Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: «Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη» στο κέντρο Μέριμνας. Ανακλήθηκαν 2 αποφάσεις. Επιστρέφονται πίσω τα χρήματα…

   -Έκθετη η Δημοτική Αρχή Ακτίου Βόνιτσας από τις νέες αποκαλύψεις του Κώστα Τριαντακωνσταντή
   -Η τοπική κοινωνία βοά για το σκάνδαλο αλλά η δημοτική αρχή συνεχίζει να σφυρίζει δήθεν αδιάφορα.
  -Ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Τραυλός Σωτήριος του Κέντρου Μέριμνας συμμετείχε και ψήφισε σε συνεδρίαση που αποφάσισε απευθείας ανάθεση (άκουσον-άκουσον) στον εαυτό του!!!!. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ… 
  -Η Αντιδήμαρχος και μέλος του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κα Πανταζή Παναγιώτα συμμετείχε και ψήφισε σε συνεδρίαση που αποφάσισε απευθείας ανάθεση σε επιχείρηση που συμμετέχει ο πατέρας της!!!. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ… 
   -Κατόπιν των ανωτέρω η Αντιδήμαρχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας κα Πανταζή Παναγιώτα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας κ. Τραυλός Σωτήριος δεν ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Αυτή είναι η ενδεδειγμένη πολιτική στάση που πρέπει να κρατήσουν. Δεν μπορούν να παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή μας.
  -Ο Πρόεδρος του  Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας  κ. Αποστολάκης Παντελής οφείλει να υποβάλλει  αμέσως τη παραίτηση του.
  -Αν δεν υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης οφείλει να τους διαγράψει από τη Δημοτική του Ομάδα. Αν δεν το πράξει ο χαρακτηρισμός του πολιτικά Ανίσχυρος είναι επιεικής.
Αναλυτικά....

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΧΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

"Δυστυχώς ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης είναι πολιτικά ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ"

        Εδώ και αρκετούς μήνες καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους να πληροφορηθούν με ποιο τρόπο λαμβάνονται οι αποφάσεις στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου μας. Τυχαία βέβαια δεν το έκανα τυχαία.. Τους καλούσα να εφαρμόζεται η νομιμότητα...........



Γράφω για πολλοστή φορά το άρθρο 99 του κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.

ΑΡΘΡΟ 99
Κώλυμα συμμετοχής στη συνεδρίαση
1.-Δημοτικός σύμβουλος δεν μπορεί να μετάσχει στη συζήτηση ενός θέματος ή στην κατάρτιση αποφάσεως του δημοτικού συμβουλίου ή να συμμετέχει σε γνωμοδοτικά συλλογικά όργανα , τα οποία γνωμοδοτούν για θέμα που θα εισαχθεί στο δημοτικό συμβούλιο, εφόσον ο ίδιος ή συγγενής του έως το δεύτερο βαθμό εξ αίματος ή εξ αγχιστείας έχει υλικό ή ηθικό συμφέρον.
2.-Απόφαση που έχει ληφθεί κατά παράβαση της διάταξης αυτής είναι άκυρη.  Ο σύμβουλος που έλαβε μέρος στη συνεδρίαση διαπράττει σοβαρή παράβαση καθήκοντος και τιμωρείται με την ποινή της αργίας, σύμφωνα με τα άρθρα 142 και 143.

      Τούτο το άρθρο προφανώς δεν τηρήθηκε και έχουμε τις παρακάτω αποφάσεις που πάρθηκαν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016. Δείτε τις παρακάτω αποφάσεις:
 ***************************



Τώρα τη θυμηθήκαν τη νομιμότητα. Έτσι απλά, εκ παραδρομής συμμετείχαν; 

Αγαπητοί Αναγνώστες
        Τα δύο θέματα αυτά (και άλλα πολλά) είναι προς έλεγχο νομιμότητας στην αρμόδια Ελεγκτική αρχή. Στην έρευνα που διεξάγει αυτή κατόπιν προσφυγής μου οι αρμόδιοι του Κέντρου Μέριμνας δεν απάντησαν, τουλάχιστον μέχρι τώρα που γράφω το άρθρο, σε ερωτήματα που τους έθεσε.
    Σεβόμενος την έρευνα προς το παρόν δεν γράφω τα ερωτήματα. Βέβαια το σχετικό έγγραφο το διαβίβασα στους επικεφαλείς των  τεσσάρων δημοτικών  παρατάξεων με τη παράκληση να ενημερώσουν τους Δημοτικούς Συμβούλους. Το ότι δεν απάντησαν, δεν είναι τυχαίο. 

       Τούτο όμως δεν τους εμπόδισε να φέρουν προς ψήφιση τον Απολογισμό του Κέντρου Μέριμνας του 2015. Αφού ψήφισαν κατά πλειοψηφία τον απολογισμό ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ !!!!!.  Απίστευτα και  όμως αληθινά. Έτσι διοικείται δυστυχώς ο Δήμος μας.

       Ο Πολιτικά Ανίσχυρος Δήμαρχος κ Αποστολάκης όφειλε εδώ και πολύ καιρό,  να αντικαταστήσει όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας που πρότεινε. Το γιατί δεν το έκανε φάνηκε σαφώς  μέσα από τα άρθρα μου. Το ίδιο βέβαια πρέπει να πράξει και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ Φερεντίνος. Να αντικαταστήσει τα μέλη του ΔΣ της παράταξης του, που πρότεινε.

Φίλοι Αναγνώστες
     Κατόπιν των ανωτέρω  η Αντιδήμαρχος  και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας κα Πανταζή Παναγιώτα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας κ. Τραυλός Σωτήριος δεν ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Αυτή είναι η ενδεδειγμένη πολιτική στάση που πρέπει να κρατήσουν.  Δεν μπορούν να παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή μας.
   Ο Πρόεδρος του  Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας  κ. Αποστολάκης Παντελής οφείλει να υποβάλλει  αμέσως τη παραίτηση του.
Μετά την απόφαση της Ελεγκτικής  Αρχής θα επανέλθουμε.

        Αν δεν υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης οφείλει να τους διαγράψει από τη Δημοτική του Ομάδα. Αν δεν το πράξει ο χαρακτηρισμός του πολιτικά Ανίσχυρος είναι επιεικής. Ανάλογα του τι θα πράξει ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ.

       Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σας καλώ τούτη την κρίσιμη ώρα ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
  -Δήμαρχε κ Αποστολάκη Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

     Σε ότι με αφορά δεν επιχαίρω δια τη  προσωπική δικαίωση μου. Θέλω να περάσω όμως ένα μήνυμα στους αναγνώστες:
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ και ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ. 
   Αφήστε το καναπέ της τηλεόρασης, ξεχάστε το ότι δεν γίνεται τίποτε, γίνετε ελεύθεροι ενεργοί πολίτες παρά φοβισμένοι υπήκοοι.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

86 σχόλια:

  1. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απύθμενος βούρκος! ΜΠΡΑΒΟ σου 30ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ! Μας άνοιξες τα μάτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ:
    -Ε.. πάρε και εσύ απο τα χρήματα των δημοτών, άρπαξε απο το ταμείο του δήμου, γιατί κάθεσαι ακόμα;
    -Κάνε μια παρανομία "βούτηξε" λεφτά από το ταμείο του Δήμου κι αν σε πιάσουν επιστρέφεις τα κλεμμένα (χωρίς τόκο) κι όλα μια χαρά θα σου είναι...

    ΥΓ: ΑΣΕ.. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ... ΧΕΙΡΟΜΒΟΒΙΔΑ ΕΡΙΞΕΣ ΚΩΣΤΑ...
    Για δες το καλύτερα όμως γιατι φαίνονται να υπάρχουν και πιθανές ποινικές προεκτάσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ακόμα ούτε μία παραίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε που τους βρήκατε ρεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυρωσεις!! Να πατε σπιτια τους τα βοδια. Μπραβο κ. Κώστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Βονιτσιάνοι ξενιτευονται, υποφέρει ο κόσμος κι αυτοι έβαλαν χερι στο μέλι, αρμέγουν τα λεφτα των δημοτων και τα τσεπώνουν. Να αγιασει το χερι του Τριανατακονσταντή που τα γράφει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να βγούμε όλοι στη ζητιανιά γιατί με capital control που έχουμε θα δυσκολευτούν να επιστρέψουν τα χρηματα. Α ρε κακόμοιρε λαέ, δημότη, που σήμερα γιορτάζεις τον αϊ δημητρη των φτωχών και τρως ακόμα σανό. μεχρι πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΥΣ .... ΕΣΚΙΣΑΝ ΛΕΜΕ .....
    Πραγματικά εξοντωτική ποινη... Αμείλικτος ο Παντελης...
    Τους έκανε τα μουτρα κρεας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Δήμαρχος Αποστολάκης και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας έδωσαν με απευθείας αναθέσεις 180.000 ευρώ στο κουνιάδο του Δημάρχου , Τζεφριό Γεράσιμο. Που να βρούνε το ηθικό ανάστημα να τους διαγράψουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρώμα, μπόχα, δυσωδία. Δήμαρχε σε ρεζιλέψανε ή είσαι και συ στο κόλπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑΞΙΔΕΥΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ ΣΗΝ ΚΙΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παντελής, Πανάγιω και Σπέκας δεν έχουν θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μας έκαναν ρεζίλι. Δήμαρχε δίωξε τους διαφορετικά το μέλι είναι γλυκό και για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμα κλέψεις κανένα πακέτο τσιγάρα είσαι κλέφτης και θα φας 5 μήνες φυλακή. Αμα τα αρπαζεις απο το δήμο είσαι κυριος....
    Διαβάζοντας αυτά τα νέα νιώθεις ντροπή που είσαι δημότης ακτιου βονιτσας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενάρετε Λάκια Στούπα πόσο ηθικά τα βρίσκεις όλα αυτά; Χαίρομαι που έγινες υποχείριο των πρασινοφρουρών. Ανόητος είσαι ή κάτι άλλο συμβαίνει Λάκιααααααααα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ....
    ΣΠΕΚΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μιλαμε παραδειγμα προς αποφυγη... Εαν τους εβλεπαν οι αρχαιοι μας θα τους εφτυναν κ επιπροσθετως θα τους κατουραγαν μετα θα τους επαιρναν ολα τα υπαρχοντα και θα τους καταξευτιλιζαν.
    Δεν μπαινεις στο δημο να αρπαξεις αυτα που δεν σου ανηκουν...ουτε για να αυξησετε την περιουσια σας...καταλαβατε...
    Σασ βαλαμε εκεί ..για να οδηγησετε το καραβι.. κ ειδαμε τα εργα σας... τοσο σκατιλα πια που δεν μπορει να κρυφτει πουθενα.. μποχα κ σαπιλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολλοί θα γυρίσουν πολλά χρήματα στο Δήμο. Είναι πολύ το παράνομο χρήμα που μπήκε σε τσέπες που δεν το δικαιούταν. Αυτό θα δείτε που θα βγει αληθινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς 6:40
    ΠΑΤΡΙΩΤΗ: Ζήτα τουλάχιστον να τους κάνουν γραμματόσημο, να τους γλύφεις χωρίς τύψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που είναι καθαροί πρέπει να απαιτήσουν ο Παντελής, η Πανταζή και ο Σπέκας να πάνε σπίτια τους. Διαφορετικά τους καλύπτουν. Η συγκάλυψη είναι συνενοχή λόγω προσωπικού οφέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δάσκαλε βάλανε τους τραμπούκους να σε φοβίσουν. Συγχαρητήρια που τους έβγαλες στο ξέφωτο. Πάντως να προστατεύεις τον ευατόν σου . Είναι αδίστακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η καλύτερη διαφήμιση προς τα λαμόγια σε όλους τους δήμους: ρημάξτε, πάρτε παρανομα χρηματα κι αν είστε άτυχοι και σας πιάσουν, τα επιστρέφετε πίσω και καθαρίσατε!
    Πόσο μπροστα είμαστε θεε μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΚΟΝΣΤΑΝΤΗ: -Γραφικό...
    ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ; -Ο Τριαντακωνσταντής σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ρε τι καταδικες κ προστιμο ρε σεις? λετε να τους πονεσει πολύ? Βαλτε τους 2χρονια να δουλευουν για την κοινωνια την οποια υποτιμουν. Να καθαριζουν τουαλετες ρε στους παιδικους σταθμους η στο σχολειο της βονιτσας... , ακου προστιμο κ καταδικες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παναγιώτα μ' και Ακη μ' καλοφάγωτα. Μπορεί να σταθηκατε ατυχοι αυτη τη φορά γιατι σας τσακωσε ο τριαντακονσταντης, όμως τα επόμενα ευρωπουλα έρχονται....!
    Εις υγειας των κοροιδων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. απογοητευση....δυστυχως μια μικρογραφια της κοινωνιας που ζουμε και της εκπτωσης αξιων που βιωνουμε...προς τι η εκπληξη λοιπον; κριμα που καποιοι "πρεσβευουν" το "νεο", αλλα αποδεικνυεται οτι ειναι το "παλιο", με αλλο περιτυλιγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μα...τοση αναισθησια;;; Στον εαυτο του;;; Που τους βρηκαν αυτους ;;; Ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατι φωναζετε; Εμεις τους ψηφισαμε; Εμας μας φλομωσαν στα ψέματα και αυτοι φλομωσαν στα ευρώ....
    Και ζουμε εμείς κακά και αυτοι καλυτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΩ ΠΩ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ, ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ..ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ. ΚΙ ΕΓΩ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΨΑΧΝΩ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΟΙΑ ΓΙΔΑ?ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ?Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΚΙΑΣ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ....ΛΑΚΙΑ ΙΣΟΤΙΜΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΕ ΤΙ ΛΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΑΥΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ.....ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κατά τα αλλα εγω εδω στην Κατούνα περιμενω τον αναδρομο Ερμη για να δω που θα κάτσει ή μπίλια για να βρω λεφτα να αγορασω τριφυλλι για τα πρόβατα. Τωρα μέσα το κεφάλι? Η ζωή είναι για λίγους? ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΑΓΟΝΙΣΤΙΚΑ Κ ΕΓΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Τορα αλλοι αρμεγουν πρατίνες κ αλλοι αρμεγουν τα λεφτα και τα τσεπονουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς 10.08, ασε....ο σοσιαλισμος σας μας εφαγε ολα αυτα τα χρονια κ τωρα η μεταλλαξη του που λεγεται ΣΥΡΙΖΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    Κλεψε να εχεις να φας, γιατί με αυτούς δεν θα μεινει ούτε ξεροκόμματο. Κλεψε κόσμε να ταίσης τα παιδια σου. Αμα χρωσταγε κανας φουκαρας βονιτσανος θα στελνανε κλητηρα να του παρουν το σπίτι. Οι δημοτικοι συμβουλοι παρανομα πηραν χρηματα και τιμωρηθηκαν να τα επιστρεψουν. σιγα τ αβγα. Με τετοια ατιμορησια καλα να κάνουνε.Η δικαιοσυνη στην ελλαδα ειναι σαν το φιδι δαγκωνει μονο τους ξυπολητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όσοι έκοψαν εικονικά τιμολόγια να επιστρέψουν τα λεφτά στο Δήμο. Βλέπετε σε ποιους εργάτες πήγαν τα λεφτά. Σας δούλευαν όταν σας έλεγαν κόψτε εικονικά τιμολόγια για να πληρώσουμε τους εργάτες. Έτσι δεν είναι Παντελή; Πόσα τέτοια έκοψες; Τι τα έκανες τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Νομίσατε ότι με τους τραμπούκους θα φοβίσετε το Κώστα. Δεν το ξέρετε καλά. Τώρα άρχισε ο διασυρμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Στρατηγέ κ Γερωκοστόπουλε και κ Μπουμπούλη Αφροδίτη τους αφήσατε να αλωνίζουν. Γιατί δεν πηγαίνατε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Μέριμνας. Έχετε μεγάλες πολιτικές ευθύνες. Παραιτηθείτε ή αλλιώς Θύμιο Φερεντίνο αντικατέστησε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Και η προηγούμενη Πρόεδρος του Κέντρου Πένυ Βασιλάκου έδινε απευθείας αναθέσεις στον αδελφό της Κώστα Βασιλάκο από το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και τώρα Παντελή , Πανταζή και Τραυλέ ποιός είναι ο γραφικός και ο τρελός ; Γίνατε ρεζίλι. Εξαφανιστείτε από τη κοινωνία. Άκου τώρα που τους κατήγγειλε ο τριαντακωνσταντής θυμήθηκαν να αποκαταστήσουν τη νομιμότητα.Παραιτηθείτε για να διευκολύνετε το Δήμαρχο. Διαφορετικά Γιώργο διέγραψε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Aυτή είναι η παιδεία και ο πολιτισμός της κ Πανταζή Παναγιώτας που έλεγε σε πρόσφατη συνέντευξη της στα Ακαρνανικά Νέα. Αν έχει λίγο φιλότιμο πρέπει να παραιτηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πρεπει να ντρεπονται να βγουν στην κοινωνία που πειναει. Αν εχουν τσιπα να παραιτηθουν. τι αλλο θα δουμε? Τι αλλξ θα δουμε??? Ο γραφικος κωστας παντως δικαιωνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Λάκια ξέρεις τι θα λένε μετά από χρόνια; Αυτά γινότανε επί Αντιδημάρχου Οικονομικών Στούπα του Λάκια. Θα έχουν άδικο; Και αφού λες ότι είσαι ηθικός αποδείξτε το.Εκτός αν αυτά τα θεωρείς ηθικά; Λάκια κόψε το δούλεμα και πάρε θέση. Διαφορετικά το μέλι ........κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παντελή .έχεις πολύ καλή πένα. Γράψε κάτι να γελάσουμε.Σας έκαναν δημόσιους υπάλληλους χωρίς να ξέρετε από δημόσια διοίκηση.Πήρατε από μια καρέκλα και μοιράζετε χρήματα και κάνετε δημόσιες σχέσεις.Ντροπή σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τα σκουπιδια σε ιδιωτες,αναθεσεις σε συγγενεις,τραμπουκισμοι εργαζομενων,εκβιαση εργαζομενης να μην γινει διοικητικος υπαλληλος ενω δικαιουται,προισταμενοι χωρις προσοντα,μαυρη και ανασφαλιστη εργασια....ΝΙΚΟ ΜΩΡΑΙΤΗ δεν τα βλεπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν ντρεπεσται ; Δεν κοκκινιζεται;;; Ακομα δεν παραιτηθηκατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ δεν κοκκινιζεις που τα γράφεις με κατάληξη (-αι) αντί για (-ε);

      Διαγραφή
  46. Να τους διαγράψει; ποιός; έχει τα κότσια; Ξερουν πολλά για τις απευθείας αναθέσεις 180.000 € στο κουνιάδο του Δημάρχου. Όταν έχεις τους σωστούς άσους στο μανίκι, δεν σε πιάνει τίποτα.
    Αλλά μήπως και άλλοι είναι στο κόλπο ε? Ετσι εξηγείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Θα μείνει ιστορικό αυτό που εγραψε ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ όταν κατεβηκε υποψηφιος:
    "Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ - ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ".
    Πως το είπε: "ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"

    Μεγάλε Κλαίω.... ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Δεν υπάρχει πιά καμμιά ελπίδα στο τόπο μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μόνο αυτοί πρέπει να παραιτηθούν; Ο δήμαρχος λίγα έχει κάνει ή δεν ήξερε; Ας φύγουν όσο είναι νωρίς δεν φταίμε πουθενά να πληρώνουμε τις δικά τους τερτίπια. Αυτό μάθανε αυτό κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Για την αποκαλυψη αυτών που έγραψε ο Τριαντακονσταντης έχεις να πεις τίποτε Παντελή? Μούγκα έεεεε!
    Τον καημενο τον Παντελή μαλλον τον αναγκασαν ειναι αδικία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. τα σχολεια ειναι πολιτισμος.....και το νομικο κεντρο πολιτισμου του δημου μας ταμειο για τις αναγκες μας....αρα πολιτισμος=ταμειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γιώργος και Παντελής Αποστολάκης, φοβερό δίδυμο. Πόσο και γιατί θα τους ανέχεστε 5-6 καθαροί Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας; Για τους υπόλοιπους ξέρουμε.....το μέλι είναι γλυκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κυρ Παντελή όπως βλέπεις έμπλεξες άσχημα. Πρώτα θα επιστρέψετε όλη η παρέα τα πολλά χρήματα στο Δήμο, θα λογοδοτήσετε εκεί που πρέπει και μετά θα εξαρτηθεί αν θα φύγεις για το εξωτερικό που δήλωσες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κλέψανε πριν ένα χρόνο. Μέχρι να τους πιάσουν ήταν όλα νόμιμα και τους συκοφαντούσε ο τρελός Κώστας. Τώρα τα επιστρέφουν. Σε λίγο θα ζητήσουν και το λόγο που τους μολογάμε. Φτούσα σας ρε ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δάσκαλε μας έκανες το καλύτερο μάθημα. Τώρα είμαστε σίγουροι γιατί βάλανε τους 4 τραμπούκους να σε βρίζουν και να σε απειλούν. Ήξεραν τι είχαν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Επικοινώνησα με το Κώστα. Ο Δεξιός που έχω γράψει και άλλες φορές είμαι. Τον ρώτησα τι γίνεται. Μου απάντησε λακωνικά. Είμαστε στην αρχή.Αυτά είναι κόκκοι στην άμμο. Επέμενα να γίνει πιο αποκαλυπτικός. Με ρώτησε τότε αν βρέχει εδώ στο χωριό, γιατί θέλει να μαζέψει τις ελιές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Στην υγειά μας Κορόϊδα.
    Ας μας πουν στα 2 χρόνια της θητείας του πόσα χρήματα του Δήμου (δικά μας) διακινήθηκαν προς το σοί τους. Λένε ότι τρώνε με χρυσά κουτάλια.
    Κάποιοι πάλι λένε ότι όταν εκοβαν προμήθειες σε συγγενείς έβαζαν τον Φραδέλο και ψήφιζε για να μη φαίνονται αυτοί.
    Αυτα που πιάστηκαν ειναι ψίχουλα μπροστα στα χιλιάδες ευρω που διακινήθηκαν προς ημετερους.
    Αν ξέρει κάποιος, θα ήθελα να απαντήσει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Το θράσος αυτων των ανθρώπων πραγματικά δεν έχει όρια. Είναι απίστευτο ότι δεν έχουν βρει ούτε μία συγνώμη να πουν στους δημότες και να εξηγησουν γιατί εβαλαν το χέρι στο μέλι. Περιμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μετα το χαδι-κουκουλωμα που επέβαλε ο Παντελής -τωρα θα μου πείτε κόρακας κοράκων μάτι δεν βγάζει- σκέφτηκα μια πιο σκληρη τιμωρία που έπρεπε να τους επιβαλει.
    Να γραψουν απο 100 φορες: ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ... ΜΕΛΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εσύ Παντελή ως Πρόεδρος γιατί τους άφησες να πάρουν μέρος στις συνεδριάσεις παρότι ήξερες ότι η συμμετοχή ήταν παράνομη; Θα μας πεις πόσες εικονικές απευθείας αναθέσεις έκανες για να πληρώσεις όπως είπες τους εργάτες; Ποσά ,δικαιούχους, εργασία και ονόματα εργατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γιώργο Αποστολάκη και Λάκια Στούπα το βρωμίζεται το γρέκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Στο δημο μας ακουγονται πολλα για σακουλες και λοβιτούρες? Μπάααα κάποια παρεξήγηση θα είναι, κάποιο λάθος θα γινε. Για την κατάντια του δημου φταίνε οι σκοτινοί εχθροί του.. που θέλουν το κακό του επειδή τον ζηλεύουν! Καμία ελπίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Θύμιο Φερεντίνο γιατί δεν παίρνεις δημόσια θέση για όλα αυτά; Αυτές είναι αποφάσεις. Δεν είναι δημοσιεύματα. Μήπως σε κρατάνε Θύμιο; ΄
    'Ενας ψηφοφόρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πρώην και νυν Δημοτικοί ¨άρχοντες επιστρέψτε τα χρήματα στο Δήμο που δεν κάνατε νόμιμη διαχείριση. Προμηθευτές και εργολάβοι σταματήστε να κόβετε εικονικά τιμολόγια. Η εφορεία θα σας φορολογήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μας δουλεύετε ? Ζημίωσαν το δημο, πρέπει αμεσως να δημευθεί όλη η περιουσία των και των συγγενών τουε αν σχετίζονται με την υπόθεση και να πάνε δικαστηριο. Τίποτε λιγότερο. Για να πάει μπροστά η κοινωνια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Βασίλη Σώζο ήρθε η ώρα να μιλήσεις. Γνωρίζεις τα πάντα. Αργότερα δεν θα είσαι πιστευτός. Θα προσφέρεις υπηρεσίες στο τόπο. Η συγκάλυψη είναι συνενοχή. Άφησε τους συναισθηματισμούς στην άκρη. Το καράβι έγινε κομμάτια στους βράχους. Δεν το βλέπεις; Μίλα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Κώστα είμαι υπερήφανος που ήμουν συμμαθητής σου και με βοηθούσες στα μαθήματα γιατί ήσουν μέσα στους τρεις καλύτερους μαθητές. Σε θαυμάζω που δεν συμβιβάστηκες και παλεύεις για το φτωχό κοσμάκη.Ομολογώ δεν σε ψήφισα. Μπράβο σου και είμαι σίγουρος ότι θα το πας μέχρι τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Άκου κλέψαμε εκ παραδρομής και τώρα που μας τσάκωσαν τα επιστρέφουμε. Ρε Ουγκάντα νομίζετε ότι ζείτε. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Έλεος παντελη, υπάρχουν και όρια στην τιμωρία. το παρακανες?
    Αφου φανερα τα πηραν τα λεφτα που ειναι το προβλημα? μηπος φταιει και σας εμποδισε η αντιπολιτευση?

    Ο Γιώργος Σουρής, έγραψε το παρακάτω ποίημα πριν 100 χρόνια:
    Κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
    Τον κλέφτη να γυρεύουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Απο φετος να διοργανωνονται τα καλοκαιρια και βραδιές ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. Με μεγάλες αφίσες του αξεπεραστου και δυναμικού παντελή και ολου του θιασου του μεριμνας με νερα κορπής (έτσι γραφονται οι προμηθειες, ο νοων...νοείτω), πρατίνες, ξυγκια, άλογα.... ε ρε γλεντια. Αξιοθρήνητοι νοσταλγοί μιας εφήμερης και κάλπικης βλαχο-γκλαμουριάς, με ξένα λεφτά. Το κοινωνικό υβρίδιο, που εξέθρεψε τα τελευταια χρονια ο δημος, σε όλο του το μεγαλείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Να επιστραφούν όλα τα φράγκα και να δοθούνε σε παιδικούς σταθμούς και σχολεια γενικότερα. Τουλάχιστον να μείνουν στην ιστορία ως ευεργέτες. Ηδη μια πτερυγα στο εργοστασιο στη κορπή θα ονομαστεί Τραυλος Σωτηριος?. τοσα τιμολογια για νερα κορπης εχει κοψει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Οι απ ευθείας αναθέσεις έργων από το κέντρο μέριμνας σε συγγενικά πρόσωπα δημοτικών συμβούλων, φαίνεται τελικά πως είναι οικογενειακή υπόθεση!
    Χαμένη είναι η τοπική αγορά. Οι τοπικές επιχειρήσεις που αργοπεθαίνουν και δεν τους πετάει ο Παντελής ουτε ένα ψίχουλο! Δεν μπορούσε το κέντρο μέριμνας να προμηθευτεί από άλλες επιχειρήσεις; Γιατί αυτή η επιλεκτική συμπεριφορά; Δεν χόρτασαν ακόμα οι συγγενείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ρωτήστε το κυρ Παντελή να σας πεί η Ζαρκαδούλα ΄Αννα με το βιβλιοπωλείο πόσα χρήματα πήρε από το Κέντρο Μέριμνας σε απευθείας αναθέσεις; Ο πατέρας της Πανταζή πόσα χρήματα πήρε από απευθείας αναθέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

    Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Λέει μια παροιμία.

    Για να συμπληρώσει μια άλλη.

    Εκεί που ο αετός ισιώνει τα φτερά του οι γλάροι δεν πετάνε. Εγώ πάντως γλάρος δεν είμαι.

    Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αναγνώστες για τα καλά σας λόγια. Σε όσους επικοινωνούν μαζί μου και εκφράζουν την αγωνία τους για τη ζωή μου τους λέω.
    Μην ανησυχείτε , έχω πάρει όλα τα νόμιμα μέσα για τη προστασία μου. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ.

    Δεσμεύομαι για μια ακόμα φορά, ότι τον αγώνα που διεξάγω θα τον πάω μέχρι το τέλος ,χωρίς να υπολογίζω κανένα προσωπικό κόστος και χωρίς να φοβάμαι τίποτε και κανέναν ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΟ.

    Υπηρετώ παιδιόθεν, τώρα και δια βίου είμαι βέβαιος ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ.

    Είμαστε όλοι ίσοι αλλά ευτυχώς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.

    Τώρα αρχίζει η μάχη. Μάθατε πολλά και θα μάθετε ακόμη πολύ περισσότερα.

    Μαθήματα ήθους, αγωνιστικότητας, εργασίας και προσφοράς ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    Τα προς το ζην και το ευ ζην ΤΑ ΟΦΕΙΛΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.

    Το δικό μου βιβλιάριο ενσήμων έχει από τότε που ήμουν δώδεκα ετών.

    Μην κρούουν κάποιοι άκαπνοι ανοιχτές θύρες.

    Μια άλλη παροιμία λέει.

    ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

    Και ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

    ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

    Για αυτά που δημοσίευσα σε εφημερίδες και ενημερωτικές ιστοσελίδες και φέρουν την υπογραφή
    μου αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Εδώ είμαι και πηγαίνετε όπου θέλετε εμένα μερικοί. Δικαίωμα σας είναι.

    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΩ.

    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ και ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΤΕ δηλαδή ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

    Σε μερικούς υπενθυμίζω ότι ένας από τους άπειρους ακέραιους αριθμούς είναι ο 24.600.
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ .
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το κοστος του λαου....... Ο νοων νοειτω.......

      Διαγραφή
  74. Δήμαρχε Αποστολάκη δεν παραιτούνται δήλωσαν η Αντιδήμαρχος κ Πανταζή και ο Αντιπρόεδρος κ Τραυλός. Έχετε το πολιτικό ανάστημα να τους διαγράψετε από τη Δημοτική σας Ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Εκεί στη δικαιοσύνη που θα πάτε το δάσκαλο , μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και τις αποφάσεις που ανακαλέσατε. Θα τον κλείσατε μέσα τον εμπαθή και το συκοφάντη σας. Δεν υπάρχει καθόλου φιλότιμο; Δήμαρχε στείλτε τους τρεις του Κέντρου Μέριμνας στα σπίτια τους. Σε ψηφίζω συνέχεια.Πήγα σε τέσσερα σπίτια να πω χρόνια πολλά σε Δημήτρηδες. Όλοι οι παρόντες απορούσαν με αυτά που συμβαίνουν και εσύ δεν λες κουβέντα. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Δήμαρχε σε έκαναν ρεζίλι. Εκτός των τροφίμων, εργολάβων και προμηθευτών του Δημαρχείου όλοι οι υπόλοιποι λένε ο Δήμαρχος τελείωσε πολιτικά. Στάθηκε ανάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Δήμαρχε Αποστολάκη και Αντιδήμαρχε Οικονομικών Στούπα το γρέκι και ο στάλος θέλουν καθάρισμα. Έχετε τη θέληση και τη δύναμη να τα καθαρίσετε; Αν δεν την έχετε τότε μην ρωτάτε γιατί βοά ο κόσμος εναντίον σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Απίστευτο πολιτικό θράσος. Αντί να εξαφανιστούν από τα δρώμενα στο Δήμο, απειλούν και με μηνύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Δήμαρχε σε τελειώσανε. Άντε γεια και καλά ξεμπερδέματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Bασίλη Τζεφριέ και Σωτήρη Προδρομίτη τι λέτε για όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ο τραμπούκος Κουτιβής που εξαφανίστηκε; Επιτέλεσε τις εντολές που πήρε, τον έκανε βόλτα με το κανό ο Δήμαρχος και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά κρύφτηκε. Δήμαρχε να τον χαίρεσαι. Αυτόν τους τρεις του Κέντρου Παντελή, Πανάγιω και Σπέκα και μερικούς ακόμη επέλεξες για τις δουλειές σου. Τελείωσες πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Να παραιτηθούν; Σιγά μην αφήσουν τη κουτάλα και το μέλι που ρέει άφθονο. Ντροπή σας ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Το Παντελή δεν το ξέρατε; Τι καλύτερο περιμένατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο