Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη στο Αγρίνιο (H μητέρα του απο τα Καλύβια μεγάλωσε στο Αγρίνιο)

       Σοκ έχουν υποστεί οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη που ζουν στο Αγρίνιο, μιας και ο γνωστός τραγουδιστής που το πρωί ξεψύχησε σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, έχει καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του από την περιοχή.
        Η γιαγιά του Βασιλική, γεννήθηκε στα Καλύβια και η μητέρα του, Αθηνά Σεφεριάδη μεγάλωσε στο Αγρίνιο, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου
     Η μητέρα του ήταν και η μεγάλη αγάπη του πρόωρα χαμένου καλλιτέχνη και της είχε μεγάλη αδυναμία, αφιερώνοντας της μάλιστα και το γνωστό τραγούδι «Αθηνά»..........

 
     Ο τραγουδιστής μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία της Αττικής και ήταν τόσο δεμένος με την οικογένεια του που πάρα τη μεγάλη του επιτυχία απασχολούνταν στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που έχει στην ίδια περιοχή της Αθήνας. 
     Να σημειωθεί πως ο αδικοχαμένος τραγουδιστής αποτέλεσε φαινόμενο στα μουσικά πράγματα της χώρας, μιας και υπήρξε αυτοδίδακτος και αναδείχθηκε μέσα από τα βιντεάκια με τραγούδια του που ανέβαζε στο διαδίκτυο.
    Ο Παντελής Παντελίδης βρέθηκε μάλιστα στο Αγρίνιο πέρυσι τον Μαϊο, όταν είχε πεθάνει η γιαγιά του και είχε κηδευτεί στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου.

Ο Παντελής Παντελίδης σε απονομή πλατινένιου δίσκου, μαζί με την μητέρα του, Αθηνά

Η ξεχωριστή σχέση που είχε ο Παντελής Παντελίδης με την μητέρα του
      Για την μοναδική σχέση που είχε με τη μητέρα του, είχε μιλήσει ο Παντελής Παντελίδης, σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον περασμένο Νοέμβριο. Μάλιστα είχε παραδεχτεί ότι είχε αφήσει την διαχείριση των οικονομικών του, στη μητέρα του. «Επειδή δεν είμαι οικονόμος, έχω αφήσει την διαχείριση στη μητέρα μου! Αλλιώς δεν γλιτώνουμε με τίποτα! Παίρνω τον φάκελο, »τσιμπάω» το ένα πέμπτο και τα άλλα τα στέλνω στη μάνα μου!», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.

http://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο