Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Με παρόντα τον Ξηρομερίτη Φώτη Καϋμενάκη η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο (Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)





Παρών στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας ο Αστακιώτης Φώτης Καϋμενάκης, Κοσμήτορας της ΔΟΕ και υπεύθυνος της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας 

       Το ταξίδι της προς το Ρίο ξεκίνησε η Ολυμπιακή Φλόγα για τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την Αφή που πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία και την ολοκλήρωση της λαμπαδηδρομίας διάρκειας επτά ημερών επί ελληνικού εδάφους........




   Σε μια σεμνή, αλλά και επιβλητική τελετή χθες στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, η Ιερή Φλόγα παραδόθηκε από την ΕΟΕ στην οργανωτική Επιτροπή «Ρίο 2016» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι και για πρώτη φορά στη Βραζιλία και στη Νότια Αμερική.
      Έτσι ολοκληρώθηκε και επίσημα το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας επί ελληνικού εδάφους που διήρκησε επτά ημέρες και η λαμπαδηδρομία συνεχίζεται στη Βραζιλία μέχρι και τις 5 Αυγούστου, που θα εισέλθει στο στάδιο του Μαρακανά και θα γίνει η επίσημη έναρξη των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο