Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Στον Κορυδαλλό ο Σύριος για τη διακίνηση των μεταναστών στην Πάλαιρο

     Προφυλακιστέος κρίθηκε, με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 36χρονος Σύριος που συνελήφθη στις 24/4 στην Πάλαιρο και που σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση εξόδου μεταναστών από τη Χώρα.
Ο 36χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
      Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της ημέρας εκείνης, σε παραλία της Παλαίρου, οι αστυνομικοί σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Λευκάδας, εντόπισαν 58 μετανάστες.........



 ....υπηκόους Σομαλίας, Ιράκ, Ιράν, Αφγανιστάν, Συρίας και Ερυθραίας και από την προανάκριση του Α.Τ. Βόνιτσας προέκυψε ότι ο 36χρονος μαζί δύο συνεργούς του που αναζητούνται , είχαν μεταφέρει τους μετανάστες, με δύο φορτηγά αυτοκίνητα τύπου (van), και ένα τζιπ από την Αθήνα στην Πάλαιρο, με σκοπό στη συνέχεια, να τους μεταφέρουν με σκάφος στην Ιταλία. 
   Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για τη μεταφορά αυτή, οι μετανάστες κατέβαλαν στα μέλη της εγκληματικής ομάδας χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν από (300) έως (1.700) ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ κατασχέθηκε το τζιπ που οδηγούσε ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο