Τρίτη 26 Απριλίου 2016

«Μαϊμού» εφοριακός εξαπάτησε ηλικιωμένη στο Αγρίνιο

Περιστατικό απάτης με θύμα ηλικιωμένη σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο. Δράστης ένας μεσήλικας που εμφανίστηκε ως εφοριακός και έπεισε την άτυχη γυναίκα πως είναι σε θέση να ρυθμίσει εκκρεμότητα του γιου της ώστε να μην έχει μπλεξίματα στην εφορία.....


Καλοντυμένος, πειστικός και …παραστατικός ο απατεώνας ξεγέλασε εύκολα την ηλικιωμένη την οποία συνάντησε στις 11 το πρωί στην οδό Χαριλάου Τρικούπη έχοντας προφανώς πληροφορίες για την οικογενειακή της κατάσταση. Της είπε μάλιστα ότι το ποσό που απαιτούνταν ήταν 1200 ευρώ και προθυμοποιήθηκε να την μεταφέρει με το όχημα του στο σπίτι της για να παραλάβουν τα χρήματα.
Εντελώς ανυποψίαστη η γυναίκα πήγε σπίτι της συνοδευόμενη μάλιστα από τον άγνωστο άνδρα . Εκεί ο επιτήδειος ανακάλυψε ότι η ηλικιωμένη έχει περισσότερα χρήματα, γύρω στα 4500 ευρώ. Τα πήρε όλα και μάλιστα ανέφερε στην γυναίκα πως έχει εξουσιοδότηση από τον γιο της και δεν χρειαζόταν αυτή να μεταβεί στην Εφορία.
Η συνέχεια ευκόλως αντιληπτή: ο άνδρας έγινε καπνός με τα χρήματα και η ηλικιωμένη σοκαρίστηκε όταν έμαθε την αλήθεια από τον γιο της.
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ενεργεί πλέον τη σχετική έρευνα για την απάτη.


agrinionews

2 σχόλια:

  1. Αυτό δεν είναι τίποτε!!
    Εδώ κυβέρνηση μαϊμού εξαπατησε εκατομμύρια ψηφοφόρους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί ψυχή αραγε έχουν αυτοί οι άνθρωποι; Τί νοιώθουν εκείνη την ώρα που εξαπατούν μια γριά; Πόσα χαμηλά εχουμε πέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο