Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 14:00μμ: Ο Αστακός υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

     Γίνεται γνωστό σε όλους τους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην υπ' αριθ. 27/1-12-15 συνεδρίασή της, ενέκρινε την διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας από την πόλη μας.
    Το Δημοτικό Συμβούλιο με την αριθ. 1/2016, αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου στην διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας, στα πλαίσια της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας «ΡΙΟ 2016».
    Η διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/4/2016 και ώρα 14:00.
      Η Ολυμπιακή φλόγα θα ξεκινήσει μπροστά από τον Παιδικό Σταθμό Αστακού και θα τερματίσει στο λιμάνι, στο ύψος της άγκυρας, όπου θα πραγματοποιηθεί η εορταστική εκδήλωση.
      Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας να φιλοξενήσουμε την Ολυμπιακή Φλόγα στην πόλη που γεννήθηκε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Παντελής Καρασεβδάς.
    Σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε και να συμμετέχετε σε αυτή τη σημαντική τελετή για την πόλη μας.......



Πρόγραμμα Τελετής

·Άφιξη Ολυμπιακής Φλόγας – Αφή βωμού από λαμπαδηδρόμο.
·Άφιξη αντιπροσωπείας επισήμων της Ε.Ο.Ε. και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ο.Α. «RIO 2016»
·Ανάκρουση με σειρά των: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΥΜΝΟΥ– ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ– ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
·Έπαρση σημαιών: Ολυμπιακών Αγώνων, Βραζιλίας και Ελλάδος με την ανάκρουση των αντίστοιχων Ύμνων
·Χαιρετισμός Δημάρχου
·Χαιρετισμός εκπροσώπου Οργανωτικής Επιτροπής «RIO 2016» ή/και εκπροσώπου της Βραζιλιανής Πρεσβείας
·Χαιρετισμός εκπροσώπου Ε.Ο.Ε.
·Ανταλλαγή δώρων
·Πολιτιστικό πρόγραμμα

Ο Δήμαρχος
Γαλούνης Ερωτόκριτος

8 σχόλια:

  1. Κ. Αποστολάκη θα μας πείτε το λόγο που δεν περνά από τον Δήμο μας η φλόγα όπως το 2012;Δεν σας ακουμπά αυτό το θέμα πολιτισμού και προβολής φαίνεται γιατί δεν έχει απ ευθείας αναθέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΦΩΤΗ
    ΜΑΥΡΙΑΚΑΣ ΗΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝ !!!!!Η ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΒΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΡΑΣΕΒΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΝΕΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΙΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ Σ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνωμη αλλα ευλογια δεν ειναι,τιμη για την πολη ναι,ευλογια ειναι αλλο πραγμα.Οσο για το αναμα μπροστα στο σπιτι του ολυμπιονικη καλο ακουγεται αλλα δεν ξερω μηπως αποφευγονται οι στενοι οδοι και περναει παντα πιο κεντρικα.καλυτερα θα ηταν ισως μπροστα στο σπιτι.τωρα για το κουβαλημα της φλογας σε καθε δημο την κουβαλουν οι δημοτες που εχουν πανελληνιες διακρισεις συμφωνα και με την αποφαση της επιτροπης ολυμπιακων αγωνων.στη προκειμενη περιπτωση τα κοριτσια εχουν παννελληνιες διακρισεις απο οτι γνωριζω στο ταεκβοντο και αρκετες μαλιστα.αυτα ως καλοπροαιρετη απαντηση στον παραπανω σχολιαστη εκτος αν στοχευει καπου συγκεκριμενα με το σχολιο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνωμη αλλα ευλογια δεν ειναι,τιμη για την πολη ναι,ευλογια ειναι αλλο πραγμα.Οσο για το αναμα μπροστα στο σπιτι του ολυμπιονικη καλο ακουγεται αλλα δεν ξερω μηπως αποφευγονται οι στενοι οδοι και περναει παντα πιο κεντρικα.καλυτερα θα ηταν ισως μπροστα στο σπιτι.τωρα για το κουβαλημα της φλογας σε καθε δημο την κουβαλουν οι δημοτες που εχουν πανελληνιες διακρισεις συμφωνα και με την αποφαση της επιτροπης ολυμπιακων αγωνων.στη προκειμενη περιπτωση τα κοριτσια εχουν παννελληνιες διακρισεις απο οτι γνωριζω στο ταεκβοντο και αρκετες μαλιστα.αυτα ως καλοπροαιρετη απαντηση στον παραπανω σχολιαστη εκτος αν στοχευει καπου συγκεκριμενα με το σχολιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 11.04μμ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΧΕΥΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ,!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,[ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο