Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Δυναμική η διαμαρτυρία στη Χρυσοβίτσα ενάντια στην εγκατάσταση μονάδας βιομάζας



    Σε διαμαρτυρία προχώρησαν σήμερα οι κάτοικοι της Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου και της ευρύτερης περιοχής, για να αποτρέψουν τη λειτουργία εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από καύση βιομάζας.
    Οι ομιλητές που έλαβαν το λόγο ήταν οι: Πάτερ Φώτιος Χαντζής εφημέριος Χρυσοβίτσας, Γιάννης Ζορμπάς Δημοτικός σύμβουλος, Λευτέρης Μάντζαρης επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών, Χρήστος Κολοβός Δημοτικός σύμβουλος, Δήμος Τάγκας Πρόεδρος Τ.Κ. Αγραμπέλου, Νίκος Τριάντης Πρόεδρος Τ.Κ. Μαχαιράς, Κώστας Μπαρμπαρούσης βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μάκης Ζορμπάς Πρόεδρος περιβαλλοντικού συλλόγου, Ταξιάρχης Σάββας πρόεδρος συλλόγου «Τα Κόροντα», Δημήτρης Μπολίκας πρόεδρος συλλόγου Αγραμπελιωτών, Χρήστος Σαλτογιάννης εκπρόσωπος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Φυτειών και ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Γιάννης Χρόνης, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα στην περιοχή......



      Όλοι οι ομιλητές τάχθηκαν κατά της Μονάδας Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από καύση βιομάζας στην περιοχή στην θέση "ΚΛΗΜΑΤΙΑ" και δηλώσανε αποφασισμένοι να δώσουν το παρόν, σε όλους τους αρμόδιους φορείς και όπου αλλού χρειαστεί, ώστε να ακυρωθεί η απόφαση της Αποκεντρωμένης και να αποτρέψουν την εγκατάσταση της μονάδας βιομάζας.


     













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο