Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

37.711,43 € με διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου για την αποκατάσταση δρόμου προς Πηγάδια - Παλαιομάνινα. Δεν ασκεί ανακοπή στη διαταγή πληρωμής ο Δήμος Ξηρομέρου.

Εκδόθηκε η διαταγή πληρωμής υπ' αριθμόν 32/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, με την οποία έγινε δεκτή η από 8/11/2016 αίτηση εταιρίας, ώστε να της καταβληθούν 37.711,43 € από το Δήμο Ξηρομέρου για την αποκατάσταση δρόμου προς Πηγάδια - Παλαιομάνινα....

Ο Ο.Ε. του Δήμου Ξηρομέρου, κατόπιν γνωμοδότησης Δικηγόρου, έλαβε απόφαση να μην ασκήσει το ένδικο μέσο της ανακοπής κατά της επίμαχης διαταγής πληρωμής (δείτε εδώ).
Για τους μη μυημένους στις συγκεκριμένες μεθόδους, όπως ήμασταν και εμείς πριν μας κάνουν ταχύρυθμο μάθημα, εδώ πρόκειται για την πασίγνωστη στις παλιές καραβάνες της τοπικής αυτοδιοίκησης μέθοδος, του «στρίβειν δια του Πρωτοδικείου και της γνωμοδοτήσεως».
Αλάνθαστη μέθοδος σαν το κανάτι στην αξέχαστη ταινία του Ελληνικού Κινηματογράφου «Η θεία από το Σικάγο». Όταν το ύψος του ποσού δεν επιτρέπει απ' ευθείας ανάθεση, πάνε κάνε το έργο, πήγαινε δικαστικά και θα σε πληρώσουμε. Προκύπτουν και κάποια μικρά έξοδα νομικά, αλλά εδώ μιλάμε για μία μέθοδο πολυεφαρμοσμένη, χιλιοτραγουδισμένη, δοκιμασμένη στο πέρας του χρόνου και φυσικά το κυριότερο......., αποτελεσματική.
Φυσικά συμπληρώνουμε ότι η εταιρία ορθά διεκδικεί και παίρνει τα δεδουλευμένα της. Το θέμα είναι η συμπεριφορά και η στάση του Δήμου Ξηρομέρου.

mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο