Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ενταση με χρυσαυγίτες και υποστηρικτή του… Σώρρα στη διαμαρτυρία στο Ακτιο! (video)

     Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης στην χθεσινή κινητοποίηση των αγροτών μπλοκων από την Βόνιτσα και τον Λούρο Πρεβέζης στα διόδια του Ακτίου.
      Στα διόδια του Ακτίου βρέθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, οι οποίοι στεκόντουσαν σε απόσταση από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.
   Μάλιστα σε μια στιγμή προκλήθηκε ένταση και διαπληκτισμός ανάμεσα στον Βουλευτή κ. Μωραίτη και σε ένα μέλος της Χρυσής Αυγής.



              Ιδιαίτερα όμως αισθητή έκανε την παρουσία του, ένας υποστηρικτής του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος προσπάθησε να διανείμει υλικό με τις θέσεις της οργάνωσης στους διερχόμενους οδηγούς  τον οποίο όμως και απώθησαν από το σημείο όπου βρίσκονταν οι υπόλοιποι αγρότες...


      
      Σε δηλώσεις του, εκπρόσωπος του μπλόκου των αγροκτηνοτρόφων Αγίου Νικολάου, ανέφερε:
«Είμαστε σήμερα στα διόδια του Ακτίου, η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου των αγροκτηνοτρόφων Αγίου Νικολάου Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου του Λούρου Πρέβεζας........



      Διαμαρτυρόμαστε για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό, μείωση του κόστους της παραγωγής γιατί είναι δυσβάσταχτο και σιγά – σιγά τελειώνουμε. Σε αντίθεση με αυτό που κάνουμε τόσες μέρες, δείχνουμε ότι δεν τα έχουμε βάλει με τον κόσμο , δεν τα έχουμε βάλει με τον επαγγελματία, τον δημόσιο υπάλληλο κτλ αν και ο αγώνας γενικότερος και όχι μόνο δικός μας. 
      Σήμερα ανοίξαμε τις μπάρες από τις 12:00 -15:00 και βρισκόμαστε εν αναμονή των αποφάσεων της σύσκεψης της Νίκαιας και αναλόγως θα πράξουμε και εμείς. 
       Ενώ σε ερώτηση σχετικά με τις εντάσεις που προηγήθηκαν τόσο με το μέλος της Χρυσής Αυγής όσο και με τον υποστηρικτή του Αρτέμη Σώρρα οποίος προσπάθησε να μοιράσει υλικό στους διερχόμενους οδηγούς, η απάντηση ήταν, Αυτά γίνονται, εμείς είμαστε εδώ 35 μέρες στα μπλόκα και δεν τους έχουμε ξαναδεί . »

http://prevezabest.blogspot.gr/
http://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. Αυτά, και χειροτερα παθαίνεις κυριε χρυσαυγίτη όταν πας ξεβράκωτος στα αγγουρια.
    Μου θυμισες το οπαδικό συνθημα ΄΄δεν εχετε ομαδα δεν εχετε λαό τι ηρθατε να κάνετε
    στο γήπεδο αυτό''.
    υγ.πολύ καλα σου είπε ο Μωραϊτης για το γεγονος οτι η 10λεπτη παρουσίας σας δεν δικιολογει την παντελή απουσία σας απο τους αγώνες των αγροτών.
    Που είναι ο βουλευτής σας οεο; μόνο σε προεκλογικούς αγώνες ξέρει να τρέχει για δημοκρατικά ψηφαλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ, ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ;
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο