόσταση. Δείτε φωτογραφίες για του λόγου το αληθές και βγάλτε συμπεράσματα. 

ΥΓ: Όσο για μερικούς συγχωριανούς μας, που υποστηρίζουν ότι στις Φυτειες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας είναι μέσα στα σπίτια των κατοίκων, ας πάνε εκεί και να δούνε την απόσταση τού χωριού με τις κεραίες και μετά να πάνε στη Χρυσοβίτσα στην θέση "ΠΙΛΑΚΟ" και να κάνουν το ίδιο. 
      Γιατί ως γνωστό έχουν συνηθίσει να κάνουν αντιπολίτευση στον πρόεδρο τού Τοπικής κοινότητας Χρυσοβίτσας κ. Γιάννη Χρονη γιατί δεν είναι τις αρεσκείας τους και της παράταξης τους. Με την υγεία των κατοίκων δεν παίζουμε και πολύ περισσότερο με την υγεία των παιδιών πού βρίσκονται σε μικρή απόσταση τα σπίτια τους από την κεραία. 
      Εξάλλου αν η κεραία είχε εγκατασταθεί στην κανονική της θέση "ΠΑΓΩΝΙΑ" όπου είχε πάρει την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο τού 2012 θα είχαμε και εμείς καλύτερο σήμα.










1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΑ ΤΖΕΝΗ,ΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΜΑ ΔΙΩΞΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ.ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΑΡ'ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΟ ΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΘΕΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΛΕΧΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΗΜΑ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΚΕΡΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ;;
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο