Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ένταση στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό στο Αγρίνιο (φωτο-video)




Ομάδα αγροτών από το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου εισήλθε πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα των εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου , διακόπτοντας την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ  Αιτωλ/νίας για το ασφαλιστικό και έχοντας έντονους διαλόγους με μέλη του κόμματος. Οι αγρότες αποδοκίμασανν , ενώ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ χειροκρότησαν ειρωνικά. Δεν έλειψαν και οι πολύ έντονοι διάλογοι, χωρίς όμως να προκληθούν χειρότερες καταστάσεις....
Μετά από περίπου ένα τέταρτο  έντονων διαλόγων οι αγρότες έφυγαν από την αίθουσα και σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του μπλόκου του Κεφαλόβρυσου  τόνισε πως οι αγρότες δεν μπορούν να συμμετέχουν σε κομματικές εκδηλώσεις όπου ουσιαστικά παρουσιάζονται προειλημμένες αποφάσεις, επαναλαμβάνοντας πως διάλογος μπορεί να γίνει μόνο με την απόσυρση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου.
Στην ίδια εκδήλωση δημιουργήθηκε ένταση και με εργαζομένους σε μέσα ενημέρωσης, στους οποίους κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν φραστικά.









agriniopress.

9 σχόλια:

  1. Τι ωραίο να βλέπεις παλιούς πασοκτζήδες! Πολύ συγκινητικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατι πασοκους αγροτες βλεπω...τα λεγομενα καλα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ πηγαν στο συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ .ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ,ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βριζεται τους αγροτες...τους πασοκους..αλλα μαυτους συμπορευεσται και εχετε καταλυσει τα παντα...και σεις για φτυσιμο ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥς ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΑΓΡΟΤΗ ΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ...ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΙΣΟΠΟΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαυτα κ μαυτα τα τερτιπια της ενωσεως ο κοσμος θα κυνηγαει τους αγροτες...ξυπνατε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλοι μου όλο θεωρίες κ μικροπρέπειες είστε για τους αγρότες για την ΕΑΣ(που δεν ανηκω )περί πλουτισμού περί επιδοτήσεων κ π......ς,ξυπνάτε κ αφήστε τους πατριωτισμούς κ ότι θέλετε να πάει η πατρίδα μπροστά .με τι με τους στραγγαλισμούς Κατρούγκαλου-Αλεξιάδη .χωρίς τον αγρότη τον ενεργό θα πεθάνεται όλοι σας κ όσοι επαναπάβεστε στο μισθούλι σας θα δείτε τι θα παθετε σε λίγο .αργά κ σταθερά λέει ο τσίπρας.(ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ ΩΡΕΕ ΕΙΙ ΜΠΡΡΡΡ ΚΙΤΣ ΚΙΤΣΣΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο