Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Γυναίκα 31 ετών από τη Ναύπακτο έπεσε από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Από την Ναύπακτο σύμφωνα με ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες η 31χρονη γυναίκα που έπεσε στο κενό από την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.
Εικόνες από τις έρευνες που συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα.
Συνεχής Ενημέρωση
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους patrastimes ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών κύριος Κυριακουλόπουλος όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος......
Από τις 8.00 το πρωί σκάφος του λιμενικού περιπολεί στην περιοχή για τον εντοπισμό της. Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμενικό και την αστυνομία μετά τον εντοπισμό εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στη Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το φύλο του ατόμου που αναζητείται αλλά εκτιμάται πως πρόκειται για γυναίκα,
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε σημείωμα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Nafpaktianews.gr το αυτοκινητό ήταν σταθμευμένο πάνω στην Γέφυρα στο ρεύμα προς Ρίο.
Πρώτη ενημέρωση
Ένα άτομο, πιθανόν γυναίκα αναζητά το πρωί του Σαββάτου η Αστυνομία και το Λιμενικό.Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr,αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο πάνω στη Γέφυρα, και μέσα σε αυτό ένα ιδιόχειρο σημείωμα. Ήδη είναι σε εξέλιξη έρευνες στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου-Αντιρρίου για τον εντοπισμό της.
e-maistros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο