Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAE KWON-DO 2016 ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ και ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Λεκατσά Μαρία αθλήτρια του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ από την Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζει και παραμένει σταθερά από τις καλύτερες αθλήτριες του TAE KWON-DO ITF  σε Πανελλήνιο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια.
 Η 3 φορές Παγκόσμια και 3 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λεκατσά Μαρία συνεχίζει το αήττητο και για το 2016. Για μια ακόμη φορά δεν άφησε ούτε δευτερόλεπτο σε όλους τους αγώνες, μέχρι την Πρώτη Θέση και το Χρυσό Μετάλλιο, να αμφισβητηθεί η αξία της......
 
   Έτσι και σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησε την Πρώτη Θέση και πήρε το Εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει φέτος στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην όμορφη Πόλη της Θεσσαλονίκης από της 11-17 Απριλίου 2016.
   Ο Γιαννιώτης Προπονητής της Μαρίας και Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε για τις επιτυχίες της αθλήτριάς του: Για ακόμη μια φορά μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια, η προετοιμασία της Μαρίας στέφθηκε με επιτυχία.  Έχω ξαναπεί ότι η σκληρή δουλειά και η ταπεινή συμπεριφορά είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της Μαρίας. Όσο λοιπόν σκληρά δουλεύουμε στην προπόνηση, τόσο η απόδοση θα είναι κορυφαία. Στόχος πια είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να ανέβουμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Έχουμε εμπειρία, έχουμε δυνατότητες, έχουμε όρεξη να φτάσουμε στα άκρα και θα το κάνουμε. Η Μαρία είναι φοιτήτρια ( Οδοντιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης )και εκτός από τις σπουδές της έχει τη δυνατότητα πια να κάνει τις προπονήσεις της ανάμεσα στους Πρωταθλητές.  Ο δρόμος του Πρωταθλητισμού δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και ευχολόγια, είναι σκληρός με πολλές απογοητεύσεις και έντονες εναλλαγές συναισθημάτων. Δουλεύουμε σκληρά, με πρόγραμμα και πάντα θέτουμε υψηλούς στόχου και τους ακολουθούμε.
Σας ευχαριστώ πολύ που είστε δίπλα στις επιτυχίες της Αθλήτριας και του υπέροχου αυτού αθλήματος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο